Sarcini pe saptamani

Alături de bebelușul tău

încă din prima clipă!

Bebelușul tău merită tot ce e mai bun, iar primii ani din viața sa sunt foarte importanți. Alege să-i fii mereu alături și oferă-i startul pe care îl merită.


Cum evoluează bebelușul în burtica ta?

Află care sunt principalele schimbări la care te poți aștepta în cele 9 luni de sarcină și bucură-te de evoluția bebelușului din burtică citind informații utile și interesante.

Școala părinților

Înscrie-te la Cursurile Prenatale Gratuite oferite de MedLife în colaborare cu partenerii săi. Află informații esențiale pentru orice proaspăt părinte. Cursul conține două module în cadrul cărora specialiștii Centrului ProMAMA îți vor prezenta într-un limbaj accesibil informații utile despre sarcină, naștere, alăptare și îngrijirea bebelușului.

Scoala parintilor

Școala părinților

Celule Stem

Celulele recoltate la naștere din sângele ombilicoplacentar sunt celule stem adulte, pe deplin dezvoltate – fundamentale pentru sistemul nostru imunitar și pentru sânge. Deoarece sunt recoltate în acest moment unic, reprezintă cea mai pură forma de celule stem, nefiind afectate de îmbătrânire și alți factori externi. Celulele stem sunt foarte importante pentru orgamismul uman, deoarece ele se pot dezvolta în alte tipuri de celule (musculare, sanguine, dar și altele), care pot forma la rândul lor țesuturi și organe în corpul uman.

Recoltarea celulelor stem

Celule Stem

Maternitățile MedLife

Aducerea pe lume a unui copil este cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa unei femei, tocmai din acest motiv vrem să facem această experienţă extrem de plăcută şi memorabilă. Alege cel mai bun start pentru bebelușul tău!

Maternitătile MedLife

Maternitățile MedLife

De ce sunt speciale secțiile noastre de neonatologie?

Pentru că asigurăm îngrijire centrată pe familie în secția de terapie intensivă neonatală (încurajând contactul piele pe piele), program de urmărire a nou născuților cu risc, prin continuitatea procesului de îngrijire, monitorizarea funcției cerebrale și electroencefalografie, efectuarea ecografiilor pulmonare pentru diminuarea gradului de iradiere, investigații complete, iar serviciul ATI oferă gardă continuă pentru monitorizarea mamei, terapia durerii și îngrijirii postoperatorie.

Alege ca bebelușul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire în primele sale zile de viață!

Neonatologie

De ce sunt speciale secțiile noastre de neonatologie?

Primul spital privat de Pediatrie din România

De 11 ani pe piața medicală privată din România, MedLife deține Primul Spital de Pediatrie dedicat în totalitate copiilor, cu servicii complete, de la ambulatoriu, la spital, laborator și farmacie.

Actul medical are continuitate în cadrul aceleiași unități facilitând astfel procesul atât pentru copil, cât și pentru părinți.

Spitalul de Pediatrie MedLife Bucuresti

Primul spital privat de Pediatrie din România