ceva
biciclist
biciclist

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni.

Indiferent de specialitate, la MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din țară vei găsi mereu un medic bun.

ceva
medic si pacient tinandu-se de maini
medic si pacient tinandu-se de maini

Alege pachetul de sănătate potrivit pentru tine!

Indiferent de vârstă sau stil de viață, medicii buni MedLife îți recomandă evaluarea periodică a stării de sănătate pentru ca tu să fii în cea mai bună formă!

ceva
Clinici si laboratoare MedLife
Clinici si laboratoare MedLife
Vino în laboratoarele și clinicile MedLife!

Când știi ce ai, știi ce ai de făcut.

ceva
Clinicile MedLife
Clinicile MedLife
Clinicile MedLife

Peste 700 de locații proprii și partenere, cu servicii medicale performante.

ceva
medlive clinica online
medlive clinica online
MedLive. Clinica Online MedLife.

Oriunde ești, ai medicul cu tine.

  • Medicină Internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Ecografie, Alergologie și Imunologie Clinică, Pneumologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie și Traumatologie, Dermatologie, Endocrinologie, Obstetrică și Ginecologie, Hematologie, Reumatologie, Neurologie, Nefrologie, Urologie, Oncologie, Diabet și Boli de nutriție, Chirurgie generală, Chirurgie plastică - microchirurgie, Medicină de familie, Pediatrie, Oftalmologie Pediatrică, ORL Pediatrie, Cardiologie pediatrică, Dermatologie Pediatrică, Ecografie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Gastroenterologie Pediatrică, Ortopedie Pediatrică, Chirurgie Pediatrică, Psihiatrie Pediatrică, Proctologie, Psihiatrie, Chirurgie Vasculară, Homeopatie, Medicina Muncii și Laborator de analize medicale.

Ecografii pediatrice

Ecografia pediatrică reprezintă o investigație imagistică, ce utilizează ultrasunete, pentru examinarea organelor și a structurilor interne.

Examinarea este neinvazivă, nu iradiază și este sigură. Este recomandată pentru a determina cauzele durerii abdominale, pelvine sau scrotale la copii.

La Hyperclinica MedLife Cluj, ne mândrim cu medici cu experiență vastă și prestigiu profesional recunoscut, dar și cu infrastructura medicală și expertiza înaltă în domeniul ecografiei pediatrice și punem la dispoziția micilor pacienți următoarele investigații: ecografie abdominală, ecografie de șold la bebeluși, ecografie de reflux, ecografie transfontanelară.

Examinarea este nedureroasă, ușor de tolerat și durează aproximativ 30 de minute.
După investigație, copiii se pot întoarce la activitățile normale.

Adresabilitatea serviciilor medicale MedLife este determinată atât de gama de servicii în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, cât și de campaniile de prevenție specifice, desfășurate periodic, atât pentru serviciile medicale clinice, cât și pentru cele paraclinice.

Hyperclinica funcţionează de luni până vineri în intervalul orar 7:00-21:00 și sâmbătă în intervalul orar 08:00 - 15:00.

Contactează-ne la 0264 960 pentru a stabili o programare la recoltare analize medicale, RMN, CT și stabilirea unei consultații în ambulatoriul de specialitate.

Specialități

Investim permanent în cei mai buni specialiști și echipamente pentru o diagnosticare precisă și rapidă.

Centrul de diagnosticare din Hyperclinica MedLife Cluj vă oferă toate facilitățile pentru o evaluare completă sau o a doua opinie medicală.

Pacienții beneficiază de investigații RMN pentru întregul corp, cu excepția cordului, astfel: cap, coloană, sinusuri, torace, abdomen, pelvis, bazin, articulații și extremități. Investigațiile RMN cu substanță de contract pot fi făcute pentru orice regiune a corpului (cu excepția cordului), la recomandarea medicului specialist.

La Hyperclinica MedLife Cluj, rezultatele pentru RMN sunt eliberate în 24h. Pentru investigații complexe, rezultatele pot fi eliberate în maxim 48h.

De asemenea, Hyperclinica MedLife Cluj pune la dispoziția pacienților examinare imagistică CT rapidă, nedureroasă, neinvazivă și precisă. Sistemul nostru permite efectuarea întregii game de investigații din imagistica medicală în tomografie, detectarea posibilelor tumori sau leziuni în torace, abdomen sau pelvis, examinarea craniului și creierului, a coloanei, investigarea fracturilor osoase complexe, articulații grav erodate sau tumori osoase.

Totodată, pacienții care se adresează Hyperclinicii MedLife Cluj beneficiază de 7 ecografe pentru investigații de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părți moi, mamară și axilară, musculo-scheletală, vasculară Doppler și de aparat locomotor.

Ecografie pediatrică transfontanelară, șold, abdomen, reflux gastro-esofagian.

Facilități

icon capacitate de diagnostic
Acces la soluții
de diagnostic rapid

Soluții de diagnostic și plan terapeutic personalizat

icon masuri protectie co-vid
Măsuri protecție COVID‑19

Circuite speciale

Triaj epidemiologic

Proceduri curățenie

Echipe medicale speciale

icon tehnologie actuala
Tehnologie
de top

Echipamente de ultimă oră

Profesionalism

Evaluare completă și complexă

icon medici exceptionali
Medici
de excelență

Specialiști cu experiență

Grijă și empatie

Acuratețe în diagnostic

icon farmacie
Farmacie
proprie

Eliberare rețete

Rețete compensate

Oferte speciale

Contact - locație și program
Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.