Facem Romania bine

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 28 de ani, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români care au pus bazele acestei companii au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

 

MedLife este compania care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste, la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort.

 

Ne-am dezvoltat în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

 

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și a căpătat un statut de lider detașat în monitorizarea pandemiei, prin implicarea activă în zona de cercetare.

 

În beneficiul dumneavoastră, aducem experiența celor 28 ani de activitate pe piața serviciilor medicale private din România. Ne angajăm să oferim servicii unice prin profesionalismul, grija și responsabilitatea personalului nostru medical, precum și prin echipamentele și facilitățile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispoziția fiecarui pacient.

 

 

Ne bucurăm de recunoașterea internațională a calității serviciilor noastre, prin susținerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a Societe Generale, care au ales să ne sprijine, devenind acționari MedLife.

Momente importante in istoria MedLife

Image

Am deschis prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie si Medicina Interna.

1996

Image

Am infiintat primul laborator propriu de analize si investigatii paraclinice.

1999

Image

Am largit gama serviciilor medicale prin adaugarea specializarii de stomatologie-ortodontie si a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis is o baza moderna de fiziokinetoterapie si recuperare medicala.

2002

Image

Am inaugurat Hyperclinica MedLife Grivita, cea mai mare clinica din Bucuresti.
Alte 6 clinici au fost inaugurate in capitala; NetLife devine o retea extinsa la peste 60 de clinici medicale partenere din tara.

2004

Image

Am atras primul actionar de calibru in portofoliul MedLife - IFC - divizia de consultanta si investitii a Grupului Baancii Mondiale. Impreuna cu IFC am semnat un parteneriat pentru infiintarea primei retele de spitale private din Romania.

2006

Image

Am inaugurat LMH, primul spital Medlife privat din Romania - Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate.

2007

Image

Am deschis Centrul de Medicina Materno-Fetala, aceasta incluzand un departament de fertilizare in votro. O a doua hyperclinica este inaugurata la Bucuresti - Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit functionale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timisoara, aceasta din urma avand integrat si un laborator de analize medicale.

2008

Image

Am inaugurat cea de-a patra Hyperclinica MedLife - Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculara a devenit functional in Grivita. Am derulat cea mai mare tranzactie din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou actionar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management - subsidiara a Grupului Societe Generale.

2009

Image

Am extins reteaua de Hyperclinici MedLide cu o unitate in zona de nord a Capitalei - Hyperclinica MedLife Baneasa, care integreaza un centru specializat de proctologie. Am castigat titlul de "Trusted Brands Romania 2010" - la categoria "Clinica Privata". Tot in 2010, MedLife a preluat Poloclinica de Diagnostic Rapid din Brasov, printr-o tranzactie de 3 milioane de euro.

2010

Image

A fost anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului am achizitonat Spitalul Genesys din Arad, am continust cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, am deschis un spital pluridiscipllinar la Brasov si am finalizat achizitia Materinitatii Eva din Brasov, iar la finalul anului, am deschis clinica de dermatologie estetica - DermaLife si Spitalul de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articlar. Am incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.

2010

Image

Se lansează rețeaua de farmacii proprii, PharmaLife, situate in incinta hyperclinicile MedLife, pentru a putea oferi pacientilor servicii integrate, toate sub acelasi acoperis.

2010

Image

MedLife dezvoltă o nouă divizie de business, ca urmare a achiziționării clinicilor DENT ESTET. Stomatologia a devenit una dintre cele şase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hyperclinici, laboratoare, spitale, maternităţi şi farmacii.

2016

Image

MedLife se listează la Bursa de Valori București. A reusit cea mai mare listare a unei companii private de pana atunci, fiind deschizator de drumuri si pentru alte companii.

2017

Image

MedLife a inaugurat prima clinica sub brandul Sfanta Maria, cel de-al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, care vine in intampinarea nevoilor romanilor cu venituri mici si medii.

2018

Image

MedLife se extinde în Ungaria, achiziționând Rózsakert Medical Center (Budapesta). Rózsakert Medical Center (RMC) este în top 10 operatori de servicii medicale private din Ungaria. Compania are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatoloigie.

2019

Image

MedLife dezvoltă divizia de cercetare și derulează numeroase studii dedicate pandemiei de COVID-19.

2020

Image

Începe dezvoltarea celui mai mare proiect medical din România, MedPark.

2020

În prezent, ne desfășurăm activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care 230 de clinici, 15 spitale, 4 maternități - în București, Sibiu, Brașov și Arad, 37 laboratoare proprii de analize, 200 de puncte de recoltare, 14 centre de excelență, 22 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și 170 de clinici medicale partenere în toată țara.

 

Ca rezultat, am devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale din România și depunem toate eforturile pentru a răspunde în continuare nevoilor dumneavoastră și pentru a ne asigura de calitatea și siguranța actului medical

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.