Publicat la: 
6/05/2015

Dr. Oana Citu, medic specialist alergologie, se alatura echipei medicale din cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi ca sef departament Alergologie si Imunologie Clinica. Experienta acumulata in tara si in strainatate, in cadrul scolilor si congreselor Asociatiei Europene de Alergologie si Imunologie clinica, American Academy of Asthma & Alergy & Imunology, ii permit o abordare in concordanta cu normele stabilite la nivel mondial.

Departamentul de Alergologie si Imunologie Clinica ofera posibilitatea diagnosticarii si tratarii multiplelor forme de alergie cu care se confrunta pacientii.

Dr. Citu: „Incidenta bolilor alergice este in continua crestere, cauzele fiind multiple. Aceasta specialitate, in plina expansiune explica mecanismele extrem de complexe prin care bolile alergice se declanseaza. Beneficiarii directi ai descoperirilor medicale in domeniu trebuie sa fie pacientii. Alinierea cu standardele europene presupune o munca devotata pentru pacientul alergic care trebuie permanent informat, diagnosticat si tratat dupa cele mai inalte standarde. ”

Hyperclinica MedLife Iasi este cea de-a doua hyperclinica MedLife deschisa in Moldova, fiind totodata cea de-a 11 unitate de mari dimensiuni din portofoliul MedLife. Clinica este amplasata pe str. Vasile Lupu nr. 78, cartier Tatarasi, si functioneaza de luni pana vineri in intervalul 7:00-21:00 si sambata in intervalul 7:00-14:00. Programarile se pot face la numarul de telefon: 0232/960.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...