Clientii care ne-au acordat incredere si ne-au onorat cu aprecierile lor:

George Florescu, Director Tehnic – Coca Cola

„De 4 ani MedLife efectueaza pentru compania Coca Cola servicii de medicina muncii si servicii medicale de ambulatoriu. Din punct de vedere al calitatii, ambele categorii de servicii au fost prestate la un inalt standard de calitate cu aparatura medicala performanta si de ultima generatie.”

Dumitru Timis, Administrator, SC Cristim

„In urma serviciilor prestate, grupul de firme Cristim considera MedLife alegerea perfecta pentru companiile noastre. Angajatii nostri se bucura 24 din 24 de ore de servicii competente ale personalului medical de exceptie, de echipamente medicale de ultima generatie si de atentie prompta si personalizata, toate acestea intr-un ambient de lux si la preturi fara concurenta. MedLife este un partener de incredere care ne ofera in orice moment servicii medicale la cele mai inalte standarde. Ii recomandam cu incredere tuturor celor interesati de servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate.”

Silvia Popa, Manager Resurse Umane, IPSO Romania

„Colaboram de aproape 4 ani, timp in care MedLife a dat dovada de promptitudine, profesionalism si flexibilitate. De asemenea, in tot acest timp, atat termenele de predare a documentatiilor cat si parametrii de calitate au fost respectati.”

Gheorghe Boeru, Presedinte, Romair Consulting

„In urma serviciilor prestate, compania Romair Consulting considerea MedLife o companie de succes, oferind servicii medicale caracterizate de profesionalism si promptitudine, la standarde europene, sustinute de specialisti de elita si de aparatura de inalta clasa. Pentru toate acestea le multumim si ii recomandam cu incredere tuturor celor care aleg calitatea.”