Rezultate analize

Acord de folosire a aplicației web

Un buletin de analize conform normelor legale în vigoare trebuie să poarte parafă, semnătura medicului și ștampila laboratorului unde au fost efectuate. Vă așteptăm să ridicați rezultatele analizelor de la sediile noastre! Pentru reclamații, sugestii sau întrebări, click aici.

Descarcă aplicația mobilă MedLife și încarcă-ți telefonul cu sănătate!

Date acces analize


Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate (preluate, prelucrate, stocate) de către MedLife, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 și Legile din domeniul sănătății în vigoare, în scopul efectuării de servicii medicale. Vă puteți exercita drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile prevăzute de Regulamentul UE 679/2016 și/sau după caz Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, depusă personal în recepțiile MedLife. În cazul în care indicați o adresă de e-mail în cadrul cererii, răspunsul îl puteți primi la adresa indicată în cererea dumneavoastră.

Având în vedere intrarea în vigoare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) este necesară confirmarea dumneavoastră în cazul în care doriți ca adresa dumneavoastră de e-mail să fie stocată în baza de date a Societății și să primiți în continuare e-mailuri sau să va accesați istoricul medical sau rezultatul investigațiilor medicale prin intermediul site-ul.

Dacă sunteți de acord, continuați navigarea și introduceți datele necesare pentru accesarea informațiilor dorite. Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor, vă rugăm să accesați: https://www.medlife.ro/gdpr. De asemenea, pentru orice alte solicitări vă rugăm să ne contactați la adresa: sesizari@medlife.ro.

Descarcă aplicația mobilă MedLife și încarcă-ți telefonul cu sănătate!

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.