Cu cardul MedLife beneficiati de reduceri nu doar in clinicile MedLife, ci si la partenerii nostri de discount!

Reducerile va sunt oferite prin prezentarea cardului de abonat sau a cardului de fidelitate MedLife.

PharmaLife

Clientii beneficiaza de reduceri in reteaua farmaciilor MedLife: PharmaLife Med! Abonatii MedLife beneficiaza de un discount de 5% pentru  produse cumparate din farmaciile noastre pe baza prezentarii cardului de abonat, iar clientii care primesc de la medicii MedLife retete de medicamente beneficiaza de o reducere de 7% in oricare dintre farmaciile PharmaLife Med (cele 2 discounturi nu se cumuleaza).  (* medicamentele cu pret impus)Splash Academy este cel mai modern complex de educatie acvatica pentru copii, o facilitate proiectata si realizata la cele mai inalte standarde existente in domeniu, beneficiind de cel mai avansat si nechimizat sistem de tratare al apei si cel mai inalt grad de bio-securitate.

Filozofia Splash se bazeaza pe un concept complex de siguranta ce elimina o data pentru totdeauna problema clorului din apa, asigurand protectia si sanatatea pielii copiilor. Cursurile de inot sunt destinate copiilor cu nivel de incepatori sau mediu.

Detinatorii de card MedLife beneficiaza de o sedinta gratuita si de o reducere de 15% la serviciile complexului.

www.splash-academy.roHotelul de 4 stele Vienna House Easy Airport Bucharest va asteapta intr-o ambianta placuta si va ofera reduceri de 10% la serviciile de cazare si la consumatiile din restaurant pe baza prezentarii cardului MedLife. Hotelul de 4 stele Vienna House Easy Airport Bucharest este situat în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

www.viennahouse.com/en/easy-airport-bucharestEchipa salonului Gaal HairPlay este o echipa tanara, talentata, creativa care ofera servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde, intr-un mediu elegant si primitor. Serviciile salonului  Gaal HairPlay va vor reda starea de buna dispozitie si va vor accentua frumusetea. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu raspunsuri la toate solicitarile dumneavoastra si va ofera solutii personalizate.Pe baza cardului MedLife beneficiati de o reducere de 10% pentru serviciile solicitate.

http://www.gaalhairplay.roSituat in cadrul Hotelurilor Ramada Plaza si Ramada Parc, Vitality Wellness Club reprezinta o oaza de liniste si relaxare in agitatia capitalei. Cu o impresionanta zona de SPA: piscina interioara semi-olimpica, sauna uscata, hammam, frigidarium, zona de fitness de peste 700 mp incluzand zona de greutati libere, zona de echipamente cardio, studio de aerobic & spinning, piscina exterioara şi Jacuzzi pentru orice anotimp, Vitality Wellness Club te asteapta pentru a-ti oferi una dintre cele mai relaxante experiente.

Vitality Wellness Club ofera o reducere de 10% la toate abonamentele pe baza prezentarii cardului MedLife.

www.vitalitywellnessclub.roChicco

Chicco ofera  reduceri de 10% in toate magazinele sale, abonatilor si clientilor MedLife.  Reducerea este acordata la prezentarea cardului MedLife si nu se cumuleaza cu  alte reduceri/promotii oferite de Chicco.Paralela45

Agentia de turism Paralela45 ofera posesorilor de card MedLife reduceri la serviciile oferite, dupa cum urmeaza:

Tip Produs Discount acordat
Sejur cu cazare la Hoteluri 2* 2%
Sejur cu cazare la Hoteluri 3* 3%
Sejur cu cazare la Hoteluri 4* 4%
Sejur cu cazare la Hoteluri 5* 5%
Sejururi curse charter 4%
Circuite 4%

*Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte oferte speciale si / sau reduceri de sezon.Del Mar

Del Mar Medical Spa ofera reduceri substantiale pentru detinatorii de card MedLife, in functie de tipul abonamentului:

Abonament Classic 10%
Abonament Business 20%
Abonament Executive 25%


Restaurantul La Parc din cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc,  va ofera o combinatie perfecta intre bucataria romaneasca si cea internationala, o atmosfera traditionala cu elemente moderne si spectacole live. Pe baza cardului MedLife veti primi o reducere de 10% la nota de plata.

* Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte specialeHotelul Ramada Bucharest Parc ofera 267 de camere cu un design modern echipate cu sistem de climatizare individual, conexiune prin satelit, televizoare LCD cu sistem Video-on-demand, acces la internet wireless, filtru de cafea cu accesorii, minibar, seif, uscator de par - acestea fiind doar cateva dintre facilitatile oferite. Pe baza cardului MedLife veti primi o reducere de 10% la cazare si o reducere de 5% la evenimentele festive organizate in cadrul hotelului.

*Reducerea se acorda si in cadrul restaurantelor si barurilor din incinta si nu se cumuleaza cu alte oferte specialeHotelul Ramada Plaza Bucharest este locul unde confortul si estetica se intalnesc.. Cele 300 de camere au un decor rafinat, cu elemente moderne subliniate de imagini digitale, care dau spaţiului o notă particulară. Pe baza cardului MedLife veti primi o reducere de 10% la cazare si o reducere de 5% la evenimentele festive organizate in cadrul hotelului.

* Reducerea se acorda si in cadrul restaurantelor si barurilor din incinta si nu se cumuleaza cu alte oferte specialeOptiplaza este un brand care reuneste sub acelasi acoperis moda si optica medicala. Se defineste prin: o multitudine de branduri, servicii oftalmologice si preturi competitive. Clientii MedLife primesc o reducere de 10% la achizitiile din magazinele Optiplaza pe baza cardului de client MedLife.Magazinele Plusoptic ofera solutii de cea mai buna calitate la cel mai bun pret din domeniul opticii medicale.Clientii  MedLife primesc o reducere de 10% pe baza cardului de client MedLife.Reteaua de librarii Humanitas, infiintata in 1993, a fost prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte. Ea dispune in prezent de 13 librarii care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc. in centre istorice si universitare din tara: trei în Bucuresti (Cismigiu, Kretzulescu, si Libraria Humanitas Auchan Titan) si cate una in Alba-Iulia, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea si Sibiu.

Detinatorii de card MedLife beneficiaza de o reducere de 10% la toate produsele din librariile Humanitas pe baza prezentarii cardului in librarii.

www.libhumanitas.roAgentia de turism Accent Travel&Events ofera urmatoarele facilitati pentru abonatii MedLife in cazul achizitionarii de servicii turistice (bilete de avion intern sau extern, cazari in Romania sau in strainatate,  circuite, rent a car, asigurari medicale) :

  • discount intre 3-12 % pentru servicii turistice (in functie de tipul de serviciu solicitat si destinatie);
  • oferte speciale pentru organizarea de evenimente (turism intern);
  • posibilitatea achitarii serviciilor turistice in rate;
  • posibilitatea achitarii serviciilor turistice cu tickete si carduri de vacanta.

www.accenttravel.ro

*Toate beneficiile mentionate mai sus sunt oferite la prezentarea cardului MedLife si nu se cumuleaza cu alte oferte sau acorduri comerciale.