Acces cont medic

Sectiune de logare pentru medici.

Pentru a va autentifica va rugam sa accesati acest link (click aici)

Esti deja pacient MedLife ?

Acord de folosire a aplicatiei web

Rezultatele analizelor eliberate cu acest program nu au nici o valoare legala. Un buletin de analize conform normelor legale in vigoare trebuie sa poarte parafa, semnatura medicului si stampila laboratorului unde a fost efectuata. Va asteptam sa ridicati rezultatele analizelor de la sediile noastre !

Pentru reclamatii sugestii sau intrebari click aici

Stimati pacienti, datorita evenimentelor recente si a restrictiilor impuse, va informam ca duratele de executie ale anumitor analize vor fi prelungite. Va asiguram ca probele sunt pastrate in conditii optime si in siguranta pentru a va putea elibera un rezultat corect. Va rugam sa contactati laboratorul pentru informatii suplimentare.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate (preluate, prelucrate, stocate) de catre MedLife, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 si Legile din domeniul sanatatii in vigoare, in scopul efectuarii de servicii medicale. Va puteti exercita drepturile de acces , de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Regulamentului UE 679/2016 si/sau dupa caz Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, depusa personal in receptiile MedLife. In cazul in care indicati o adresa de e-mail in cadrul cererii, raspunsul il puteti primi la adresa indicata in cererea dv. Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) este necesara confirmarea dv in cazul in care doriti ca adresa dv de email sa fie stocata in baza de date a Societatii si sa primiti in continuare emailuri sau sa va accesati istoricul medical sau rezultatul investigatiilor medicale prin intermediul site-ul. Daca sunteti de acord, continuati navigarea si introduceti datele necesare pentru accesarea informatiilor dorite. Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa consultati site-ul companiei. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati la adresa sesizari@medlife.ro
5 + 10 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.