Facem Romania bine

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 28 de ani, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români care au pus bazele acestei companii au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

 

MedLife este compania care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste, la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort.

 

Ne-am dezvoltat în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistică, abonamente corporate.

 

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și a căpătat un statut de lider detașat în monitorizarea pandemiei, prin implicarea activă în zona de cercetare.

 

În beneficiul dumneavoastră, aducem experiența celor 28 ani de activitate pe piața serviciilor medicale private din România. Ne angajăm să oferim servicii unice prin profesionalismul, grija și responsabilitatea personalului nostru medical, precum și prin echipamentele și facilitățile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispoziția fiecărui pacient.

 

 

Ne bucurăm de recunoașterea internațională a calității serviciilor noastre, prin susținerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a Societe Generale, care au ales să ne sprijine, devenind acționari MedLife.

Momente importante in istoria MedLife

Image

Am deschis prima clinică MedLife, care oferă servicii de planning familial și suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialități medicale: Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie și Medicină Internă.

1996

Image

Am inființat primul laborator propriu de analize și investigații paraclinice.

1999

Image

Am lărgit gama serviciilor medicale prin adăugarea specializării de stomatologie-ortodonție și a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis și o bază modernă de fiziokinetoterapie și recuperare medicală.

2002

Image

Am inaugurat Hyperclinica MedLife Grivița, cea mai mare clinică din București.
Alte 6 clinici au fost inaugurate în capitală; NetLife devine o rețea extinsă la peste 60 de clinici medicale partenere din țară.

2004

Image

Am atras primul acționar de calibru în portofoliul MedLife - IFC - divizia de consultanță și investiții a Grupului Băncii Mondiale. Împreuna cu IFC am semnat un parteneriat pentru inființarea primei rețele de spitale private din România.

2006

Image

Am inaugurat LMH, primul spital MedLife privat din România - Life Memorial Hospital, primul spital din țară care corespunde celor mai înalte standarde internaționale de calitate.

2007

Image

Am deschis Centrul de Medicină Materno-Fetală, aceasta incluzând un departament de fertilizare în vitro. O a doua hyperclinică este inaugurată la București - Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit funcționale laboratorul MedLife din Cluj și Hyperclinica MedLife de la Timișoara, aceasta din urmă având integrat și un laborator de analize medicale.

2008

Image

Am inaugurat cea de-a patra Hyperclinică MedLife - Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculară a devenit funcțional în Grivița. Am derulat cea mai mare tranzacție din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou acționar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investiții al Societe Generale Asset Management - subsidiară a Grupului Societe Generale.

2009

Image

Am extins rețeaua de Hyperclinici MedLife cu o unitate în zona de nord a Capitalei - Hyperclinica MedLife Băneasa, care integrează un centru specializat de proctologie. Am caștigat titlul de "Trusted Brands Romania 2010" - la categoria "Clinică Privată". Tot în 2010, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brașov, printr-o tranzacție de 3 milioane de euro.

2010

Image

A fost anul cu cele mai multe investiții realizate de MedLife. La începutul anului am achizițonat Spitalul Genesys din Arad, am continuat cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan și Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din România. În luna septembrie, am deschis un spital pluridisciplinar la Brașov și am finalizat achiziția Materinitații Eva din Brașov, iar la finalul anului, am deschis clinica de dermatologie estetică - DermaLife și Spitalul de Ortopedie și Traumatologie, primul spital privat din România dedicat afecțiunilor sistemului osteo-articular. Am încheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.

2010

Image

Se lansează rețeaua de farmacii proprii, PharmaLife, situate în incinta hyperclinicilor MedLife, pentru a putea oferi pacienților servicii integrate, toate sub același acoperiș.

2010

Image

MedLife dezvoltă o nouă divizie de business, ca urmare a achiziționării clinicilor DENT ESTET. Stomatologia a devenit una dintre cele şase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hyperclinici, laboratoare, spitale, maternităţi şi farmacii.

2016

Image

MedLife se listează la Bursa de Valori București. A reușit cea mai mare listare a unei companii private de până atunci, fiind deschizător de drumuri și pentru alte companii.

2017

Image

MedLife a inaugurat prima clinică sub brandul Sfânta Maria, cel de-al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, care vine în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici și medii.

2018

Image

MedLife se extinde în Ungaria, achiziționând Rózsakert Medical Center (Budapesta). Rózsakert Medical Center (RMC) este în top 10 operatori de servicii medicale private din Ungaria. Compania are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatoloigie.

2019

Image

MedLife dezvoltă divizia de cercetare și derulează numeroase studii dedicate pandemiei de COVID-19.

2020

Image

Începe dezvoltarea celui mai mare proiect medical din România, MedPark.

2020

În prezent, ne desfășurăm activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care 230 de clinici, 15 spitale, 4 maternități - în București, Sibiu, Brașov și Arad, 37 laboratoare proprii de analize, 200 de puncte de recoltare, 14 centre de excelență, 22 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și 170 de clinici medicale partenere în toată țara.

 

Ca rezultat, am devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale din România și depunem toate eforturile pentru a răspunde în continuare nevoilor dumneavoastră și pentru a ne asigura de calitatea și siguranța actului medical

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.