
Maternitatea MedLife Genesys Arad
Despre Maternitatea MedLife Genesys Arad
Maternitatea MedLife Genesys te ajută să trăiești momentul întâlnirii cu bebelușul tău în cele mai bune condiții și cu ajutorul unor specialiști în zile de naștere. Astfel încât acest moment să fie unic și lipsit de griji.
Unitatea beneficiază de sală de nașteri cu terapie intensivă post-partum și sală pentru operațiile cezariene. Dispune de salon de travaliu pentru nașterile naturale, secție de neonatologie și 10 locuri în rezerve spațioase, dotate cu cele mai moderne tehnologii pentru asigurarea unei nașteri sigure în cele mai bune condiții.
Pe lângă aparatura de ultimă generație și noile tehnici de gestionare a durerii, medicii noștri și personalul medical auxiliar se ocupă cu multă atenție și grijă de fiecare caz în parte.

Atât mamele cât și bebelușii sunt monitorizați 24/24 de ore de personalul nostru. În maternitate funcționează un sistem de nurse calling astfel încât timpul petrecut în maternitate să fie cât mai plăcut.
Pe toată perioada internării, mamele beneficiază de consiliere în alăptare, a alimentației și îngrijirii copilului, dar și de consiliere psihologică. Pe lângă acestea, maternitatea oferă toate produsele de îngrijire pentru copil și mamă, astfel încât tu să te concentrezi pe acest moment unic și întreaga ta atenție să fie îndreptată către puiul tău.
Departamente


6 motive să alegi Maternitatea MedLife Genesys

13 ani de experiență și peste 5.500 de nașteri efectuate

Servicii medicale cu acces continuu
(linie de gardă 24 h/ 24 h pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, ATI şi neonatologie)

Echipe medicale interdisciplinare

Consilier personal

Circuite medicale sigure și echipă medicală testată periodic

Confort ridicat de cazare în camere cu 1-2 paturi, dotate cu nurse-calling
Pachetul de naștere CareLine
Daca eşti părinte în devenire, alege pachetul de naştere CareLine. Îţi punem la dispoziţie tot confortul şi siguranţa pentru cel mai frumos moment din viaţă.

Echipa medicală
Sarcina pe săptămâni
Drumul către rolul de mamă este unul lung și credem că ești curioasă să afli cum evoluează bebelușul tău, cum se dezvoltă embrionul, cum crește, cum i se conturează ochișorii, cum se transformă. Cele nouă luni de sarcină reprezintă un drum complex de parcurs și comportă diferențe de la o săptămână la alta atât pentru viitoarea mămică cât și pentru bebeluș. În cele ce urmează, vă prezentăm evoluția unei sarcini, modificările prin care viitoarea mamă trece împreună cu copilul, problemele de sănătate și riscurile care pot apărea pe parcurs.
Aceste lucruri le poți afla chiar aici, unde descoperi lucruri interesante despre evoluția unei sarcini.

Banca de Celule Stem Bank
Nașterea unui copil este cu adevărat un eveniment emoționant și special, care schimbă viața oricărui om.
De asemenea, acest moment reprezintă o șansă unică pentru sănătatea copilului în viitor: doar în momentul nașterii poate fi colectată o sursă unică de celule stem din cordonul ombilical. În caz de nevoie, aceasta îi va putea oferi un tratament personalizat copilului (chiar și la vârsta adultă) pentru cel puțin 70 de afecțiuni grave.

















Întrebări frecvente
Articole

Pentru orice viitoare mamă, dorința conceperii unui copil frumos și sănătos înmugurește cu mult înainte de așa-zisa „dată a ultimei menstruații”, astfel încât perioada sarcinii este încărcată de anticipări, optimism sau visare.

Laptele matern este cea mai sănătoasă alimentaţie pe care bebeluşul o poate primi în primele luni de viaţă. Însă dacă mama fumează, acesta ingerează, încă de la începutul vieţii, substanţe nocive care pot îi pot marca profund dezvoltarea.

Crampele abdominale în sarcină pot fi definite ca o senzație de disconfort care apare într-o parte sau în ambele părți ale abdomenului inferior, similară crampelor menstruale. Sunt considerate un simptom care acompaniază majoritatea sarcinilor.

Ecografia în general este o metodă imagistică neinvazivă de investigare a structurilor corpului uman cu ajutorul ultrasunetelor cu frecvență înaltă. Ultrasunetele sunt emise prin vibrația unui cristal piezoelectric situat la nivelul sondei ecografului (transductor) și transmise către structurile corpului uman.

Afecțiunile de ordin proctologic sunt foarte frecvent întâlnite în ultimii ani. Din păcate, acestea nu ocolesc nici femeile însărcinate, iar cazurile de hemoroizi în rândul acestora nu trebuie neglijate.