Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acceptarea integrala a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului http://medlife-ortopedie.strategad.info/

Continutul website-lui este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate MedLife. Toate materialele (incluzând, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al MedLife. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la adresa marketing@medlife.ro.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

MedLife se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facând tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atât informatii de ordin general, trafic pe site, cât si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre MedLife au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

Prin completarea formularului este exprimat acordul expres si neechivoc ca datele cu caracter personal sa intre in baza de date MedLife S.A. ,inregistrata in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date cu numarul 26560, si sa fie utilizate ulterior in actiuni de marketing direct.

Tuturor celor care completeaza formularul le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.