Spitalul MedLife Genesys Arad

Hyperclinica MedLife-Genesys este cea mai moderna din Arad, din punct de vedere al dotarilor cu echipamente medicale si al conditiilor oferite.

Anul 2011 a reprezentat un prag important pentru Spitalul MedLife Genesys, acesta fiind integrat în grupul MedLife, liderul pieţei serviciilor medicale private din România. Parte a Sistemului Medical MedLife, Spitalul MedLife Genesys beneficiază de expertiza, experienţa şi know-how-ul unui operator medical solid, care continuă să investească în performanţa şi calitatea actului medical.

La ora actuală, MedLife Genesys cuprinde o hyperclinică de mari dimensiuni, un spital cu patru săli de operaţie şi 51 de paturi, maternitate, laborator de analize medicale şi o farmacie.

Spitalul MedLife Genesys oferă şi servicii medicale ultraspecializate, prin cele două centre de excelenţă: Centrul de Excelenţă în Patologia Tiroidiană (primul și singurul centru de profil din România) şi Centrul de Excelenţă în Chirurgie Ginecologică.

Am reuşit să aducem în echipa noastră specialiști de calibru, fiecare dintre ei fiind direct responsabil de calitatea serviciilor noastre. În plus, am inițiat o serie de parteneriate cu medici din Ungaria, astfel încât pacienții noștri să poată beneficia de cele mai noi metode de diagnostic și tratament.

In urma acestei colaborari apreciate si de durata, avem convingerea ca, prin MedLife-Genesys, vom continua sa oferim abonatilor nostri servicii de calitate, prin extinderea ofertei de servicii medicale si raspunzand nevoii acestora de ingrijire medicala moderna si de confort.

MedLife-Genesys integreaza peste 30 de specialitati medicale, precum si 5 saloane alocate internarilor de o zi, pentru pacientii care necesita investigatii si tratamente mai complexe.

In cadrul Spitalului MedLife Genesys exista posibilitatea de a solicita servicii de cazare pentru apartinatori, in limita locurilor disponibile.

Adresa: 
str. Cornel Radu nr. 3
Telefon Programare: 
0257 960
Program Centru: 

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00

Sambata: 8:00 - 14:00

Galerie Foto Spitalul MedLife Genesys Arad
Ginecologie, Obstetrica Ginecologie
Chirurgie estetica si reparatorie
Arion Ghenadie,Medic specialist
Anestezie
Berlo Adriana Luminita,Medic Primar
Ginecologie, Obstetrica Ginecologie

Pagini