Spitalele MedLife

Robotul daVinci XI
Robotul daVinci XI
Ești pe 10 MÂINI BUNE

Departamentul de chirurgie robotică MedLife operează acum cu DaVinci Xi, un robot de ultimă generație. Programează-te pentru o consultație aici.

chirurgie bariatrica
chirurgie bariatrica
Te simți captiv în corpul tău?

MedLife te ajută să scapi de kilogramele în plus,
care nu răspund dietelor sau exercițiilor fizice.

banner
asd
Află povestea spitalelor MedLife!

Aici auzi Grija. Aici Speranța prinde glas. Aici se naște un Mâine mai bun decât azi.

romaine medlife
romaine medlife
Vino pe RoMâine,
platforma României sănătoase!

Locul în care învățăm împreună ce înseamnă respectul
empatia, încrederea, grija și speranța.

Suntem convinși că binele se face cu experiență, expertiză și empatie.

img

Bine înseamnă același lucru pentru noi toți. Dar să te faci bine are altă însemnătate pentru fiecare dintre noi. Pentru că însănătoșirea noastră ține de tot ce e unic la fiecare dintre noi, de la particularitățile anatomice și de diagnostic, la puterea interioară, determinarea noastră și lucrurile care ne motivează.

De aceea, noi, la MedLife, adaptăm ritmul de recuperare în funcție de fiecare pacient, în funcție de răbdarea sau nerăbdarea lui, de vulnerabilitatea sau determinarea acestuia. Indiferent dacă este vorba de diagnostic, intervenție sau de perioada post-operatorie.

Astfel, de peste 26 de ani, căutăm soluții diferite pentru intervenții, implanturi, tratament și recuperare care să ajute pacienții noştri să se întoarcă la pasiunile lor, modul și ritmul lor de viață. 

 

Să te faci bine e principalul „bine” care ne interesează. 

Spitalele MedLife

Singurul loc în care punem implanturi cu Speranță, stenturi de Respect, facem extracții ale Resemnării și operații de Îndepărtare a Fricii.

Știi că ești într-un spital MedLife atunci când asculți grija noastră acordându-se cu speranțele tale, știința noastră la unison cu forța ta, creând muzica unui mâine mai bun decât azi.

Știi că ești într-un spital MedLife când îndoiala dispare și nu rămâne decât încrederea în viitor.

Rețeaua de spitale MedLife

Deținem cea mai mare și complexă rețea de spitale private din țară. Cu 17 unități spitalicești, 13 cu spitalizare continuă și 4 cu regim de spitalizare de zi, în București și în țară, și cu un total de 981 paturi și 39 de săli de operație, mii de medici, asistente, infirmieri, zi de zi facem tot ce ne stă în putință ca mâinele să fie mai bun decât azi.

Află povestea spitalelor MedLife!

Aici auzi Grija. Aici Speranța prinde glas. Aici se naște un Mâine mai bun decât azi.

spotvideo

MedLife în cifre

Expertiza medicilor noștri și ultimele tehnologii construiesc performanța de care fiecare pacient are nevoie. Continuăm să inovăm, să evoluăm și să investim în echipamentele medicale pentru a le oferi pacienților noștri cea mai bună experiență medicală.

Te așteptăm să parcurgem împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții tale.

Beneficii pentru a te convinge să naști în maternitățile MedLife

interventie

Servicii medicale cu acces continuu (linie de gardă 24 de ore din 24 în spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I. şi neonatologie).

covid

Deoarece nu sunt admise cazuri de boli infecțioase, este exclus riscul de contaminare între pacienți iar acuratețea manoperei și securitatea igienicosanitară a întregii activități înlătură riscul apariției infecțiilor nosocomiale (în interiorul spitalului).

aparat

Maternitățile MedLife sunt dotate cu aparatură la standarde europene, iar echipa medicală are experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate, acestea fiind asistate de o echipă de profesioniști cu un nivel de pregătire performant (medici neonatologi primari cu Atestat de Instructori de Resuscitare Neonatală).

echipa

Monitorizarea sarcinii pe întreaga ei durată la standarde excepţionale (o echipă de medici cu competențe în domenii specializate, aparatură performantă, ecografie morfofetală 4D, diagnostic prenatal inclusiv genetic, analize de laborator complete).

Maternitățile MedLife

De îndată ce alegi să ai încredere în echipa MedLife, îți suntem alături în fiecare etapă a sarcinii.

Ai un consilier dedicat care te va îndruma în toți pas­ii administrativi ­și medicali care îți stă la dispoziție oricând pentru întrebări.

Îți asigurăm răspunsuri prompte ș­i un traseu medical scurt.

Fără programări în Call Center ­și fără timp pierdut, ai programare cu prioritate.

Maternitatea Grivița București 

Prima maternitate privată din București acreditată de către UNICEF ca „Spital prieten al copilului” încă din anul 2011.

 

0735 300 886

Maternitatea MedLife Brașov

Calitatea condițiilor și a serviciilor MedLife este susținută de o echipă cu vastă experiență medicală și educațională.

0753 304 021

Maternitatea Genesys Arad

Acreditată CONAS cu cel mai înalt nivel de încredere, personal cu experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.

0749 217 551

Maternitatea Polisano Sibiu

Servicii de maternitate personalizate încă din timpul sarcinii prin Centrul Materno-fetal din ambulatoriul de specialitate.

 

0755 125 327

Testimoniale
testimonialesibiu

În ultimii 2 ani starea mea de sănatate se înrăutățise. Am început să fac câteva investigații și mi-a fost recomandat să contactez o secție de chirurgie cardiovasculară, valva aortică era slăbită.

Echipa Spitalului MedLife Polisano din Sibiu s-a mobilizat și am fost anunțat că poate avea loc o intervenție minim invazivă pentru rezolvarea acestei afecțiuni, insuficiență aortică severă.

Borșa Vasile Adrian
Pacient
tripleti

Am mers la domnul Dr. Stan Alin Alexandru la recomandarea unei vecine pe care medicul a ajutat-o să rămână însărcinată, printr-un program de FIV implementat pentru cuplurile infertile. Când am ajuns la domnul doctor în cabinet și i-am povestit toată tărășenia prin care am trecut, primul lucru pe care mi l-a zis a fost: «Tu anul acesta o să rămâi însărcinată!». Asta s-a întâmplat anul trecut, în februarie. Pentru mine nu există ceva ce domnul Dr.

Ionela Staicu
Pacient
Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.