Spitalul MedLife AngioLife
Despre Spitalul MedLife AngioLife București
Spitalul AngioLife este un centru de Cardiologie și Radiologie Intervențională care acordă asistență medicală de maximă competență și acoperă întreaga sferă a patologiei cardiovasculare, de la etapa preclinică, până la tratamentul intervențional avansat. Spitalul este un centru specializat în care diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea pacienților se face într-un sistem integrat iar serviciile medicale oferite acoperă o sferă largă de patologii.
Acreditări:
Spitalul AngioLife București este acreditat ANMCS.
„Am privilegiul de a fi directorul medical al unuia dintre cele mai noi spitale din cadrul MedLife: Spitalul AngioLife. Aici ne ocupăm de diagnosticarea și de tratamentul bolilor cardiovasculare, precum și de tratamentul intervențional pe cale vasculară al altor patologii de tip neurologic sau oncologic. Suntem un colectiv foarte bine pregătit, inimos și ne străduim în fiecare zi să îngrijim din toată inima noastră inimile pacienților noștri.”
Dr. Tatu Chițoiu Alexandrina,
Director Medical Spitalul AngioLife
4 motive pentru care să alegi Spitalul AngioLife
Medicină modernă minim-invazivă
Folosim tehnică de ultimă generație, optăm pentru incizii minime în urma cărora pacienții se recuperează ușor, fără complicații postoperatorii.
20 de ani de experiență în medicină intervențională
Echipă medicală cu experiență de peste 20 ani în cardiologie clinică și în domeniul terapiei intervenționale.
Abordare Multidisciplinară
Avem o abordare multidisciplinară, intervenția reprezintă doar o etapă într-un complex întreg de gesturi și proceduri diagnostice și terapeutice al cărui scop final este salvarea și creșterea calității vieții pacienților noștri.
Tehnologie de ultimă oră
Dispunem de unul din cele mai moderne Laboratoare de angiografie, angioplastie,embolizare, cateterism cardiac, având în dotare un Angiograf performant –Philips ce permite efectuarea unei game largi de proceduri diagnostice și intervenționale.
Facilități oferite în cadrul Spitalului AngioLife
- Laboratoare moderne de angiografie și cateterism cardiac. Acestea permit să venim în completarea soluțiilor terapeutice farmacologice cu toată gama de tehnici de terapie intervențională, cu abord „percutan" sau microchirurgical.
- Evaluare completă și complexă a cazurilor cu suportul unei echipe de medici ultraspecializați, extrem de competenți, cu o vastă experiență și importante realizări pe plan științific și didactic.
- Capacitatea de diagnosticare este completată de servicii de investigare paraclinică din cadrul Hyperclinicii MedLife Griviţa cu proceduri de imagistică neinvazivă precum: AngioCT coronarian și de vase mari (multislice CT 128), AngioRMN cervico-cerebral și de vase mari, ecografia Doppler etc.
Astfel, este posibilă și garantată abordarea complexă a fiecărui pacient pentru un diagnostic precis.
- Spitalul pune la dispoziția pacienților rezerve private dotate la standarde internaționale cu sisteme de monitorizare a funcțiilor vitale și sistem „nurse-call”, oferind o bună supraveghere a acestora. În cadrul Spitalului MedLife AngioLife, asistența medicală este asigurată permanent (24 h/24 h) prin medicii de gardă și personalul medical de specialitate.
- Calificarea la cel mai înalt nivel a personalului medical și excelenta colaborare interdisciplinară permit dezvoltarea și alinierea Spitalului MedLife AngioLife la standarde europene.
- Pacienții pot beneficia de proceduri de diagnostic cu coplată.
Peste
7.000
de intervenții
Peste
2.250
de proceduri terapeutice intervenționale
Prima operație intervențională
la inimă cu hologramă realizată de Dr. Pinte Florina
Peste
6.000
de pacienți tratați
Peste
20
de cadre medicale
Cardiologi intervenționiști
cu o vastă experiență în tratarea celor mai frecvente afecțiuni cardiace
Medicii MedLife te sfătuiesc cum să ai grijă de sănătatea inimii tale
Bate în fiecare zi de peste 100.000 de ori și pompează mii de litri de sânge în tot corpul.
Inima noastră este organul care funcționează continuu pe tot parcursul vieții.
Medicii MedLife îți oferă câteva recomandări prin care poți avea grijă de sănătatea cordului tău, ca să te bucuri mai mult de tot ce iubești.
Alimentație echilibrată
- O dietă sănătoasă, bazată pe alimente bogate în fibre și săracă în grăsimi și sare, contribuie la asigurarea unui nivel normal al glicemiei, colesterolului, și implicit la o greutate normală.
- Alimente recomandate pentru sănătatea inimii: fructe, legume, cereale integrale, leguminoase, nuci, pește.
- De evitat consumul în exces de substanțe energizante, care ar putea duce la tulburări de ritm ale inimii.
Control medical periodic
- Vizita periodică la medicul cardiolog te ajută să depistezi la timp eventuale afecțiuni.
- După discuția medicală și examenul clinic, medicul efectuează o electrocardiogramă (EKG), care va arăta activitatea electrică a inimii.
- Teste de laborator indicate anual: hemogramă, glicemie, profil lipidic, creatinină, RFG, ionogramă serică, transaminaze, examen sumar de urină.
Activitate fizică periodică
- Mișcarea ajută la menținerea unei greutăți normale, la scăderea tensiunii arteriale și a valorilor colesterolului. OMS recomandă minimum 2,5 ore de activitate fizică pe săptămână.
Fumatul & alcoolul
- Consumul de tutun și alcool sunt dăunătoare pentru sănătatea inimii. Reducerea sau renunțarea la aceste substanțe contribuie la diminuarea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare.
Somn odihnitor
- Respectarea orelor de odihnă și asigurarea unui somn odihnitor contribuie la reglarea tensiunii arteriale.