Sistemul Medical MedLife

În Spitalele MedLife, punem emoția lângă știință.

Când TU trebuie să pui răbdarea mai presus de nerăbdare, UN MEDIC pune înțelegere și empatie lângă știință și tehnologie.

Puterea
vine de la
tine.

Experiența
și pasiunea,
de la noi.

Andrei Ioan-Bogdan - ortopedie

Află mai multe despre medicii noștri, cum pot să te ajute în diagnostic, intervenție și recuperare și în ce locații îi găsești!

#

Suntem convinși că binele se face
cu experiență, expertiză și empatie.

Bine înseamnă același lucru pentru noi toți. Dar să te faci bine are altă însemnătate pentru fiecare dintre noi. Pentru că însănătoșirea noastră ține de tot ce e unic la fiecare dintre noi, de la particularitățile anatomice și de diagnostic, la puterea interioară, determinarea noastră și lucrurile care ne motivează.

De aceea, noi, la MedLife, adaptăm ritmul de recuperare în funcție de fiecare pacient, în funcție de răbdarea sau nerăbdarea lui, de vulnerabilitatea sau determinarea acestuia. Indiferent dacă este vorba de diagnostic, intervenție sau de perioada post-operatorie.

Astfel, de peste 20 de ani, căutăm soluții diferite pentru intervenții, implanturi, tratament și recuperare care să ajute pacienții noştri să se întoarcă la pasiunile lor, modul și ritmul lor de viață.

Să te faci bine e principalul „bine” care ne interesează.

#

Spitalul de Ortopedie şi chirurgie Plastică MedLife este primul spital privat din România care are capacitate completă de diagnostic şi tratament al afecţiunilor locomotorii. Acesta este organizat după standarde europene, din punct de vedere al protocoalelor medicale, confortului şi echipării oferind soluţii integrate de tratament, dar şi un spatiu placut, în care pacientul să se simtă confortabil, încrezator şi să aibă parte de o recuperare rapidă, în cele mai bune condiţii.

Intervenții ortopedice:

10000

Intervenții în artoscopia umărului:

200

Artoplastii:

1000

Cadre medicale:

150

Echipamente

performante

Pacienți tratați:

7500

Bine prin tehnologia viitorului în spitalele MedLife

Expertiza medicilor noștri, alăturată ultimei tehnologii, construiesc performanța de care fiecare pacient are nevoie. Continuăm să inovăm, să evoluăm și să investim în echipamentele medicale pentru a le oferi pacienților noștri cea mai bună experiență medicală.
de investigații imagistice. peste 5,5 milioane În ultimii 5 ani, în unităţile noastre s-au efectuat tehnologia de mâine… …și pentru că medicina de astăzi se face cu 17 milioane de EURO. investițiile în tehnologie realizate în perioada 2012-2017 ajung la
17 milioane de EURO. investițiile în tehnologie realizate în perioada 2012-2017 ajung la tehnologia de mâine… …și pentru că medicina de astăzi se face cu de investigații imagistice. peste 5,5 milioane În ultimii 5 ani, în unităţile noastre s-au efectuat

Rețeaua de spitale MedLife

Deținem cea mai mare și complexă rețea de spitale private din țară. Cu 13 unități spitalicești, 10 cu spitalizare continuă și 3 cu regim de spitalizare de zi, în București și în țară, și cu un total de 893 paturi și 31 de săli de operație, avem o unică promisiune față de tine și cei dragi: să facem România bine.
Created with Raphaël 2.2.0 Arad Bucureşti BRAŞOV PLOIEŞTI CLUJ NAPOCA CRAIOVA IAŞI SIBIU TIMIŞOARA
Spitalul MedLife, Iaşi -
spitalizare de zi
Life Memorial Hospital, Bucureşti

Spitalul de Ortopedie MedLife, Bucureşti
Primul spital privat dedicat afecţiunilor sistemului osteo-articular şi chirurgiei platice


Spitalul de Pediatrie MedLife, Bucureşti, primul spital privat dedicat pediatriei din Europa Centrală şi de Est.

Centrul de Cardiologie şi radiologie Intervenţională AngioLife, Bucureşti.

Spitalul MedLife Titan, Bucureşti.
Spitalul MedLife, Timişoara - spitalizare de zi
Spitalul MedLife Sama, Craiova - spitalizare de zi

În viață, ca să faci bine, trebuie mai întâi să vrei și apoi să poți. La fel de întâmplă și în medicină. De aceea, în Spitalele MedLife suntem mereu atenți la cum evoluează tehnologia medicală, cum putem să aducem cele mai performante echipamente în spitalele noastre și să le folosim pentru binele pacienților noștri. Pentru că atunci când vine vorba de sănătate, nu ar trebui să existe limitări.

„Prin tehnologie, astăzi pot să văd universul creierului, să simt fiecare bătaie de inimă, să aud fiecare speranță, să ajut miracolul vieții.”

Medicina de azi se face
cu tehnologia de mâine