Vreau să mă testez pentru coronavirus!

Te-ai vaccinat împotriva COVID-19, ai suferit de COVID-19, ai un test pozitiv pentru anticorpi IgG, sau ai simptome specifice COVID-19 și ai nevoie de o confirmare imediată?

Află care este testul potrivit pentru tine.

Vreau să mă testez pentru coronavirus!

De la debutul pandemiei, testarea pentru COVID-19 a evoluat rapid, având un rol cheie în lupta cu virusul SARS-CoV-2.
Testarea rămâne esențială, chiar și în contextul campaniei de vaccinare, aflată în plină desfășurare în întreaga lume.

Test RT-PCR pentru diagnostic COVID-19

Testul Real Time PCR, considerat standardul de aur în diagnosticul COVID-19, are rolul de a identifica direct prezența virusului în tractul respirator, deci de a confirma o infecție acută.
Cu alte cuvinte, atestă prezența virusului în organism.

Dacă suspectezi că ai o infecție cu Sars-Cov-2, programează-te acum pentru testarea RT-PCR apelând numărul de Call Center 021.9646. Costul unui test este de 219 lei, iar eliberarea rezultatelor se face într-o zi lucrătoare de la recepția probei în laborator.

Află mai multe

Teste de anticorpi COVID-19

Te-ai vaccinat împotriva COVID-19, ai suferit de COVID-19 sau ai un test pozitiv pentru anticorpi IgG?

Alege unul din pachetele sau testele de anticorpi Sars-CoV-2 pentru măsurarea nivelului de anticorpi, ca să știi dacă ești protejat.
Află cum poți detecta prezența anticorpilor antivirus Sars-CoV-2 în organism!

Testele de anticorpi sunt disponibile la cerere tuturor pacienților care își doresc să se testeze, fără trimitere de la medicul de familie sau medicul curant, și fără programare în prealabil.

Află mai multe

Test Rapid Covid-19

Nu aștepta ca starea ta de sănătate să se agraveze.

Testul rapid de detecție antigen COVID-19* este bazat pe detecția de antigeni, care pune în evidență prezența unor proteine din componența virusului Sars-CoV-2 (antigene virale) și confirmă o infecție curentă.
Costul unui test este de 60 lei și este necesară o programare în prealabil.
Rezultatul testului se eliberează în 15 minute.

Programează-te acum pentru testarea RT-PCR apelând numărul de Call Center 021.9646.

*Testele rapide sunt bazate pe detecția de antigeni, care pun în evidență prezența unor proteine din componentă virusului Sars-CoV-2 (antigene virale) și sunt acceptate în transmiterea datelor către DSP prin ord. 2240/ 30.12.2020.
Testele pot avea avantajul de a fi rapide și indică faza acută a bolii (chiar și în cazul pacienților asimptomatici), dar pot prezența atât rezultate fals pozitive, cât și fals negative.
Pentru certificare, testele pozitive trebuie urmate de un test RT- PCR Sars- coV2.
Rezultatele testelor rapide antigenice (pozitive și negative/ incerte) sunt raportate automat către DSP (Direcției de Sănătate Publică).
În cazul în care pacientul este preluat de către Unitatea de Primiri Urgențe, zilnic, după ora 19:00, în zilele de weekend sau în zilele speciale de sărbători, prețul unui test rapid de detecție antigen COVID-19 este 80 de lei.

Încă de la începutul pandemiei, siguranța pacientilor care ajung în clinicile MedLife a reprezentat o prioritate pentru noi. Ne-am adaptat rapid contextului și am continuat să dezvoltăm și să îmbunătățim permanent măsurile de protecție și prevenție pentru a putea limita riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2.
Toate clinicile MedLife din București și din țară funcționează în parametri normali, în condiții de maximă siguranță și cu o grijă sporită pentru pacienți, dar și pentru personalul medical. Suntem alături de toți pacienții care au nevoie de investigații clinice și paraclinice, investigații imagistice, analize de laborator sau alte servicii medicale.


10
Spitale


831
Paturi


20
Hyperclinici


10
Farmacii


33
Laboratoare


155
Puncte recolare


155
Puncte recolare


36.000
Analize/zi


2.500
Doctori


1.800
Asistente


Peste 5 mil
Pacienţi

MĂSURILE DE SIGURANȚĂ IMPLEMENTATE ÎN TOATE UNITĂȚILE MEDLIFE

Consultațiile medicale se fac doar pe baza de programare.

Accesul în clincile noastre este permis exclusiv cu o programare în prealabil. Punem accent pe respectarea timpilor alocați fiecărei consultații, astfel încât să evităm contactul între pacienți și aglomerația din sălile de așteptare. Totodată, ne bazăm pe înțelegerea și responsabilitatea pacienților de a respecta intervalele orare stabilite.

Triaj epidemiologic prin filtre telefonice și la intrarea în clinici.

Primul filtrul se face prin Call Center pentru identificarea pacienților suspecți sau cu risc de infecție COVID-19. Totodată, am introdus declarațiile pe proprie răspundere pe care pacienții trebuie să le completeze înainte de intrarea în clinică și protocolul de verificare a temperaturii corporale a fiecărui pacient.

Pacienții primesc măști de protecție și soluții dezinfectante.

După efectuarea triajului epidemiologic, pacienții primesc măști de protecție de unică folosință și soluții dezinfectante pentru mâini înainte de a intra în cabinetul medical.

Există circuite separate pentru pacienții cu simptomatologie respiratorie.

Dacă la triajul epidemiologic se constată că pacientul prezintă simptomatologie respiratorie sau stare febrilă, acesta este condus printr-un circuit separat către un cabinet dedicat, izolat de ceilalți pacienți, cabinet care se dezinfectează și sterilizează după fiecare consultație.

Personalul medical și auxiliar este echipat corespunzător.

Pentru siguranța lor și a pacienților cu care intră în contact, întregul personal din clinicile MedLife poartă ehipamentele de protecție de unică folosință. Acestea sunt schimbate regulat, la interval de cel mult 4 ore sau ori de câte ori este nevoie.

Accesul aparținătorilor în clinici este restricționat.

Aparținătorii nu pot însoți pacienții la intrarea în clinică, cu excepția celor care însoțesc persoane cu handicap sau cu dificultăți de deplasare. În cazul în care pacienții vin însoțiți, aparținătorii sunt rugați să aștepte în afara clinicii.

Personalul MedLife din clinici este testat periodic pentru COVID-19.

Se efectuează triaj epidemiologic inclusiv pentru personalul medical și de suport la fiecare intrare în tură. În plus, am introdus testarea periodică și sistematică a cadrelor medicale, precum și testarea imediat ce apare simptomatologia specifică infecțiilor respiratorii acute.

Toate spațiile din clinci sunt dezinfectate constant.

Atât cabinetele medicale, cât și spațiile comune din clinicile MedLife sunt curățate, dezinfectate și sterilizate constant, în conformitate cu protocoale transmise de autorități. În plus, am implementat proceduri complexe pentru dezinfecția posibilelor spații contaminate, folosind inclusiv lămpi cu ultraviolete.

Măsurile pentru siguranță pacienților se aplică în toate clinicile MedLife din București, dar și în clinicile noastre din celelalte orașe din țară: Ploiești, Târgoviște, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Slatina, Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Deva, Sibiu, Brașov, Bacău, Piatră Neamț, Iași, Galați, Brăila și Constanța.

Ai grijă de tine și după ce ai supraviețuit noului coronavirus!

De la diagnostic la vindecare, doar tu și cei apropiați știți cât de greu pare că a trecut timpul.

Află dacă plămânii tăi au fost afectați, cum poți să preîntâmpini posibile complicații
și care este tratamentul corespunzător.

Rămâi informat și află
dacă organismul tău a produs
anticorpi anti SARS-CoV-2!

Alege unul din pachetele sau
testele serologice Sars-CoV-2
pentru măsurarea nivelului de anticorpi din organism, ca să știi dacă ești protejat.