Vino alături de noi să construim un mâine mai bun.

Oferă Respect, Empatie, Grijă, Încredere
și Speranță și RoMâine va fi bine.

Romaine

Sunt 20 de luni de când eroii în halate albe, medici și asistenți, se luptă să salveze vieți în spitalele Covid-19. În ciuda eforturilor depuse, zeci de mii de oameni au pierdut această luptă chiar în fața lor.

Sunt epuizați și obosiți. Pentru ei, personalul medical din linia întâi, am înființat un serviciu de consiliere psihologică, un ajutor care să le dea încredere să meargă mai departe.

incredere

Nu îi vedem, dar România are sute de copii lăsați orfani de Covid-19. Suflete a căror copilărie s-a terminat abrupt, cândva în aceste 20 de luni de pandemie.

Pentru ei, pentru copiii rămași fără părinți, am înființat primul serviciu de consiliere psihologică din România, unde specialiști în domeniu vor încerca să-i ajute să-și recapete speranța și să-și recâștige copilăria.

speranta

Sute de mii de bolnavi cronici și alte zeci de mii de români trecuți prin forme grave de Covid-19 suferă. Unii dintre ei nu au acces la tratamente vitale, altora le este frică, de teama infectării, să meargă la clinici sau spitale pentru o simplă investigație.

Toți sunt vulnerabili la o nouă infectare, toți au nevoie de servicii medicale și pentru toți am pregătit pachete de consultații, imagistică și analize care să-i ajute să țină sub control bolile de care suferă. 

grija

Câți oameni poți să salvezi înainte să te pierzi pe tine? Mii de medici și asistente din spitalele Covid-19 nu au mai avut o zi liberă din martie 2020. Nu apucă să-și vadă copiii, își țin la distanță părinții de teamă să nu-i infecteze, sunt nedormiți, stresați, înfricoșați că România moare. Sunt colegii noștri și au nevoie să îi susținem acum, înainte ca și ei, ultima linie de rezistență, să pice. De aceea, MedLife trimite zeci de voluntari în cele mai roșii centre Covid-19 din țară.

Hai și tu în echipa de voluntari!

empatie

Din martie 2020, zeci de mii de români nu au mai văzut un medic decât la televizor. Fie pentru că trăiesc în localități izolate, unde nu există medic de familie și cel mai apropiat dispensar e la zeci de kilometri distanță, fie pentru că nu își permit să meargă la spital, chiar dacă au mare nevoie.

Pentru ei, cei uitați de sistemul sanitar, punem în mișcare unitatea mobilă MedLife, locul unde pot să-și facă analize, consultații și ecografii gratuit. Pentru că merită respect, pentru că și ei sunt ai noștri.

Susține dezvoltarea rețelei de clinici mobile!

Ofera Respect

Parteneri