Daca nu v-ati setat codul PIN click aici
Introduceţi parola corespunzătoare numelui de utilizator.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate (preluate, prelucrate, stocate) de catre MedLife, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 si Legile din domeniul sanatatii in vigoare, in scopul efectuarii de servicii medicale. Va puteti exercita drepturile de acces , de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Regulamentului UE 679/2016 si/sau dupa caz Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, depusa personal in receptiile MedLife. In cazul in care indicati o adresa de e-mail in cadrul cererii, raspunsul il puteti primi la adresa indicata in cererea dv.
Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) este necesara confirmarea dv in cazul in care doriti ca adresa dv de email sa fie stocata in baza de date a Societatii si sa primiti in continuare emailuri sau sa va accesati istoricul medical sau rezultatul investigatiilor medicale prin intermediul site-ul.
Daca sunteti de acord, continuati navigarea si introduceti datele necesare pentru accesarea informatiilor dorite.
Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa consultati site-ul companiei. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati la adresa sesizari@medlife.ro

3 + 5 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Daca v-ati uitat codul PIN click aici

Campurile marcate cu * sunt obligatorii