Hyperclinica MedLife Iasi

Hyperclinica MedLife Iasi este cea de-a doua hyperclinica MedLife deschisa in Moldova, fiind totodata cea de-a 11 unitate de mari dimensiuni din portofoliul MedLife. Amplasata pe 2 etaje, clinica are o suprafata de 1,200 mp şi 26 de cabinete medicale moderne, echipate cu tehnologie de ultima generatie.

In cadrul clinicii pacientii pot beneficia de servicii medicale pentru 28 de specialitati medicale. MedLife Iasi asigura un circuit medical complet: consultatii de specialitate, servicii de imagistica, analize de laborator prin centrul de recoltare si mici interventii chirurgicale in cadrul unei sali cu dotari complete.

In cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi activeaza o echipa cu inalta pregatire medicala formata din medici primari si aprox. 10 profesori sub coordonarea Prof. dr. Ianovici Nicolai, medic primar neurochirurgie, directorul medical al clinicii.

In cadrul MedLife Iasi beneficiati si de centrul Esthetic Center Iasi. Acesta pune la dispoziția pacienților din Iași cea mai modernă tehnologie dermato-estetică, tehnici inovative în chirurgia estetică, precum și tratamente complete de refacere și întreținere cosmetică medicală. De asemenea, în cadrul centrului se realizeaza și intervenții de liposculptură și lipofiling, implant de păr artificial.

Specialiștii Esthetic Center, coordonati de Dr. Lucian Popa, unul dintre cei mai reputați medici de chirurgie plastică din Iași, realizează consultații pentru o serie de intervenții chirurgicale în chirurgia estetică, cum ar fi rinoplastia, augmentare mamară prin implant mamar, abdominoplastie, lifting facial, mastopexie (ridicarea sânilor) și mamoplastie de reducție, consultații de chirurgie plastică reconstructivă.

Adresa: 
Str. Vasile Lupu nr. 78, Iasi
Telefon Programare: 
0232 960
Program Centru: 

Luni - Vineri :7:00 - 21:00

Sambata: 7:00 - 14:00

Galerie Foto Hyperclinica MedLife Iasi
Anestezie
Ginecologie
Medicina interna

Pagini