Publicat la: 
19/11/2012

InfoMaterna.ro este un nou proiect in mediul online si, totodata, primul portal romanesc dedicat femeilor care are un continut 100% furnizat de medici. Proiectul a debutat odata cu lansarea campaniei ce sarbatoreste 10.000 de bebelusi nascuti in maternitatile MedLife, urmand sa functioneze de sine statator dupa incheierea campaniei.

Site-ul este structurat in trei categorii: Sanatatea femeii, Maternitate si Frumusete, continutul fiind realizat integral de o echipa de medici din cadrul MedLife. Femeile care isi doresc sa aiba un bebelus pot accesa informatii referitoare la monitorizarea ovulatiei, testele recomandate in sarcina sau tipurile de nastere (naturala, cezariana sau nastere in apa), iar cele care au nascut deja vor primi sfaturi legate de felul in care pot alapta cu succes pe termen lung, retete sanatoase pentru kilogramele in plus sau tehnici de comunicare pentru o relationare cat mai buna cu copilul lor.

Pentru cele care nu vor regasi raspuns la intrebarile lor printre articolele generale, exista sectiunea “intreaba Specialistul”, unde o echipa multidisciplinara formata din ginecologi, endocrinologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si dermatologi ofera raspunsuri la toate intrebarile referitoare la sanatatea reproductiva a femeii, nastere si ingrijirea bebelusului.

Mamicile care vor dori sa-si impartaseasca experienta pot accesa sectiunea “Forum”, unde vor interactiona si vor face schimb de opinii cu celelalte mamici sau viitoare mamici.

in plus, InfoMaterna are o rubrica “Concurs”, unde, saptamanal, vor fi oferite premii valoroase pentru mamica si bebelus.
Va așteptam in comunitatea InfoMaterna!

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...