Hyperclinica MedLife Unirii

Hyperclinica MedLife Unirii este cea de-a doua unitate MedLife de mari dimensiuni deschisa in Bucuresti, care corespunde in totalitate conceptului unic de servicii medicale integrate.
Peste 800 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Unirii pentru ca au incredere ca vor fi tratate cu profesionalism si atentie.
De luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 – 21:00, si sambata, in intervalul 07:00 – 15:00, clientii nostri beneficiaza in acelasi loc de investigatii si consultatii pentru 27 de specialitati si domenii medicale si de toata gama de analize de laborator, rezultatele acestora putand fi ridicate in 24 de ore la 70% dintre investigatii.
La MedLife Unirii venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de 64 de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala. Oferim in exclusivitate investigatii in urmatoarele ramuri medicale: hematologie, osteodensitometrie, oftalmologie pediatrica si encefalograma.
Pentru o evaluare completa a sanatatii dumneavoastra in cadrul Hyperclinicii Unirea sunt disponibile pachetele de serviicii MedLife – Health Assessment. Cu ajutorul acestora puteti obtine intr-un timp foarte scurt o examinare medicala completa.

De asemenea, aveti posibilitatea de a efectua si vaccinuri internationale in vederea prevenirii riscurilor bolilor infectioase.
Pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre, asiguram standardele unui sistem medical de nivel european.

Adresa: 
Str. Hans Cristian Andersen, Nr. 1
Telefon Programare: 
021 9646/0214084000
Program Centru: 

Luni- Vineri: 07:00 – 21:00
Sambata: 07:00 – 15:00

Galerie Foto Hyperclinica MedLife Unirii

Promotii

Ai grijă de frumuseţea ta! La  Hyperclinica MedLife Timişoara căutam de fiecare dată cele mai bune soluţii pentru sănătatea şi frumuseţea pielii tale...