Peste citeva luni veti deveni parinti. Felicitari!

A fi parinte poate fi considerat o meserie care iti ocupa intreaga viata. Totusi, este o meserie pe care multi dintre noi o dorim fara sa punem conditii.
Sunteti cei mai buni parinti din lume pentru copilasul Dvs, acest mister universal caruia ii dorim tot binele din lume, iar noi vrem sa va ajutam sa il intelegeti din primele zile ale vietii.
Tocmai ati intrat in una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii. Geometria lumii se schimba pentru voi iar micutul pe care il asteptati devine persoana cea mai importanta din Univers.
Vreti ca in aceste luni sa vorbiti cu cineva despre starile prin care treceti, despre emotiile si gindurile specifice acestei perioade. Va doriti sa puteti discuta cu persoane care va inteleg: cu alti parinti care intimpina emotii sau probleme asemanatoare si cu specialisti care sa va raspunda la toate intrebarile legate de cel mic si de venirea sa pe lume.
Scoala Parintilor “Voi Fi Mama” a fost creata pentru a ajuta mamicile sa fie relaxate si linistite pe tot parcusul sarcinii si  totodata, pentru a-i ajuta pe tatici sa fie suficient de pregatiti pentru a acorda tot suportul necesar prospetei mamici si al bebelusului.

Cursul pentru scoala parintiilor in cadrul Medlife-Eva este oferit gratuit si consta in 5 sedinte la care sunt invitati medici ginecologi, neonatologi/pediatri, anestezisti si specialisti in recoltarea celulelor stem. In cazul in care tatal parcurge cursul de puericultura (ingrijirea copilului) va beneficia de un atestat specific cu care poate obtine inca 10 zile libere de la angajator. Inscrierea la curs se face pe baza contractului de nastere la reprezentantii de vanzari.

Cursul “Voi Fi Mama” este sustinut de colega noastra Mihaela Drilea, Consultant in alaptare acreditat ILCA, persoana  specializata  care instruieste mamica cum sa pozitioneze corect copilul la san si care ofera indicatiile necesare pentru o alaptare in conditii  optime.