Publicat la: 
17/11/2015

In perioada 18-19 septembrie, in cadrul Maternitatii MedLife Eva din Brasov a avut loc simpozionul cu tema „Actualitati imagistice in obstetrica-ginecologie”.

La simpozion au participat medici primari si specialisti de obstetrica-ginecologie, precum si medici primari si specialisti de pediatrie si de neonatologie, cu atestat de studii complementare de ecografie obstetricala si de ecografie generala.

In deschiderea simpozionului au vorbit prof. univ. dr. Dimitrie Pelinescu-Onciul, director general Life Memorial Hospital Bucuresti, UMF „Carol Davila” din Bucuresti, si prof. univ. dr. Marius Moga, decanul Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov.

Cateva dintre lucrarile prezentate au avut ca teme: „Screeningul ecografic de trimestrul II pentru depistarea malformatiilor cardiace fetale” (conf. dr. Claudiu Marginean), „Sarcina gemelara” (cond. dr. Daniel Muresan), „Clasificarea ecografica a tumorilor ovariene” (conf. dr. Claudiu Marginean).

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Pentru mai multe detalii legate de recoltari, dar si alte informatii, va rugam sa contactati departamentul call-center: 021/9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys...
În perioada 4 – 7 aprilie 2019, vă așteaptăm la târgul Baby Boom Show, Romexpo, cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Grivița. Pe toată durata târgului, pachetele...