O.R.L.

Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 43, județ Prahova
image
image

Spitalul MedLife Lotus Ploieşti

Echilibrul dintre profesionalismul personalului și serviciile medicale prestate duc la rezolvarea problemelor de sănătate pentru care pacienții ni se adresează.

Despre Departamentul O.R.L.

Otorinolaringologia (O.R.L.) este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor urechilor, nasului și gâtului. Specialitatea se mai numește otolaringologie și chirurgia capului și gâtului, deoarece specialiștii sunt instruiți atât în medicină, cât și în chirurgie. Această specialitate medicală datează din secolul al 19-lea, când medicii și-au dat seama că gâtul și capul funcționează ca un sistem interconectat. Ulterior au fost dezvoltate tehnici și instrumente pentru examinarea și tratarea problemelor capului și gâtului, formând în cele din urmă o singură specialitate medicală. Otolaringologii sunt calificați să efectueze multe tipuri de intervenții chirurgicale pe țesuturile complexe ale capului și gâtului.

Afecțiunile tratate frecvent de medicul O.R.L. sunt: infecții ale urechilor, nasului și gâtului, tumori (polipi) maligne și benigne, boli ale gurii și maxilarului, apnee obstructivă de somn, alergii (inclusiv rinită alergică și astm), sinuzită.

Citește mai mult

Unitatea noastră oferă servicii cu decontare CAS. Se poate efectua GRATUIT, în baza biletului de trimitere, în condiții de maximă siguranță și confort, examinarea fibroscopică a faringelui din sfera O.R.L., în regim de spitalizare de zi.

Echipa medicală este formată din medici înalt calificați, medici primari, cadre didactice universitare, doctori în științe medicale. Aceștia abordează o patologie complexă și completă din sfera O.R.L.

Doctorii noștri dețin competențe în chirurgia endoscopică rino-sinusală, chirurgia reconstructivă și estetică a nasului și a feței, chirurgia cervico‑facială, tehnicile moderne de rinoplastie.

Un loc aparte este rezervat tratamentului cu radiofrecvență în sforăit și sindromul de apnee în somn, precum și abordul amigdalelor și polipilor nazali prin coblație (pentru adulți și copii).

În cadrul Spitalului MedLife Lotus există aparatură pentru electrochirurgie, ablații cu radiofrecvență în patologia O.R.L., dar și în tratamentele moderne specifice-coblator.

Diagnosticul corect este facilitat de imagistica medicală ce utilizează aparate RMN, CT, aparatură radiologică modernă, mamograf și ecografe performante.

image

Intervenții

  • Rinoplastie
  • Septorinoplastie
  • Sinucopie
  • Septoplastie
  • Amigdalectomie
  • Adenoidectomie
  • Microlaringoscopie suspendată
  • Turbinoreducție
Contactează-ne!

Contact - locație și program

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.