ceva
maternitatile medlife
maternitatile medlife
Maternitățile MedLife

Cu peste 45.000 de copii veniți pe lume în
maternitățile MedLife, suntem sistemul medical privat
cu cea mai mare experiență în nașteri.

ceva
StemCells
StemCells
Stem Cells Bank

Protejează viitorul copilului tău!

Acum - cu garanția MedLife

ceva
Maternitatea MedLife  Genesys Arad
Maternitatea MedLife  Genesys Arad
Maternitatea MedLife Genesys Arad

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

ceva
Maternitatea MedLife București
Maternitatea MedLife București
Maternitatea MedLife București

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

ceva
Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Maternitatea MedLife Polisano Sibiu

Alături de tine din prima clipă, astfel încât experiența nașterii să fie una memorabilă.

Alege maternitățile MedLife

și bucură-te de cele mai bune condiții

Aducerea pe lume a unui copil este cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa unei femei, tocmai din acest motiv vrem să facem această experienţă extrem de plăcută şi memorabilă.

Echipa noastră este alături de viitoarea mamică atât din punct de vedere medical, cât și emoțional, oferindu-i acesteia intimitatea de care are nevoie pe tot parcursul travaliului și asigurând toate condițiile pentru a avea parte de o naștere cu blândețe.

Fiecare viitoare mămică este asistată și însoțită de un consilier care acordă suport emoțional și logistic din momentul internării până la externare, cu care poate păstra legătura telefonic și în următoarele zile după ce părăsește maternitatea. Tot ce știm despre medicină și oameni îți stă la dispoziție, pentru ca primul moment alături de puiul tău să fie unul desăvârșit.

Te așteptăm să parcurgem împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții tale!

Beneficiile nașterii în maternitățile MedLife

icon-24h

Servicii medicale cu acces continuu

Linie de gardă 24 de ore din 24 în spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I. şi neonatologie.

icon-igiena

Deoarece nu sunt admise cazuri de boli infecțioase, este exclus riscul de contaminare între pacienți iar acuratețea manoperei și securitatea igienicosanitară a întregii activități înlătură riscul apariției infecțiilor nosocomiale (în interiorul spitalului).

icon-aparate

Maternitățile MedLife sunt dotate cu aparatură la standarde europene, iar echipa medicală are experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate, acestea fiind asistate de o echipă de profesioniști cu un nivel de pregătire performant.

icon-monitorizare

Monitorizarea sarcinii pe întreaga ei durată la standarde excepţionale (o echipă de medici cu competențe în domenii specializate, aparatură performantă, ecografie morfofetală 4D, diagnostic prenatal inclusiv genetic, analize de laborator complete).

Motive să alegi maternitățile MedLife

icon-ati

Monitorizare permanentă

Serviciul ATI cu gardă continuă pentru monitorizarea mamei și a nou născutului, terapia durerii şi îngrijire postoperatorie.

icon-scoala-parintilor

Şcoala părinţilor

Cursuri de pregătire pentru ambii părinţi (cursuri Lamaze, cursuri de puericultură) plus întâlniri periodice pentru viitoarele mămici și nu numai.

icon-confort

Confort ridicat de cazare în camere cu 1-2 paturi, dotate cu nurse-calling sau cazare în rezervă VIP la cerere.

icon-medic

Posibilitatea alegerii medicului care să îţi asiste naşterea din echipa MedLife sau medici colaboratori.

Maternitățile MedLife

De îndată ce alegi să ai încredere în echipa MedLife, îți suntem alături în fiecare etapă a sarcinii.

Ai un consilier dedicat care iți va oferi răspuns la toate întrebările și care te va îndruma în toți pașii administrativi și medicali.

Îți asigurăm răspunsuri prompte și un traseu medical scurt.

Fără programări în Call Center și fără timp pierdut, ai programare cu prioritate.

Maternitatea MedLife București

Prima maternitate privată din București acreditată de către UNICEF ca „Spital prieten al copilului” încă din anul 2011.

0735 300 886

Maternitatea MedLife Arad

Acreditată CONAS cu cel mai înalt nivel de încredere, personal cu experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.

0749 217 551

Maternitatea MedLife Sibiu

Servicii de maternitate personalizate încă din timpul sarcinii prin Centrul Materno-fetal din ambulatoriul de specialitate.

0755 125 327

Banca de celule Stem

Celulele stem sunt celule primare comune cu toate celulele din organism care își păstrează abilitatea de a se înnoi singure prin divizare și se pot diferenția într-o mare varietate de tipuri de celule. Aceste celule "crescute" se pot transforma în anumite țesuturi și pot fi utilizate în terapii medicale.

Nașterea unui copil este cu adevărat un eveniment emoționant și special, care schimbă viața oricărui om. De asemenea, acest moment reprezintă o șansă unică pentru sănătatea copilului în viitor: doar în momentul nașterii poate fi colectată o sursă unică de celule stem din cordonul ombilical.

Suntem lângă tine și puiul tău în fiecare moment!

confirmare sarcina care sunt metodele de confirmare a sarcinii
Confirmare sarcină: care sunt metodele de confirmare a sarcinii
În absența menstruației, fiecare femeie își pune întrebarea dacă este sau nu însărcinată. Există mai multe metode prin care poți afla dacă ești însărcinată sau nu.Informații generale despre confirmarea unei sarciniConfirmarea unei sarcini se ia în discuție, în general, în momen...
evitarea nasterii premature cinci lucruri pe care le poti controla
Evitarea naşterii premature: cinci lucruri pe care le poţi controla
Informaţii generale despre naşterea prematurăNașterea prematură se referă la nașterea unui copil înainte de a se împlini 37 de săptămâni de gestație. Sarcina umană durează, în mod normal, aproximativ 39- 40 de săptămâni, vârsta sarcinii fiind calculată de la prima zi a ultimei m...
alimente interzise in sarcina lista recomandari
Alimente interzise în sarcină: listă, recomandări
Despre alimentația în timpul sarciniiO dietă sănătoasă este vitală pentru a face față cerințelor atât fizice, dar și psihice ale sarcinii și pentru a stimula sănătatea fătului. Cerealele integrale, fructele, legumele și alimentele bogate în fier pot fi toate benefice, dar alcoolul,...
recuperarea dupa nastere ce trebuie sa stii
Recuperarea după naștere: ce trebuie să știi
Ce se întâmplă în corp după naștereNașterea unui copil este copleșitoare pentru orice femeie. Schimbările în organism survenite în timpul celor nouă luni de sarcină sunt și mai pronunțate după naștere, când corpul trebuie să facă față unui efort uriaș, iar modificările de str...
hipotensiunea arteriala in sarcina ce trebuie sa stii despre ea
Hipotensiunea arterială în sarcină: ce trebuie să știi despre ea
Sarcina provoacă multe schimbări pe măsură ce corpul viitoarei mame se adaptează la efortul necesar pentru a da naștere unui copil. Este important ca femeile însărcinate să efectueze controale regulate la medicul lor ginecolog și la medicul de familie, în toate etapele sarcinii. Tensiunea...
recuperarea dupa cezariana tot ce trebuie sa stii
Recuperarea după cezariană: tot ce trebuie să știi
Nașterea prin cezariană presupune nu numai grija pentru bebeluș și adaptarea la noua viață de mamă, dar și grija de recuperare rapidă după intervenția chirurgicală suferită pe abdomen. În mod normal, pacientele care au suferit o operație de cezariană trebuie să rămână în spital ...
tabuuri in sarcina ce este interzis si ce este de evitat
Tabuuri în sarcină: ce este interzis și ce este de evitat
Ești gravidă? Este foarte probabil să primești sfaturi de la foarte multe persoane care îți spun tot ce nu trebuie să faci: nu trebuie să bei cafea, nu este bine să-ți vopsești părul, nu ai voie alcool și, în niciun caz, nu este permis să faci băi fierbinți. Îți spunem, în acest ...
testul de sarcina ce este si ce trebuie sa stii despre el
Testul de sarcină: ce este și ce trebuie să știi despre el
Testele de sarcină detectează prezența hormonului sarcinii care se numește gonadotropina corionică umană (hCG sau beta-hCG). Acest hormon se găsește în sângele și urina femeii la 6-10 zile de la fertilizare, adică atunci când ovulul s-a atașat de peretele uterului. Nivelul acestui horm...

Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea MedLife S.A. Toate drepturile rezervate.