timeline medlife

Despre MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români care au pus bazele acestei companii au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români cea mai bună îngrijire, chiar la ei acasă.

doctori MedLife

MedLife este compania care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient servicii medicale profesioniste, la cele mai înalte standarde, asigurate de medici și specialiști români, alături de echipamente și tehnologie de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort.

Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate și servicii de wellness.

doctor

În perioada pandemiei de COVID-19, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și a obținut statutul de lider detașat în monitorizarea pandemiei, prin implicarea activă în zona de cercetare.

Ne bucurăm de recunoașterea internațională a calității serviciilor noastre, prin susținerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a Societe Generale, care au ales să ne sprijine, devenind acționari MedLife.

Momente importante în istoria MedLife

1996
1996

Am deschis prima clinică MedLife, care oferă servicii de planning familial și suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialități medicale: Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie și Medicină Internă.

1999
1999

Am înființat primul laborator propriu de analize și investigații paraclinice.

2002
2002

Am extins gama serviciilor medicale prin adăugarea specializării de stomatologie‑ortodonție și a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis și o bază modernă de fiziokinetoterapie și recuperare medicală.

2004
2004

Am lansat conceptul de Hyperclinică – servicii medicale integrate sub același acoperiș - odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivița, cea mai mare clinică privată din București. În același an, am inaugurat alte 6 clinici în capitală.

2006
2006

Am atras primul acționar de calibru în portofoliul MedLife - IFC - divizia de consultanță și investiții a Grupului Băncii Mondiale. Împreună cu IFC am semnat un parteneriat pentru înființarea primei rețele de spitale private din România.

2007
2007

Am inaugurat Life Memorial Hospital, primul spital MedLife privat din România și primul spital din țară care corespunde celor mai înalte standarde internaționale de calitate.

2008
2008

Am deschis Centrul de Medicină Materno-Fetală, acesta incluzând un departament de fertilizare in vitro. O a doua hyperclinică este inaugurată la București - Hyperclinica MedLife Unirii. Ne-am extins la nivel național odată cu deschiderea laboratorului MedLife din Cluj și hyperclinicii MedLife Timișoara, aceasta din urmă având integrat și un laborator de analize medicale.

2009
2009

Am inaugurat cea de-a patra Hyperclinică - MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculară a devenit funcțional în Grivița. Am derulat cea mai mare tranzacție din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou acționar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investiții al Societe Generale Asset Management - subsidiară a Grupului Societe Generale.

2010
2010

A fost anul cu cele mai multe investiții realizate de MedLife. Am extins rețeaua de hyperclinici prin deschiderea unei noi unități în zona de nord a Capitalei – Hyperclinica MedLife Băneasa - și a Hyperclinicii MedLife Titan

2010
2010

Am continuat cu inaugurarea primului spital privat de pediatrie din România, a unui spital pluridisciplinar la Brașov și a Spitalului de Ortopedie și Traumatologie, primul spital privat din țară dedicat afecțiunilor sistemului osteo-articular. Tot în acest an, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brașov, prima companie integrată în Grup.

2010
2010

Se lansează rețeaua de farmacii proprii, PharmaLife, situate în incinta hyperclinicilor MedLife, pentru a putea oferi pacienților servicii integrate, toate sub același acoperiș.

2011
2011

Am extins rețeaua de spitale MedLife odată cu achiziția unuia dintre cei mai mari operatori privați de servicii medicale din zona de vest a României – MedLife Genesys Arad.

2014
2014

Am deschis alte trei hyperclinici – în Galați, Iași și Constanța – ajungând la o rețea de 12 clinici de mari dimensiuni la nivel național.

2015
2015

Adăugăm în portofoliul MedLife alte trei unități spitalicești MedLife Sama Craiova, MedLife Iași și Spitalul MedLife Titan din București.

2016
2016

Continuăm extinderea pe piața de stomatologie prin achiziția DENT ESTET. Stomatologia a devenit una dintre cele şase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hyperclinici, laboratoare, spitale, abonamente medicale şi farmacii.

2016
2016

MedLife se listează la Bursa de Valori București, marcând cea mai mare listare a unei companii private de până atunci și fiind deschizător de drumuri și pentru alte companii.

2018
2018

MedLife a inaugurat prima clinică sub brandul Sfânta Maria, cel de-al doilea brand de servicii medicale, parte a grupului MedLife, care vine în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici.

2019
2019

Am trecut granița și ne-am extins în Ungaria, achiziționând Rózsakert Medical Center (Budapesta). Rózsakert Medical Center (RMC) este în top 10 operatori de servicii medicale private din Ungaria. Compania are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatologie.

2020
2020

Am dezvoltat divizia de cercetare prin intermediul căreia am derulat numeroase studii dedicate pandemiei de COVID-19 și am început dezvoltarea celui mai mare proiect medical din România, MedLife Hub.

2021
2021

Am consolidat masiv divizia de oncologie prin achiziția NeoLife Medical Center și a Spitalului  Oncocard din Brașov și am ajuns lider în cercetare în domeniul virusologiei, geneticii și biologiei moleculare.

2022
2022

Am continuat dezvoltarea rețelei la nivel național, bifând nu mai puțin de 13 achiziții și intrarea pe noi segmente de business – wellness și asigurări de sănătate. Astfel, MedLife a devenit singurul operator de servicii integrate de prevenție, wellness și tratament din România.

clinica MedLife

În prezent, ne desfășurăm activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care peste 230 de hyperclinici și clinici, 17 spitale, 4 maternități - în București, Sibiu, Brașov și Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice, 23 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și 170 de unități partenere în toată țara. De asemenea, avem grijă de aproape 800.000 de angajați din 8.000 de companii, fiind liderul pieței de abonamente medicale din România.

În continuare, depunem toate eforturile pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră și pentru a ne asigura de calitatea și siguranța actului medical.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.