Publicat la: 
17/11/2015

In perioada 18-19 septembrie, in cadrul Maternitatii MedLife Eva din Brasov a avut loc simpozionul cu tema „Actualitati imagistice in obstetrica-ginecologie”.

La simpozion au participat medici primari si specialisti de obstetrica-ginecologie, precum si medici primari si specialisti de pediatrie si de neonatologie, cu atestat de studii complementare de ecografie obstetricala si de ecografie generala.

In deschiderea simpozionului au vorbit prof. univ. dr. Dimitrie Pelinescu-Onciul, director general Life Memorial Hospital Bucuresti, UMF „Carol Davila” din Bucuresti, si prof. univ. dr. Marius Moga, decanul Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov.

Cateva dintre lucrarile prezentate au avut ca teme: „Screeningul ecografic de trimestrul II pentru depistarea malformatiilor cardiace fetale” (conf. dr. Claudiu Marginean), „Sarcina gemelara” (cond. dr. Daniel Muresan), „Clasificarea ecografica a tumorilor ovariene” (conf. dr. Claudiu Marginean).

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...