Dacă ai nelămuriri poți lua legatura cu noi
021 9646

Alege să te simți bine!

Cu toții traversăm o perioadă delicată în care sănătatea noastră și a celor dragi e mai importantă ca niciodată. De aceea, specialiștii noștri au conceput o serie de pachete care includ servicii medicale dedicate, inclusiv un set de analize. Te poți bucura de ele în siguranță, în oricare dintre clinicile noastre. Alege pachetul medical care ți se potrivește și obține o programare, completând formularul online!

Pachete medicale de Prevenție

Dacă nu ai fost afectat de Covid-19, te sfătuim să rămâi preventiv și să ai grijă în continuare de sănătatea ta. De aceea îți oferim o serie de servicii medicale care includ și o serie de analize utile, de care să te poți bucura în siguranță în clinicile noastre. Pentru că e important să te simți bine.

*Investigațiile incluse în pachet nu se fac în aceeași zi

Generic

Generic

E important să știi că ești sănătos și în siguranță. De aceea, un pachet medical de analize generale e util în aceste zile, chiar dacă nu suferi de vreo afecțiune. Alege să rămâi în control!

În clinica medicală 939 lei

Respiro

Respiro

În cazul în care respiri mai greu sau ai afecțiuni pulmonare, îți punem la dispoziție un pachet medical gândit special pentru tine, astfel încât tu să fii sănătos și în siguranță. Alege să respiri fără griji!

În clinica medicală 1.195 lei

Puls

Puls

Dacă te confrunți cu afecțiuni cardiace, pachetul medical de analize, recomandat de noi, ține cont de acest fapt, astfel încât tu să fii sănătos și în siguranță. Alege să te bucuri din toată inima!

În clinica medicală 1.295 lei

Pachete medicale de ReEvaluare

Dacă ai fost afectat de Covid-19, suntem alături de tine și ne bucuram că ai depășit situația. Te sfătuim să te asiguri că lucrurile merg bine în continuare cu sănătatea ta și îți punem la dispoziție o serie de servicii medicale care includ și o serie de analize utile, acestea fiind personalizate în funcție de gravitatea afecțiunii prin care ai trecut. Totul cu siguranță, cu grijă și cu atenție în clinicile noastre

*Investigațiile incluse în pachet nu se fac în aceeași zi

Asimpto

Asimpto

Dacă ai fost asimptomatic, corpul tău a știut cum să lupte cu virusul, fără să suferi prea mult și să-ți fie afectată sănătatea. Alege acest pachet medical de analize și fii in siguranță. Rămâi în formă maximă!

În clinica medicală 1.135 lei

Medium

Medium

În cazul în care te-ai confruntat cu simptome ușoare în lupta cu virusul, îți recomandăm un pachet medical de analize creat special pentru tine, astfel încât să fii sănătos și în siguranță. Alege să fii bine!

În clinica medicală 1.331 lei

Sever

Sever

Medicii noștri știu cât de greu ți-a fost să lupți cu virusul. De aceea au pregătit un pachet medical de analize care să țină cont de experiență prin care ai trecut. Alege să fii in siguranță!

În clinica medicală 2.981 lei

Punem siguranța ta pe primul loc în Hyperclinicile MedLife

Atât în clinicile cât și în punctele noastre de recoltare, siguranța pacienților e o prioritate pentru noi. Ne pasă de tine și ne-am adaptat contextului actual, dezvoltând permanent măsuri de protecție și prevenție pentru a limita riscul de răspândire a virusului SARS- CoV-2.

Pentru ca tu să te simți confortabil și fără griji, în ciuda contextului epidemiologic, te asigurăm ca toate clinicile și laboratoarele MedLife funcționează în parametri normali, în condiții de maximă siguranță, atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical. Suntem alături de tine în cazul în care ai nevoie de investigații clinice și paraclinice, investigații imagistice, analize de laborator sau alte servicii medicale.

Dedicarea și profesionalismul specialiștilor noștri, alături de tehnologia de ultimă oră, reprezintă garanția unor servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Consultații medicale pe bază de programare

Triaj epidemiologic prin filtre telefonice și la intrarea în clinici

Măști de protecție și soluții dezinfectante pentru pacienți

Circuite separate pentru pacienții cu simptomatologie respiratorie

Întregul personal echipat corespunzător

Accesul aparținătorilor în clinici restricționat

Teste COVID-19 înainte de efectuarea procedurilor gastrointestinale

Personalul testat periodic pentru COVID-19

Proceduri complexe de igienizare a tuturor spațiilor

Probele de laborator în condiții de maximă siguranță

Ia legătura cu noi

Dacă ai intrebari legate de Pachetele medicale de Prevenție sau despre Pachetele medicale de ReEvaluare, poți lua legatura cu noi, și unul din colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.