Facem Romania bine

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.


Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.


In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 26 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.


Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife.

Momente importante in istoria MedLife

Image

Am deschis prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie , Obstetrica-Ginecologie , Oftalmologie si Medicina Interna.

1996

Image

Am infiintat primul laborator propriu de analize si investigatii paraclinice

1999

Image

Am largit gama serviciilor medicale prin adaugarea specializarii de stomatologie-ortodontie si a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis is o baza moderna de fiziokinetoterapie si recuperare medicala.

2002

Image

Am inaugurat Hyperclinica MedLife Grivita, cea mai mare clinica din Bucuresti.
Alte 6 clinici au fost inaugurate in capitala; NetLife devine o retea extinsa la peste 60 de clinici medicale partenere din tara.

2004

Image

Am atras primul actionar de calibru in portofoliul MedLife - IFC - divizia de consultanta si investitii a Grupului Baancii Mondiale. Impreuna cu IFC am semnat un parteneriat pentru infiintarea primei retele de spitale private din Romania.

2006

Image

Am inaugurat cel mai mare spital privat din Romania - Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate.

2007

Image

Am deschis Centrul de Medicina Materno-Fetala, aceasta incluzand un departament de fertilizare in votro. O a doua hyperclinica este inaugurata la Bucuresti - Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit functionale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timisoara, aceasta din urma avand integrat si un laborator de analize medicale

2008

Image

Am inaugurat cea de-a patra Hyperclinica MedLife - Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculara a devenit functional in Grivita. Am derulat cea mai mare tranzactie din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou actionar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management - subsidiara a Grupului Societe Generale.

2009

Image

Am extins reteaua de Hyperclinici MedLide cu o unitate in zona de nord a Capitalei - Hyperclinica MedLife Baneasa, care integreaza un centru specializat de proctologie. Am castigat titlul de "Trusted Brands Romania 2010" - la categoria "Clinica Privata". Tot in 2010, MedLife a preluat Poloclinica de Diagnostic Rapid din Brasov, printr-o tranzactie de 3 milioane de euro.

2010

Image

A fost anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului am achizitonat Spitalul Genesys din Arad, am continust cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, am deschis un spital pluridiscipllinar la Brasov si am finalizat achizitia Materinitatii Eva din Brasov, iar la finalul anului, am deschis clinica de dermatologie estetica - DermaLife si Spitalul de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articlar. Am incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.

2010

Image

Se lansează rețeaua de farmacii proprii, PharmaLife.

2010

Image

MedLife dezvoltă o nouă divizie de business, ca urmare a achiziționării clinicilor DENT ESTET.

2016

Image

MedLife se listează la Bursa de Valori București.

2017

Image

Se deschide prima clinică Sfânta Maria, secund brandului MedLife.

2018

Image

MedLife se extinde în Ungaria, achiziționând Rózsakert Medical Center (Budapesta).

2019

In prezent, ne desfasuram activitatea in 12 Hyperclinici MedLife, in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 6 spitale - 3 in Bucuresti si 3 in tara, in Brasov, Timisoara, Arad, o unitate spitaliceasca in Craiova, 18 laboratoare proprii de analize, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 de clinici medicale partenere in toata tara.


Ca rezultat, am devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale si depunem toate eforturile pentru a raspunde in continuare nevoilor dumneavoastra si pentru a ne asigura de calitatea si siguranta actului medical.

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.