Publicat la: 
21/10/2016

Copilul este si va fi intotdeauna o prioritate. Va place sa il vedeti activ si vesel si uneori va intrebati de unde isi gaseste energia. Pentru a va asigura ca va fi mereu la fel este esential sa ii monitorizati constant starea de sanatate. Aveti grija de copilul vostru cu Pachetul medical Junior.

  • In perioada 3-21 octombrie, MedLive va prezinta un program ce are ca scop tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste constientizarea importantei preventiei in sanatate. Timp de 3 saptamani, medici specialisti vor face o trecere in revista a celor mai comune afectiuni care ne pot afecta viata daca ignoram necesitatea screeningurilor anuale.

Acum, poti afla intr-o singura zi care este starea de sanatate a copilului tau. Pentru a intelege mai bine care este importanta preventiei, iti vom prezenta o serie de interviuri cu medici specialisti care explica principalele afectiuni la care trebuie sa fii atent atunci cand vine vorba de copilul tau si cum pot fi acestea prevenite.

Pachetul medical Junior contine:

  • set analize standard (+coprocultura si sumar de urina)
  • consult ORL
  • consult oftalmologie
  • consult chirurgie pediatrica
  • consult pediatrie/ neurologie pediatrica
  • ecografie pediatrica

+ raport medical si o serie de recomandari personalizate

Autor: Alexandra Ciordas

Adaugă comentariu nou

Alte articoleVezi toate articolele

E
  ectoderm s.n.  învelis extern al embrionului (fr. ectoderme) ectopie s.f.  pozitie anormala a unui organ (fr. ectopie) eczema s.f.  boala de piele care provoaca eruptii si mâncarime (fr. eczéma)...
Proverbul vechi de 150 de ani a trecut testul timpului, spun cercetatorii de la Universitatea Oxford, care au estimat cât de eficient este astazi acest sfat de sanatate victorian în prevenirea...