NOUTATI MEDICALE

13 Februarie 2013

MedLife Broker si Generali au lansat Vital, prima asigurare de sanatate privata achizitionata exclusiv online

MedLife Broker Asigurare Reasigurare, compania de brokeraj in asigurari a grupului MedLife a lansat in parteneriat cu Generali, pachetele de asigurare de sanatate Vital MedLife.

Asigurarile de sanatate privata Vital MedLife reprezinta un program complet care se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 64 de ani, care doresc sa beneficieze de tratamente in cadrul celei mai mari retele de servicii medicale private din Romania. In baza acestora, clientii pot beneficia de interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, precum si de servicii de imagistica, toate serviciile fiind disponibile in cadrul Sistemului MedLife.

Noutatea pachetelor de asigurare Vital este reprezentata de modalitatea de achizitie. Astfel, prin intermediul unei aplicatii online, orice client eligibil din punct de vedere al varstei, care are conexiune la internet, poate alege, in doar trei pași , varianta de asigurare care i se potriveste cel mai bine, economisind astfel timp, și avand acces la servicii medicale complete la un preț optim. De asemenea, programul de asigurari Vital MedLife ofera titularului optiunea de a-si proteja intreaga familie si a include in program sotul /sotia si copiii, beneficiind astfel, de reduceri pentru aceştia de pana la 50% din pretul asigurarii.

Programul de asigurari Vital MedLife este unul gradual si curpinde patru componente: pachetul de baza, Vital MedLife - “Chirurgie si Spitalizare” , care reprezinta primul pas in procesul de achizitie, precum si alte trei optiuni suplimentare, dupa cum urmeaza: Vital MedLife - “Fracturi, Entorse, Luxatii” , Vital MedLife - “Consultatii si Investigatii”  si Vital MedLife - “Imagistica” , ce completeaza lista de beneficii medicale disponibile. Valoarea minima a unei asigurari Vital este de 45 lei / lunar, acesta fiind costul pachetului de baza, in timp ce valoarea maxima este de 264,5 lei / lunar, aici fiind incluse cheltuielile pentru toate serviciile medicale, inclusiv cele necesare pentru coasigurarea sotului / sotiei si al unui copil.   

Clientii care isi planifica ingrijirea medicala beneficiaza, in cazul platilor anuale, de o reducere suplimentara de 8%, pentru toate pachetele. Plata se face online cu ajutorul cardului de credit, in conditii de maxima protectie si siguranta.

NOTA: Asigurarea de sanatate reprezinta un beneficiu suplimentar oferit si clientilor care au deja un abonament de sanatate. Spre deosebire de abonamentele de sanatate care includ servicii medicale axate in special pe zona de preventie, fiind produse de tip prepaid (platite in avans), asigurarile medicale preiau riscurile si cheltuielile medicale in cazul oricarei afectiuni care survine in perioada asigurata, acoperind o gama larga de investigatii medicale, inclusiv servicii de spitalizare si interventii chirurgicale.   

www.vital-medlife.ro  ©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.