Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Despre Maternitatea MedLife Polisano Sibiu
Nașterea unui copil este poate cel mai important moment în viața unei femei. Îți dorești să fie un moment desăvârșit, fără griji și totul să decurgă perfect astfel încât acest moment să fie unul memorabil.
Noi, Maternitatea MedLife Polisano pe lângă suportul emoțional punem întreaga experiență profesională și pasiune la dispoziția viitoarelor mămici, în scopul de a asigura nașterea în condiții de siguranță, asistența medicală calificată pentru mamă și copil.
În anul 2015 Maternitatea noastră a primit, în urma conformării cu criteriile OMS, titlul de “Maternitate prieten al copilului”. Certificatul reflectă preocuparea noastră continuă pentru promovarea alăptării, asigurarea contactului mamă-nou născut imediat după naștere (“ora magică“), precum și inițierea precoce a alăptării imediat după naștere.
Maternitatea MedLife Polisano este locul perfect pentru a da naștere unui copil și este un loc special pentru a fi copil. Întregul nostru personal este dedicat creării unei experiențe a nașterii cât mai aproape de idealul întregii tale familii, în condiții de siguranță și de intimitate. Încercăm, cu blândețe și empatie, ca atât mama, cât și bebelușul, să se simtă ocrotiți și răsfățați. Nu există privilegiu mai mare decât să asiști și să ajuți la venirea pe lume a unui copil!
Departamente
6 motive să alegi Maternitatea MedLife Polisano
Maternitate desemnată „Spital Prieten al Copilului”
Servicii medicale cu acces continuu (linie de gardă)
Siguranță – atât mamele, cât și copiii sunt monitorizați 24 h/24 h de către personal cu o vastă experiență și un nivel de pregătire performant
Aparatură și echipamente performante în sălile de travaliu / operații, secția obstetrică-ginecologie, neonatologie și departamentul ATI
Tehnica skin-to-skin și politica de alăptare – plasarea copiilor în contact piele la piele imediat după naştere și consilier alăptare
Consiliere părinți - educare și implicare a părinților în îngrijirea nou-născutului, prin sfaturi practice și explicarea perioadei neonatale
Pachetul de naștere CareLine
Daca eşti părinte în devenire, alege pachetul de naştere CareLine. Îţi punem la dispoziţie tot confortul şi siguranţa pentru cel mai frumos moment din viaţă.
Echipa medicală
Sarcina pe săptămâni
Drumul către rolul de mamă este unul lung și credem că ești curioasă să afli cum evoluează bebelușul tău, cum se dezvoltă embrionul, cum crește, cum i se conturează ochișorii, cum se transformă. Cele nouă luni de sarcină reprezintă un drum complex de parcurs și comportă diferențe de la o săptămână la alta atât pentru viitoarea mămică cât și pentru bebeluș. În cele ce urmează, vă prezentăm evoluția unei sarcini, modificările prin care viitoarea mamă trece împreună cu copilul, problemele de sănătate și riscurile care pot apărea pe parcurs.
Aceste lucruri le poți afla chiar aici, unde descoperi lucruri interesante despre evoluția unei sarcini.
Banca de Celule Stem Bank
Nașterea unui copil este cu adevărat un eveniment emoționant și special, care schimbă viața oricărui om.
De asemenea, acest moment reprezintă o șansă unică pentru sănătatea copilului în viitor: doar în momentul nașterii poate fi colectată o sursă unică de celule stem din cordonul ombilical. În caz de nevoie, aceasta îi va putea oferi un tratament personalizat copilului (chiar și la vârsta adultă) pentru cel puțin 70 de afecțiuni grave.
Întrebări frecvente
Articole
Pentru orice viitoare mamă, dorința conceperii unui copil frumos și sănătos înmugurește cu mult înainte de așa-zisa „dată a ultimei menstruații”, astfel încât perioada sarcinii este încărcată de anticipări, optimism sau visare.
Laptele matern este cea mai sănătoasă alimentaţie pe care bebeluşul o poate primi în primele luni de viaţă. Însă dacă mama fumează, acesta ingerează, încă de la începutul vieţii, substanţe nocive care pot îi pot marca profund dezvoltarea.
Crampele abdominale în sarcină pot fi definite ca o senzație de disconfort care apare într-o parte sau în ambele părți ale abdomenului inferior, similară crampelor menstruale. Sunt considerate un simptom care acompaniază majoritatea sarcinilor.