Spitalele MedLife

ceva
chirurgie robotica la MedLife
chirurgie robotica la chirurgie robotica la medlife
Chirurgia robotică da Vinci Xi disponibilă în MedLife

Tehnologia avansată și precizia incredibilă a acestui sistem revoluționar permit chirurgilor să efectueze intervenții complexe cu o precizie uluitoare la nivel microscopic ceea ce permite intervenții mai precise și o recuperare mai rapidă a pacienților.

ceva
Brainlab
Brainlab
Chirurgie robotică Brainlab
Loop-X & Cirq

Cea mai nouă tehnologie în practica neurochirurgicală disponibilă în acest moment pe piața medicală internațională

ceva
chirurgie robotica da vinci x
chirurgie robotica da vinci x
Chirurgia robotică da Vinci X disponibilă în MedLife

Chirurgie robotică da Vinci X disponibilă la MedLife, chirurgie minim invazivă care oferă multiple avantaje pentru pacienți.

ceva
chirurgie robotica da vinci x la spitalul MedLife Humanitas
chirurgie robotica da vinci x la spitalul MedLife Humanitas
Chirurgia robotică da Vinci X disponibilă la MedLife Humanitas

Chirurgie robotică da Vinci X disponibilă la MedLife Humanitas, chirurgie minim invazivă care oferă multiple avantaje pentru pacienți.

ceva
chirurgie bariatrica
chirurgie bariatrica
Te simți captiv în corpul tău?

MedLife te ajută să scapi de kilogramele în plus,
care nu răspund dietelor sau exercițiilor fizice.

ceva
banner
asd
Află povestea spitalelor MedLife!

Aici auzi Grija. Aici Speranța prinde glas. Aici se naște un Mâine mai bun decât azi.

ceva
romaine medlife
romaine medlife
Vino pe RoMâine,
platforma României sănătoase!

Locul în care învățăm împreună ce înseamnă respectul
empatia, încrederea, grija și speranța.

Suntem convinși că binele se face cu experiență, expertiză și empatie.

img

Bine înseamnă același lucru pentru noi toți. Dar să te faci bine are altă însemnătate pentru fiecare dintre noi. Pentru că însănătoșirea noastră ține de tot ce e unic la fiecare dintre noi, de la particularitățile anatomice și de diagnostic, la puterea interioară, determinarea noastră și lucrurile care ne motivează.

De aceea, noi, la MedLife, adaptăm ritmul de recuperare în funcție de fiecare pacient, în funcție de răbdarea sau nerăbdarea lui, de vulnerabilitatea sau determinarea acestuia. Indiferent dacă este vorba de diagnostic, intervenție sau de perioada post-operatorie.

Astfel, de peste 26 de ani, căutăm soluții diferite pentru intervenții, implanturi, tratament și recuperare care să ajute pacienții noştri să se întoarcă la pasiunile lor, modul și ritmul lor de viață. 

 

Să te faci bine e principalul „bine” care ne interesează. 

Spitalele MedLife

Singurul loc în care punem implanturi cu Speranță, stenturi de Respect, facem extracții ale Resemnării și operații de Îndepărtare a Fricii.

Știi că ești într-un spital MedLife atunci când asculți grija noastră acordându-se cu speranțele tale, știința noastră la unison cu forța ta, creând muzica unui mâine mai bun decât azi.

Știi că ești într-un spital MedLife când îndoiala dispare și nu rămâne decât încrederea în viitor.

Rețeaua de spitale MedLife

Deținem cea mai mare și complexă rețea de spitale private din țară. Cu 17 unități spitalicești, 13 cu spitalizare continuă și 4 cu regim de spitalizare de zi, în București și în țară, și cu un total de 981 paturi și 39 de săli de operație, mii de medici, asistente, infirmieri, zi de zi facem tot ce ne stă în putință ca mâinele să fie mai bun decât azi.

Toate spitalele MedLife Group dispun de tehnologie de ultimă generație, cea mai bună la nivel național dintre operatorii privați. În continuare, MedLife are în plan noi proiecte de tehnologizare și investiții în inovație, precum chirurgia robotică. În acest moment, spitalele MedLife dispun de sisteme de chirurgie robotică da Vinci în București (Life Memorial Hospital și Nord Provita), Sibiu (MedLife Polisano), și Cluj Napoca (Spitalul MedLife Humanitas), sistemul BrainLab, cel mai performant sistem robotic din lume în chirurgia spinală, disponibil, în premieră națională, doar la Spitalul MedLife Humanitas din Cluj, dar și sisteme de neuronavigație, disponibile în Spitalele Grupulului MedLife din București, Sibiu și Cluj. Peste 35 de medici acreditați efectuează anual sute de tratamente chirurgicale complexe prin abord robotic, în condiții de maximă siguranță.

Pentru intervenții de protezare (genunchi, șold și umăr) decontate CNAS, consultați pagina: Protezele de genunchi, șold și umăr decontate CNAS la MedLife.

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni.

MedLife reprezintă cea mai mare rețea de servicii medicale private din România, cu tehnologie medicală de vârf în toate unitățile din țară.
MedLife are o vastă experiență în domeniul chirurgiei robotice, având în dotare 4 roboți DaVinci (dintre care 2 la București și alți 2 la Cluj și Sibiu), la care se adaugă o suită robotică BrainLab la Cluj și alte 3 sisteme de neuronavigație disponibile la Cluj, București și Sibiu.
Medicii MedLife realizeză proceduri rapide și eficiente, asigurând diagnostice precise și rezultate rapide pacienților noștri.

MedLife în cifre

Expertiza medicilor noștri și ultimele tehnologii construiesc performanța de care fiecare pacient are nevoie. Continuăm să inovăm, să evoluăm și să investim în echipamentele medicale de aceea în rețeaua noastră medicală avem 4 sisteme de chirurgie robotică pentru a le oferi pacienților noștri cea mai bună experiență medicală.

Te așteptăm să parcurgem împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții tale.

Beneficii pentru a te convinge să naști în maternitățile MedLife

interventie

Servicii medicale cu acces continuu (linie de gardă 24 de ore din 24 în spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I. şi neonatologie).

covid

Deoarece nu sunt admise cazuri de boli infecțioase, este exclus riscul de contaminare între pacienți iar acuratețea manoperei și securitatea igienicosanitară a întregii activități înlătură riscul apariției infecțiilor nosocomiale (în interiorul spitalului).

aparat

Maternitățile MedLife sunt dotate cu aparatură la standarde europene, iar echipa medicală are experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate, acestea fiind asistate de o echipă de profesioniști cu un nivel de pregătire performant (medici neonatologi primari cu Atestat de Instructori de Resuscitare Neonatală).

echipa

Monitorizarea sarcinii pe întreaga ei durată la standarde excepţionale (o echipă de medici cu competențe în domenii specializate, aparatură performantă, ecografie morfofetală 4D, diagnostic prenatal inclusiv genetic, analize de laborator complete).

Maternitățile MedLife

De îndată ce alegi să ai încredere în echipa MedLife, îți suntem alături în fiecare etapă a sarcinii.

Ai un consilier dedicat care te va îndruma în toți pas­ii administrativi ­și medicali care îți stă la dispoziție oricând pentru întrebări.

Îți asigurăm răspunsuri prompte ș­i un traseu medical scurt.

Fără programări în Call Center ­și fără timp pierdut, ai programare cu prioritate.

Maternitatea Grivița București 

Prima maternitate privată din București acreditată de către UNICEF ca „Spital prieten al copilului” încă din anul 2011.

 

0735 300 886

Maternitatea Genesys Arad

Acreditată CONAS cu cel mai înalt nivel de încredere, personal cu experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.

0749 217 551

Maternitatea Polisano Sibiu

Servicii de maternitate personalizate încă din timpul sarcinii prin Centrul Materno-fetal din ambulatoriul de specialitate.

 

0755 125 327

Testimoniale
testimonialesibiu

În ultimii 2 ani starea mea de sănatate se înrăutățise. Am început să fac câteva investigații și mi-a fost recomandat să contactez o secție de chirurgie cardiovasculară, valva aortică era slăbită.

Echipa Spitalului MedLife Polisano din Sibiu s-a mobilizat și am fost anunțat că poate avea loc o intervenție minim invazivă pentru rezolvarea acestei afecțiuni, insuficiență aortică severă.

Borșa Vasile Adrian
Pacient
tripleti

Am mers la domnul Dr. Stan Alin Alexandru la recomandarea unei vecine pe care medicul a ajutat-o să rămână însărcinată, printr-un program de FIV implementat pentru cuplurile infertile. Când am ajuns la domnul doctor în cabinet și i-am povestit toată tărășenia prin care am trecut, primul lucru pe care mi l-a zis a fost: «Tu anul acesta o să rămâi însărcinată!». Asta s-a întâmplat anul trecut, în februarie. Pentru mine nu există ceva ce domnul Dr.

Ionela Staicu
Pacient
Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.