Concierge Doctor by MedLife

Ce înseamnă Concierge Doctor?

Concierge Doctor este un serviciu premium dedicat, care promovează abordarea personalizată a fiecărui pacient MedLife care are nevoie de servicii medicale. Este un consilier medical, care evaluează starea de sănătate a pacientului și îi face un plan de investigații unic. Il asistă pe parcursul procedurilor și a tratamentului și se asigură că toate decurg conform planului.

De ce ai nevoie de Concierge Doctor?

Concierge Doctor pune pacientul în centrul actului medical, acesta având drumul ghidat între serviciile și centrele medicale MedLife și se va asigura de integrarea tuturor interacțiunilor medicale, cu personalul și serviciile.

Cine are nevoie de Concierge Doctor?

Concierge Doctor se adresează tuturor celor care se îngrijesc de sănătatea lor. Pentru a fi performant, pentru a fi eficient în ceea ce faci, trebuie să ai o stare optimă de sănătate. Această stare optimă de sănătate trebuie păstrată zi de zi cu mare grijă, având alături parteneri de încredere.

Importanța screeningului și a prevenției. Concierge Doctor

Profilaxia sau prevenția este o acțiune pe care cu toții ar trebui să o facem pentru a ne păstra starea de sănătate. Această preventie sau această profilaxie primară se leagă foarte bine cu noțiunea de Concierge Doctor: partenerul de drum lung care te ajută să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi.

Concierge Doctor în context COVID-19

În context COVID-19, dacă ai fost sau nu infectat, Concierge Doctor îți analizează starea de sănătate actuală, face un bilanț cât mai complet asupra acesteia, și, în funcție de acest bilanț, va decide dacă sunt sau nu elemente terapeutice care ar trebui bifate, astfel încât tu să poți trece cu bine peste acest context, iar starea de bine să fie cât mai puțin afectată.

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.