Laborator MedLife Sama Craiova


Laborator MedLife Sama Craiova
an

Laboratorul MedLife Sama Craiova este primul laborator din Oltenia acreditat conform standardului european SR EN ISO 17025:2005.

 

Pacienții beneficiază de o gamă completă de analize în laboratoarele proprii.

 

În ultimii ani, laboratoarelor SAMA din Craiova le-a fost acordat cel mai mare punctaj din partea Casei de Asigurări de Sănătate pentru dotarea tehnică și calitatea analizelor. Toate laboratoarele MedLife Craiova sunt acreditate conform SR EN ISO 15189:2013.

 

Echipa de specialiști Laborator MedLife Sama Craiova:

  • Vișan Daniela Dumitra
  • Florea Dan Ștefan
  • Gogescu Alida Olivia

Punct de recoltare MedLife Kids Craiova

Monitorizarea stării de sănătate a copilului este esențială pentru o dezvoltare fizică și psihică armoniasă, iar primul pas este reprezentat de evaluarea periodică prin analize medicale. Crearea unui cadru adecvat vârstei și personalizat conform nevoilor acestor pacienți reprezintă un obiectiv major pentru întreaga echipă MedLife.
MedLife Kids Craiova, punctul de recoltare dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 - 16 ani, a fost inaugurat în anul 2018 pentru a asigura, pe lângă acuratețea analizelor și timpi optimi de execuție, și un mediu prietenos, un design colorat, precum și condiții de recoltare adaptate.
Standardele de calitate asigurate de echipamentele de ultimă generație sunt dublate de expertiza medicilor de laborator și de asistenții medicali specializați în recoltarea analizelor medicale la copii.

 

În cadrul punctului de recoltare MedLife Kids se realizează o gamă completa de analize de laborator, atât cele uzuale, cât și speciale.
Recomandări de recoltare:
- Ore optime de recoltare: 08:00 – 10:30
- Alimentația înainte de recoltare: sugarii trebuie să aibă un repaos de minimum 3 ore după ultima masă, iar pentru pentru copiii cu vârsta mai mare de 1 an, recoltarea se va face înainte de prima masă a zilei
- Înainte de recoltarea exudatului faringian, indiferent de vârstă, nu trebuie consumate alimente, apă și nu trebuie efectuată spălarea dinților.

 

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.