Dotarile cu echipamente si instrumente similare celor din spitalele occidentale au reprezentat o prioritate pentru noi. De aceea am depus toate eforturile pentru a pune la dispozitia specialistilor nostri cea mai noua aparatura si dotarile tehnologice necesare pentru a asigura un act medical de cinci stele.

Astfel, fiecare dintre cele cinci sali de operatie, sala de nasteri, este dotata cu aparatura performanta in ton cu ultimele noutati din afara. De asemenea, toate echipamente din salile de operatie, incluzindu-le pe cele de anestezie, laparoscopie, laserii medicali, aspiratoarele, electrocauterile, si radiocauterile sau monitoarele vitale si suporturile de instrumente sunt prinse in tavan cu brate motorizate, astfel incit, dupa incheierea interventiilor, igienizarea si sterilizarea se fac rapid si sigur.

Aceleasi standarde de siguranta si calitate au fost respectate si in cazul rezervelor sau a salilor de asistare si monitorizare a functiilor vitale, acestea fiind dotate cu prize de oxigen, CO2 si vacuum medical.

Mai mult, pentru a functiona la capacitate maxima indiferent de situaţie, spitalul este dotat cu doua surse externe de curent, diferite, precum si separat, cu doua grupuri electrogene diferite si independente de back-up.

Anestezie si Terapie Intensiva

Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva reprezinta cheia in siguranta pacientului, precum si in ceea ce priveste actul chirurgical.

Tocmai de aceea, personalul nostru a fost ales cu cea mai mare grija, in functie de specializare si experienta de exceptie acumulata in timp.

Salonul de terapie intensiva are o capacitate de 10 paturi, pentru preluarea pacientilor dupa interventiile chirurgicale.

Echipamentul de terapie intensiva si anestezie, cel de asistare si monitorizare a functiilor vitale in cadrul sectiei destinate atat copiilor, nou-nascutilor, cat si adultilor, dar si in toate rezervele – prin existenta de prize oxigen, CO2 si vacuum medical – sunt premise pentru asigurarea sigurantei vietii la cel mai inalt nivel.

Echipa medicala ATI:

Conf. Dr. Constandache Florin, medic primar

Dr Emilia Dragulin, medic primar ATI, doctor in stiinte medicale

Dr. Boscan Persida, medic specialist

Dr. Marin Mihaela, medic specialist