INVESTIM ÎN CERCETARE

Facem România bine

Misiunea noastră: să FACEM BINE prin CUNOAȘTERE

Într-o lume nouă, plină de schimbări și necunoscut, suntem conștienți, mai mult ca niciodată, de nevoia de cunoaștere. Pentru că prin cunoaștere reușim să fim mai pregătiți, să înțelegem mai bine lumea în care trăim, să acționăm cu grijă și responsabilitate și să mergem mai departe,împreună.

Setea de cunoaștere și dorința de a găsi soluții autohtone pentru provocările din domeniul medical și al sănătății publice au dus la dezvoltarea centrului de cercetare MedLife. Experiența echipelor medicale și a oamenilor de știință, precum și tehnologiile de top care stau la baza studiilor pe care le realizăm reprezintă motorul activității noastre de cercetare.

Rezultatele eforturilor de cercetare? Informații autohtone. Soluții adaptate. Resurse pentru a merge mai departe.

Divizie de cercetare
și evaluare medicală

Portofoliul de studii

STUDIU PRIVIND RĂSPUNSUL IMUN POST-VACCINARE

STUDIU PRIVIND RĂSPUNSUL IMUN POST-VACCINARE

Află mai multe
STUDIU PRIVIND SECVENȚIEREA GENOMULUI VIRSULUI SARS-CoV-2

STUDIU PRIVIND SECVENȚIEREA GENOMULUI VIRSULUI SARS-CoV-2

Află mai multe
STUDIU PE BAZĂ DE EVALUARE PRE-SCREENING

STUDIU PE BAZĂ DE EVALUARE PRE-SCREENING

Află mai multe
STUDIU PENTRU EVALUAREA GRADULUI DE IMUNIZARE LA NIVEL URBAN

STUDIU PENTRU EVALUAREA GRADULUI DE IMUNIZARE LA NIVEL URBAN

Află mai multe
STUDIU PRIVIND IMUNIZAREA NATURALĂ A POPULAȚIEI PENTRU COVID-19

STUDIU PRIVIND IMUNIZAREA NATURALĂ A POPULAȚIEI PENTRU COVID-19

Află mai multe

Facilități

Centrul de cercetare MedLife are la bază un mix perfect între activitatea clinicilor și spitalelor, serviciile de laborator, desfășurate la standarde de excelență, tehnologii de ultimă generație și parteneri de renume internațional. Obiectivul nostru este să continuăm să inovăm, să evoluăm și să ne extindem în funcție de prioritățile medicale ale pacienților.

CLINICI & SPITALE

De 24 de ani, obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Sunt peste 5 milioane de pacienți care au apelat la noi în căutarea celor mai bune soluții la nevoile lor medicale.

Venim în întâmpinarea pacienților cu servicii de diagnostic și evaluare clinică în cadrul celor 21 de hyperclinici și în peste 50 de clinici din toată țară, acoperind 40 de specialități medicale. Totodată, avem capacitatea de a oferi soluții de tratament, intervenții, implanturi și recuperare în cele 14 unități spitalicești pe care le deținem, 3 dintre spitale fiind monodisciplinare cu specializare în pediatrie, cardiologie și ortopedie.

Află mai multe

LABORATOARE

Pe lângă cele 33 de laboratoare proprii din București și din țară, pandemia de coronavirus ne-a determinat să punem în funcțiune patru laboratoare de testare COVID-19 în București, Sf. Gheorghe, Timișoara și Cluj.

În primele șase luni de la debutul pandemiei au fost procesate peste 75.000 de teste Real Time PCR pentru detectarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru testarea serologică a anticorpilor IgG se folosesc echipamente automate de laborator Abbott ARCHITECT si ALINITY, care pot efectua până la 200 de teste/oră.

Află mai multe

IMAGISTICĂ

Centrele MedLife sunt dotate cu tehnologii de top pentru a acoperi întreaga gamă de specialități imagistice: RMN, Tomografie Computerizată, Mamografie cu tomosinteză, Radiologie, Radioterapie, Ecografie 2D-5D, Osteodensitometrie (Dexa), Endoscopie.

În urma investițiilor masive în tehnologie, în ultimii 5 ani au fost efectuate peste 5,5 milioane de investigații imagistice (ecografii, radiografii, CT, RMN) în unitățile MedLife din întreaga țară.

Află mai multe

PARTENERI

În toate activitățile pe care le desfășurăm avem alături parteneri de renume internațional, precum Abbott, Roche, Philips sau Siemens.

Ne bazăm pe cele mai performante echipamente pentru diagnostic precis și tratament eficient, printre care angiograful Philips Allura Centron, mamograful digital Selenia dimensions sau RMN3 Tesla.

În laboratoarele proprii COVID, testele PCR sunt prelucrate pe platforme Roche, fiind folosite instrumente de la producători precum Brucker, Thermo Fisher, Bio Rad, Agilent, Seegene. Totodată, avem un parteneriat puternic cu Abbott Diagnostics, lider mondial în testarea imunologică, pentru depistarea anticorpilor IgG.

Află mai multe

ECHIPE DE CERCETARE

Ultimele știri

Apariții Media

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.