Blog RoMâine

Acțiuni care inspiră și povești care vindecă

Sărbătorim Ziua Respectului. Împreună.
Sărbătorim Ziua Respectului. Împreună.
Anul trecut, pe 18 septembrie 2021, ne-am propus să sărbătorim Ziua Respectului și în România. Cu această ocazie, am lansat RoMâine, platforma României sănătoase, o școală națională de clădit în viitor unde am invitat alături de noi profesori, medici, scriitori, artiști, muzicieni, sportivi, președinți de bănci sau de asociații de locatari, hairstyliști, IT-iști și nu numai, pentru a găsi soluții să facem România bine, împreună.
Parteneri pentru un mâine mai bun în cadrul turneului SoNoRo Conac. Împreună ajutăm spitalele din Ucraina
Parteneri pentru un mâine mai bun în cadrul turneului SoNoRo Conac. Împreună ajutăm spitalele din Ucraina
Continuăm să construim un Mâine mai bun prin muzică alături de SoNoRo și ne bucurăm să fim parteneri și la cea de-a X-a ediție a turneului de concerte SoNoRo Conac, desfășurat în perioada 9 aprilie – 30 iunie 2022. Parteneriatul din acest an este cu atât mai special cu cât aduce în fața publicului un apel umanitar de strângere de fonduri pentru achiziționarea de medicamente, aparatură medicală și alte materiale sanitare care vor fi trimise către spitalele din Mykolaiv, una dintre cele mai lovite regiuni din Ucraina.
Marius Manole
Marius Manole despre EMPATIE: „Când ajuți se întâmplă un schimb de energii care funcționează ca un bumerang care se întoarce spre binele tău”
Când ai auzit prima dată de empatie și când ai înțeles de fapt ce înseamnă empatia?
radu paraschivescu
Radu Paraschivescu despre RESPECT: „Respectul este omagiul pe care îl datorăm meritului, iar meritul acesta înseamnă competență plus autoritate în domeniu”
   Cine este omul pe care îl respectați cel mai mult în viață și de ce?  
Ileana Cecanu
Ileana Cecanu: E fundamental respectul în relația cu spectatorii
 Ileana Cecanu, director artistic, festivalul Pelicula: Pentru mine e fundamental respectul în relația cu spectatorii Respectul nu are naționalitate
Ruxandra Sararu
Ruxandra Săraru: Respectul pentru ceilalți vine din respectul de sine
 Ruxandra Săraru, jurnalist: Cu cât te respecți pe tine mai mult cu atât înțelegi să-l respecți și pe celălalt Românii au pierdut treptat noțiunea de respect pentru că, în primul rând, autoritățile nu-i mai respectă și, în al doilea rând, ei înșiși nu se mai respectă și nu-i mai respectă pe ceilalți. Respectul prin prisma meseriei Mă simt respectată ca profesionist. La rândul meu, trebuie să manifest respect față de audiență dar, la fel de mult, față de colegi și de interlocurorii mei.
doru trascau
Doru Trăscău: Fiecare reușită vine la pachet cu o doză de respect
 Doru Trăscău, solist The Mono Jacks: Fiecare reușită vine la pachet cu o doză de respect Sunt multe forme de respect, dar cel mai important cred ca este respectul de sine. Fără el îmi este greu să cred că-i vei putea respecta pe ceilalți. De pildă, să ai un aspect îngrijit este o formă de respect de sine. Să ai grijă de tine, de corpul și de mintea ta este pentru mine tot o formă de respect de sine. Respectul de sine poate încuraja o societate mai respectuoasă
Larisa Chiriac
Dr. Larisa Chiriac: Respectul înseamnă acceptarea diferențelor dintre noi
Dr. Larisa Chiriac, director medical:  Respectul înseamnă acceptarea diferențelor dintre  noi Respectul este o atitudine. Și atitudini avem față de persoane, situații. Respectuoși ar trebui să fim tot timpul, nu doar din când în când și nu doar în anumite situații. În vremurile în care totul pierde sens sau se demonetizează, Respectul ar trebui să fie o monedă care să nu se devalorizeze. Respectul înseamnă acceptarea diferențelor dintre noi