Publicat la: 
26/03/2015

Rochia care a impartit internetul in doua tabere a lasat multor persoane impresia ca au o problema in distingerea culorilor. Dar, in cazul daltonistilor, situatiile de acest gen sunt constante, iar afectiunea isi pune amprenta asupra stilului lor de viata. Vespar, lider global in industria vopselelor a facut un parteneriat cu EnChroma, producator de ochelari pentru daltonisti pentru a aduce culoarea in viata acestor persoane.

Daltonistii percep culoarea rosie si cea verde in aceeasi maniera. Cu toate acestea, noii ochelari functioneaza ca un filtru care transforma lumina permitand o mai buna diferentiere a culorilor.

Andrew sufera de daltonism si a marturisit ca nu s-a putut bucura in totalitate de desenele fiului sau.

"Atunci cand deseneaza il vad ca se duce la cutia cu creioane de 150 de ori cateodata. Acum stiu de ce. Sunt mult mai multe culori aici", a explicat acesta.

Taguri Medlife: 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

Tigarile electronice au beneficii pentru sanatatea publica si ar trebui sa fie promovate la scara larga pentru a ajuta fumatorii sa renunte la tutun, conform unei declaratii facute la inceputul...
ESWT - terapia durerii / Foto: MedLife Terapia Shockwave (ESWT), o noutate pe piata medicala, este folosita cu succes pentru tratarea durerilor de calcai, genunchi, sold, spate, umar si nu numai...