Spitalul de Oncologie MedLife Craiova

MedLife Sama ofera servicii de spitalizare de zi si ambulatoriu de specialitate.

Spitalul de Oncologie MedLife Craiova oferă pacienților investigații și tratamente atat in spitalizarea de zi cat si in regim ambulatoriu, care sunt în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel pacienții având posibilitatea de a accesa serviciile oferite în cadrul spitalului pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Spitalizare de zi – investigații și tratamente pentru specializările medicină internă, obstetrică ginecologie, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie și dermatologie. 

Ambulatoriu de specialitate integrat cu urmatoarele specialitati medicale: gastroenterologie, medicina interna, endocrinologie, reumatologie, obstetrica-ginecologie, dermatologie, psihiatrie, neurologie, medicina generala .

Serviciile medicale efectuate in cadrul sunt: Ecografii abdominale, de sân, de tiroida, de parti moi, Doppler color și ecografii intravaginale, Colposcopie, Osteodensitometrie, EKG, Holter de tensiune și holter EKG, Fototerapie PUVA și UVB, Dermatoscopie și examinări dermatologice cu lampă WOOD, Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Rectosigmoidoscopie

Adresa: 
Strada Infratirii, 5A
Telefon Programare: 
0251 960
Program Centru: 

Luni - Vineri: 7:30 - 20:00

Spitalul de Oncologie MedLife Craiova
Dracea Paul,Doctor
Medicina generala
Ionescu Alin Gabriel, Medic Specialist
Ecografie 2D, Ecografie 3D, Medicina interna
Ionescu Ciocalteu Adriana Mihaela, Medic Specialist
Ecografie 2D, Ecografie 3D, Endoscopie Gastroenterologie

Pagini