Cum am început

Noi, când vorbim despre bine, vorbim despre sănătatea și însănătoșirea ta, despre diagnostic și tratament, dar și despre emoție și empatie.

Să facem România bine e angajamentul nostru de peste 20 de ani.

Și pentru că binele se face cu dedicare, cu responsabilitate pentru descoperirile științifice ale trecutului, dar și cu interes pentru tehnologia viitorului, am întărit acest angajament prin campanii dedicate.

Azi, le aducem împreună. În ochii noștri, binele se face și cu știință, dar și cu grijă și căldură. Să fii specialist nu e de ajuns. Ca medic, trebuie să pui înțelegerea, sentimentele și grija lângă expertiză, experiență și inovație. Medicina, așa cum o înțelegem noi, aduce împreună știința și cunoașterea vieții.

Jurământul lui Hipocrate

Medicii noștri consideră că excelența medicală și Jurământul pe care îl fac înainte de a păși în viața de medic se împlinesc și se îndeplinesc printr-o investiție constantă în educația, pregătirea şi formarea lor.

 

„Să fii de cuvânt.”, „Să te ții de promisiune.”, „Să fii de încredere.”

Cu toții ne dorim aceste lucruri de la prietenii noștri, colegii noștri, familiile noastre. Iar noi nu facem o excepție. Ne-am luat un angajament, un Jurământ și mergem mai departe. Facem România bine.

Marea Școală Românească de Medicină

Ei au început, noi continuăm.

Pentru medicii noştri, BINELE este mai mult decât o responsabilitate, este o promisiune, un jurământ față de știință și față de oameni.

De multe ori uităm că medicii sunt, la finalul zilei, cei care salvează vieţi. Iar alegerea lor, drumul spre salvarea vieţilor a început cu un jurământ pe care puţini dintre noi îl cunoaştem, un jurământ, în esenţă acelaşi, secole la rând.

Un jurământ pe care am vrut să-l rostim unei ţări întregi, să-l facem cunoscut prin vocea noastră, a sistemului medical privat din România: MedLife.

Acest jurământ aminteşte oamenilor ce înseamnă medicina şi de ce doctorii merită respectul nostru.

romaine-center

Jurământul depus la început de drum de fiecare dintre medicii lumii a devenit angajamentul nostru, angajament care ne ghidează în tot ceea ce facem: Să facem România bine!

Este un manifest prin care dorim să le reamintim românilor că sănătatea lor este în centrul preocupării noastre și să le creștem încrederea în noi și în medicii noștri.

Medicina de azi se face cu tehnologia de mâine

Prin tehnologie, astăzi pot să văd universul creierului, să simt fiecare
bătaie de inimă, să aud fiecare speranță, să ajut miracolul vieții.

„Tehnologia mă ajută să văd mai bine și mai clar modalitățile prin care pot să vindec. Astăzi pot să văd universul creierului, să simt fiecare bătaie de inimă, să aud fiecare speranță, să ajut miracolul vieții.”

#bineprintehnologie

Investim permanent în cei mai buni specialiști și echipamente performante pentru o evaluare completă, o diagnosticare precisă și un tratament eficient.

icon-angiograf
Angiograf Philips
Allura centron

Avem grijă de tine și de inima ta cu una dintre cele mai recente inovații în procedurile ghidate imagistic, de Cardiologie și Radiologie intervențională.

icon-mamograf
Mamograf digital
Selenia dimensions

Binele se face mereu cu atenție permanentă la cele mai mici și fine detalii. De aceea, vrem ca pacienții să beneficieze de tehnologie de ultimă generație în mamografie, așa cum e mamograful digital Selenia Dimensions.

icon-Neuronavigație
Neuronavigație

Ne dorim ca tehnicile pe care le folosim pentru sănătatea pacientului să fie minim invazive. Neuronavigația este una dintre ele. Ghidată computerizat, ea permite medicului să localizeze exact procesele tumorale, reducând astfel la minim riscul leziunilor asupra creierului ce ar putea apărea în timpul operației.

icon-RMN3tesla
RMN 3 Tesla

RMN3 Tesla este unul dintre echipamentele de imagistică cele mai competitive din România. RMN3 Tesla ne permite să observăm în detaliu diferite structuri corporale și astfel, să depistăm afecțiuni în stadiu incipient

icon-CT128Slices
CT 128 Slices

Dotat cu 68 de detectori și 128 de slice, computerul tomograf de ultimă generație oferă condiții pentru efectuarea oricărui tip de investigații CT și este prevăzut cu soft de reducere a dozei de iradiere cu până la 50%.

icon-accelerator
Abbott Accelerator a3600

Linia automatizată Abbott Accelerator a3600 este un sistem complex de automatizare a laboratorului de analize ce contribuie semnificativ la creșterea acurateții analizelor, la reducerea timpului de execuție și o mai bună trasabilitate și urmărire a probelor.

Bine prin Cunoaștere

Medicina, aşa cum o înţelegem noi, este cunoaşterea vieţii de la ştiinţă la emoţii.

De 26 de ani suntem alături de tine și nu ne oprim. MedLife. Facem România bine.

De 26 de ani suntem alături de tine și nu ne oprim

Pentru că azi, mai mult decât oricând medicina înseamnă să te lupți prin știință și cunoaștere. Facem România bine.

 

Noi, când vorbim despre bine, vorbim despre sănătatea și însănătoșirea ta, despre diagnostic și tratament
dar și despre emoție și empatie.

De la începuturile civilizației, frica este primul lucru care te izbește într-o pandemie. Ca să o alungăm am făcut circuite speciale pentru siguranța tuturor.
icon-bebe

Așa am putut să asistăm sute de nașteri și să facem sute de operații care au salvat vieți în plină pandemie.

icon-microscop

Am construit laboratoare pentru testare conforme cu standardele internaționale.

icon24h

Am început să testăm 24 ore, 7 zile pe săptămână diferite formule de biochimie

icon-tratament

Am pornit primul studiu național de imunizare dar și primul studiu de imunizare pe termen lung în zone de risc: Suceava

icon-bebel

Am deschis prima clinică dedicată exclusiv mamei și copilului

icon-studii

Am inițiat prima testare la nivel național a educatorilor și învățătorilor, dar și prima testare la nivel național a personalului hotelier

icon-smart

Am demarat prima campanie națională pentru încurajarea donării de plasmă

icon-inima

Avem la nivel de grup rețea națională de diagnosticare, laborator și imagistică

Azi, mai mult decât oricând, medicina înseamnă să te lupți prin știință și cunoaștere.

Am asistat sute de nașteri și am făcut sute de operații care au salvat vieți în plină pandemie. Am construit 3 laboratoare pentru testare Covid-19 conforme cu standardele internaționale. Am început să testăm 24 ore, 7 zile pe săptămână diferite formule de biochimie. Am pornit primul studiu național de imunizare dar și primul studiu de imunizare pe termen lung în zone de risc. Pentru că azi, mai mult decât oricând, medicina înseamnă să te lupți prin știință și cunoaștere.

Cazuri medicale complexe la MedLife

Premiere medicale și cazuri speciale tratate cu succes în cardul Sistemului Medical MedLife

simptome-covid

Transplant de celule stem hematopoietice pentru un copil de 5 ani, diagnosticat cu tulburare din spectrul autist

banner-info

În Spitalul MedLife Ortopedie din București s-a făcut recent o operație inedită de protezare a articulației interfalangiene

camera-de-garda

Premieră la Spitalul de Pediatrie MedLife: osteotomie etajată Sofield și armare cu tijă telescopică tip Fassier Duval

De ce ne aleg pacienții?

Pentru noi, să faci bine înseamnă să cunoști pacientul cu simptomele, dar și emoțiile lui. Pentru medicii noștri, medicina înseamnă nu doar știință, ci și empatie.

Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieţii fiecărui pacient care ne trece pragul. Mai mult, accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

icon-tehnologie
Tehnologie

Dacă empatia ne ajută să le oferim pacienților sprijinul personal de care aceștia au nevoie, tehnologia ne ajută să vedem mai bine și mai clar modalitățile în care putem vindeca. De aceea, aducem constant echipamente performante pentru evaluări complete, diagnosticări precise și rapide și intervenții actuale.

icon-medici
Medici

Să fii specialist nu e de ajuns. Ca medic, trebuie să fii atent nu doar la analize, diagnostic, tratament, ci și la sentimente, slăbiciuni, la ritmul fiecărei persoane în parte.

Pentru noi, asta înseamnă să fii medic. Și asta înseamnă medicina pentru toți cei 2.500 de medici care fac parte din echipa noastră.

icon-premii
Premii

Poți să cunoști un om cu adevărat atunci când între voi există o încredere reciprocă. Astfel, ne bucurăm cel mai tare că, pentru al șaptelea an, suntem cel mai de încredere operator privat de servicii medicale. Și ne mai bucurăm că eforturile noastre pentru a îndeplini obiective de responsabilitate socială, înțelegerea nevoilor clienților și calitate au fost văzute și apreciate în Studiul Trusted Brands.

icon-locatii
Locații

Vrem să cunoaștem și să facem bine, un număr cât mai mare de români. De aceea, ne-am extins în toată țara și, în acest moment, suntem fericiți că avem cel mai mare număr de unități medicale proprii: spitale, clinici, hyperclinici, farmacii, laboratoare, puncte de recoltare.

Susținem dezvoltarea sistemului medical românesc

Știați că România este pe locul 1 între țările Uniunii Europene la automedicație și autodiagnosticare? Fenomene care se traduc prin afecțiuni greșit identificate și tratament eronat, cu efecte dramatice atât la nivel individual, cât și la nivelul companiilor: rezistență la agenți patogeni, cronicizarea unor boli prin întârzierea diagnosticului corect, dar și eficiență scăzută la locul de muncă.

Cum putem scăpa noi, românii, de flagelul autodiagnosticului și al automedicației? Cu ÎNCREDERE. În știință, tehnologie, echipamente, în medici. În CUNOAȘTERE. Doar astfel putem avea soluții adevărate la probleme reale.

Clinicile și laboratoarele MedLife

Clinicile și laboratoarele MedLife sunt locul în care expertiza medicilor, dublată de tehnologia de ultimă generație, oferă acces pacienților la un diagnostic corect și la soluții personalizate nevoilor lor.

 

Vino în laboratoarele și clinicile MedLife și găsește nu numai răspunsuri la întrebările tale, ci și încrederea în tine, în mâine! Miile de medici buni din cele peste 230 de clinici MedLife sunt aici să îți arate că un diagnostic medical precis îți oferă informația care te ajută să îți pui gândurile în ordine și să faci un plan pentru viitor.

Când știi ce ai, știi ce ai de făcut.

Premii și distincții - Performanță recunoscută de-a lungul timpului

icon qudal
Nr. 1 în calitate

De 4 ani consecutiv, românii au desemnat MedLife ca fiind operatorul nr. 1 al calității în sistemul medical privat, conform studiului QUDAL – Quality meDAL efectuat în România.

icon superbrands
Superbrand la categoria clinici private

În ultimii 5 ani, MedLife a câștigat premiul “Superbrands” la categoria “Clinici private”, în urma unei cercetări de piață derulate de Superbrands România.

icon top 100
Printre cele mai puternice branduri românești

Singura companie de servicii medicale prezentă în topul celor mai puternice 100 de branduri românești, potrivit clasamentului făcut de revista BIZ.

Deținem cea mai mare și complexă rețea de spitale private din țară.

Singurul loc în care punem implanturi cu Speranță, stenturi de Respect, facem extracții ale Resemnării și operații de Îndepărtare a Fricii.
Știi că ești într-un spital MedLife atunci când asculți grija noastră acordându-se cu speranțele tale, știința noastră la unison cu forța ta, creând muzica unui mâine mai bun decât azi.
Știi că ești într-un spital MedLife când îndoiala dispare și nu rămâne decât încrederea în viitor.

Rețeaua de spitale MedLife

Deținem cea mai mare și complexă rețea de spitale private din țară. Cu 17 unități spitalicești, 13 cu spitalizare continuă și 4 cu regim de spitalizare de zi, în București și în țară, și cu un total de 981 paturi și 39 de săli de operație, mii de medici, asistente, infirmieri, zi de zi facem tot ce ne stă în putință ca mâinele să fie mai bun decât azi.

 

Află povestea spitalelor MedLife!

Aici auzi Grija. Aici Speranța prinde glas. Aici se naște un Mâine mai bun decât azi.

Medicii MedLife

„Știi un medic bun?”

E o întrebare pe care cu toții am pus-o, măcar o dată. Unui prieten, unei rude sau chiar pe rețele de socializare.
O întrebare ce-și are locul ei bine definit în cultura românilor. Și care apare din dorința fiecăruia dintre noi de a găsi oamenii cei mai potriviți când vine vorba de propria sănătate.
E firesc să ne întrebăm apropiații, să ne sfătuim cu ei, să cerem recomandări. Iar când întâlnim astfel de medici buni, îi recomandăm la rândul nostru mai departe.

MedLife, locul unde găsești întotdeauna un medic bun

Uneori, te întâlnești și tu cu această întrebare – fie că o adresezi, fie că-ți este adresată. Dar pentru tine răspunsul vine mai repede și mai simplu, pentru că ai de partea ta MedLife – liderul medicinei private din România.
Un lider care-și primește pacienții din toată țara în peste 700 de locații proprii și partenere, din care peste 230 de clinici și hyperclinici, 16 spitale, 18 centre stomatologice și 4 maternități. Cu ajutorul expertizei medicilor, susținută de tehnologia de ultimă generație, 34 de laboratoare proprii de analize și peste 200 de puncte de recoltare le asigură pacienților bazele pentru diagnostice corecte și soluții medicale personalizate. Iar medicamentația și tratamentele eficiente le sunt oferite în cele 23 de farmacii proprii din rețeaua PharmaLife Med.
Asta înseamnă să ai alături un sistem medical integrat, care a tratat în ultimii ani peste 10 milioane de pacienți. MedLife este astăzi cel mai mare sistem privat de sănătate din țară și are o misiune mare: să facă România bine. Iar pentru asta se bazează, în primul rând, pe calitatea oamenilor săi, care se asigură, zi de zi, că la MedLife ai mereu un medic bun.

...dar, mai exact, ce înseamnă un medic bun?

Unii ar spune că, pentru a fi considerat bun, medicul trebuie în primul rând să-și exercite profesia la superlativ. Să aibă multă experiență, să fie susținut de colegi de valoare, să facă parte din cea mai mare platformă de diagnostic și tratament din România, fiind ajutat de tehnologie performantă.
Alții cred că doctorul trebuie să știe să se apropie de pacienții săi și să-i trateze, mai întâi de toate, cu empatie. Pentru ei, un medic bun e atent, răbdător, calm, știe să inspire încredere, e capabil să explice în detaliu, cu exemple concrete și în cuvinte ușor de înțeles.
La MedLife credem că ambele moduri de a privi doctorii sunt corecte. Pentru noi, medicii buni sunt cei care, dincolo de talent, vocație, experiență, intuiție și abilități, sunt în primul rând OAMENI. Medicii MedLife nu sunt doar buni profesioniști, ci și oameni buni, cărora le pasă și care iubesc, la rândul lor, oamenii.

Programează-te la un medic MedLife

Poate ai o problemă de sănătate. Sau vrei să faci unele investigații mai amănunțite. Ori vrei să te asiguri că totul e bine. Indiferent pentru ce ai nevoie de un medic bun, îți poți face o programare online sau din aplicația MedLife.

display de telefon cu aplicatia medlife