maternitatile medlife
maternitatile medlife
Maternitățile MedLife

Cu peste 45.000 de copii veniți pe lume în
maternitățile MedLife, suntem sistemul medical privat
cu cea mai mare experiență în nașteri.

StemCells
StemCells
Stem Cells Bank

Protejează viitorul copilului tău!

Acum - cu garanția MedLife

Maternitatea MedLife  Genesys Arad
Maternitatea MedLife  Genesys Arad
Maternitatea MedLife Genesys Arad

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

Maternitatea MedLife București
Maternitatea MedLife București
Maternitatea MedLife București

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Maternitatea MedLife Polisano Sibiu

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

Alege maternitățile MedLife

și bucură-te de cele mai bune condiții

Aducerea pe lume a unui copil este cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa unei femei, tocmai din acest motiv vrem să facem această experienţă extrem de plăcută şi memorabilă.

Echipa noastră este alături de viitoarea mamică atât din punct de vedere medical, cât și emoțional, oferindu-i acesteia intimitatea de care are nevoie pe tot parcursul travaliului și asigurând toate condițiile pentru a avea parte de o naștere cu blândețe.

Fiecare viitoare mămică este asistată și însoțită de un consilier care acordă suport emoțional și logistic din momentul internării până la externare, cu care poate păstra legătura telefonic și în următoarele zile după ce părăsește maternitatea. Tot ce știm despre medicină și oameni îți stă la dispoziție, pentru ca primul moment alături de puiul tău să fie unul desăvârșit.

Te așteptăm să parcurgem împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții tale!

Beneficiile nașterii în maternitățile MedLife

icon-24h

Servicii medicale cu acces continuu

Linie de gardă 24 de ore din 24 în spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I. şi neonatologie.

icon-igiena

Deoarece nu sunt admise cazuri de boli infecțioase, este exclus riscul de contaminare între pacienți iar acuratețea manoperei și securitatea igienicosanitară a întregii activități înlătură riscul apariției infecțiilor nosocomiale (în interiorul spitalului).

icon-aparate

Maternitățile MedLife sunt dotate cu aparatură la standarde europene, iar echipa medicală are experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate, acestea fiind asistate de o echipă de profesioniști cu un nivel de pregătire performant.

icon-monitorizare

Monitorizarea sarcinii pe întreaga ei durată la standarde excepţionale (o echipă de medici cu competențe în domenii specializate, aparatură performantă, ecografie morfofetală 4D, diagnostic prenatal inclusiv genetic, analize de laborator complete).

Motive să alegi maternitățile MedLife

icon-ati

Monitorizare permanentă

Serviciul ATI cu gardă continuă pentru monitorizarea mamei și a nou născutului, terapia durerii şi îngrijire postoperatorie.

icon-scoala-parintilor

Şcoala părinţilor

Cursuri de pregătire pentru ambii părinţi (cursuri Lamaze, cursuri de puericultură) plus întâlniri periodice pentru viitoarele mămici și nu numai.

icon-confort

Confort ridicat de cazare în camere cu 1-2 paturi, dotate cu nurse-calling sau cazare în rezervă VIP la cerere.

icon-medic

Posibilitatea alegerii medicului care să îţi asiste naşterea din echipa MedLife sau medici colaboratori.

Maternitățile MedLife

De îndată ce alegi să ai încredere în echipa MedLife, îți suntem alături în fiecare etapă a sarcinii.

Ai un consilier dedicat care iți va oferi răspuns la toate întrebările și care te va îndruma în toți pașii administrativi și medicali.

Îți asigurăm răspunsuri prompte și un traseu medical scurt.

Fără programări în Call Center și fără timp pierdut, ai programare cu prioritate.

Maternitatea MedLife București

Prima maternitate privată din București acreditată de către UNICEF ca „Spital prieten al copilului” încă din anul 2011.

0735 300 886

Maternitatea MedLife Arad

Acreditată CONAS cu cel mai înalt nivel de încredere, personal cu experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.

0749 217 551

Maternitatea MedLife Sibiu

Servicii de maternitate personalizate încă din timpul sarcinii prin Centrul Materno-fetal din ambulatoriul de specialitate.

0755 125 327

Banca de celule Stem

Celulele stem sunt celule primare comune cu toate celulele din organism care își păstrează abilitatea de a se înnoi singure prin divizare și se pot diferenția într-o mare varietate de tipuri de celule. Aceste celule "crescute" se pot transforma în anumite țesuturi și pot fi utilizate în terapii medicale.

Nașterea unui copil este cu adevărat un eveniment emoționant și special, care schimbă viața oricărui om. De asemenea, acest moment reprezintă o șansă unică pentru sănătatea copilului în viitor: doar în momentul nașterii poate fi colectată o sursă unică de celule stem din cordonul ombilical.

Suntem lângă tine și puiul tău în fiecare moment!

Femeie facand ecografie de sarcina
Semnele care pot indica o sarcină: primele analize și investigații necesare
Primele semne care pot indica o sarcină pot fi ușor confundate cu alte simptome, cum ar fi cele ale perioadei premenstruale, deranjamente stomacale sau efectele negative ale stresului. Poate fi vorba despre creșterea volumului secrețiilor v...
Picioruse de bebelus nou nascut
Cea mai frumoasă experiență la Maternitatea MedLife Brașov
„Cea mai frumoasă experiență”, așa își începe mărturia despre experiența nașterii, Cornelia, o tânară în vârstă de 33 de ani și proaspăta mămică a unei fetițe. Experiența deosebit de plăcută a fost posibilă și datorită doamnei doctor...
Primul Craciun in 3 la Maternitatea MedLife Polisano
Născută în ritmul muzicii la Maternitatea MedLife Polisano
Data de 1 noiembrie 2023 va rămâne pentru totdeauna în mintea Anei Petria, o mămică în vârstă de 32 de ani din Sibiu. Este ziua în care și-a cunoscut fiica. Pe Irina. Un copil perfect, neplângăcios și calm, venit pe lume prin cezariană,...
femeie gravida cu picioarele umflate
Picioare umflate în sarcină: cauze, riscuri, tratament, prevenție
Cauzele umflării picioarelor în timpul sarcinii Umflarea picioarelor în timpul sarcinii poate fi declanşată de mai mulţi factori, determinaţi de transformările care au loc în corpul femeii. Modificările hormonale Unul dintre si...
gravida cu burtica expusa
Săptămânile de sarcină: cum se calculează
Vârsta gestațională: ce este și cum o calculezi Gestația este perioada de timp cuprinsă între momentul concepției și naștere, atunci când fătul se dezvoltă în pântecele mamei. Vârsta gestațională este termenul comun folosit pentru a ...
gravida pregatind bagajul pentru maternitate
Bagajul de maternitate: Ce trebuie să conțină acesta pentru mamă și bebeluș
Nașterea necesită pregătire în prealabil în așa fel încât, atunci când mama ajunge la spital, să aibă toate cele necesare. Este important ca, înainte de această zi, să îți organizezi obiectele de care vei avea nevoie, actele și să ai gr...
ora magica skin on skin
Ora magică în Maternitatea MedLife București
Ce este ora magică? Ora magică - sau „skin-to-skin în prima oră după naştere” - reprezintă procedura de aşezare a nou-născutului, imediat după naștere şi cu pielea uscată, pe abdomenul sau pieptul mamei şi lăsarea lui acolo, timp de ...
mamă care își alăptează bebelușul
Alăptarea la sân: Beneficiile alăptării pentru copii și mamă
Conform Convenției Drepturilor Copilului, orice copil are dreptul la o nutriție optimă. Alăptarea este o normă biologică în diada mamă - copil. Aceasta asigură creșterea armonioasă a nou-născutului, oferind toți nutrienții esențiali dez...

Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.