Maternitatea Polisano Sibiu
Maternitatea Polisano Sibiu

Clinica noastra va ofera accesul la servicii de maternitate personalizate inca din timpul perioadei de sarcina prin Centrul Materno-fetal deschis in ambulatoriul de specialitate al Clinicii Polisano.

In cabinetele de Obstetrica-Ginecologie din Centrul materno-fetal pe langa mobilierul modern, patul de consultatii si masele ginecologice se afla dotari de ultima generatie: pentru examinarea ecografica medicii nostri specialisti au la dispozitie cele mai performante ecografe: ecograf Voluson E8, iar pentru examinarea 3D, 4D Acuson S3000.

Cabinetul de tocografie este dotat cu tocografe GE Cronometrix 170 pentru urmarirea evolutiei sarcinii dupa saptamana 28. Cabinetul si laboratorul de genetica depisteaza predispozitia catre anumite boli cu transmitere genetica. La nivelul Centrului Materno-fetal funtioneaza si un cabinet de dispensarizare neonatala de tip „follow-up”. Centrul Materno-fetal detine o echipa de specialisti cu o bogata experienta, abilitati si competente pentru a oferi servicii medicale adaptate nevoilor individuale ale fiecarei mame.

In urma evaluarii prenatale pe baza examinarilor ecografice cu ultrasunete, a analizelor de laborator si a examenelor clinice, specialistii nostri va vor oferi toate informatiile cheie de care aveti nevoie pentru a  face in cunostinta de cauza alegerea potrivita privind tipul nasterii.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: http://www.clinicapolisano.ro/maternitate/ 


Sala de Nastreri, Neonatologie si terapie intensiva

Echipa de specialisti neonatologi Polisano este alaturi de bebelusul dumneavoastra inca din primele momente de viata.

Află mai multe

Recoltare celule stem

Stem cells

Celulele stem reprezinta o zona de mare interes in medicina actuala datorita potentialului lor de a regenera si repara tesutul deteriorat din organism.

Preventia este intotdeauna mai eficienta decat tratarea, mai ales in cazul afectiunilor care pot pune in pericol viata copilului. Pentru ca viitorul tău copil să poată beneficia de ultimele cercetări și descoperiri din domeniul medical.

Află mai multe

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.