Centrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană

Peste 5.000 de cupluri infertile tratate
40% rată de succes în cazul fertilizărilor in vitro
Abordarea multidisciplinară a cazurilor

Solicită o programare

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către Sistemul Medical MedLife SA în legătură cu serviciile medicale solicitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.

Despre Centrul de Medicină Materno-Fetală

Centrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată din cadrul MedLife, condus de Dr. Dragoș Albu (medic primar obstetrică-ginecologie, asistent universitar, doctor în medicină), a apărut ca o consecință a dezvoltării obstetricii și a ginecologiei moderne, cuprinzând o echipă multidisciplinară de medici, cadre universitare și doctori în medicină, ce urmăresc asigurarea de servicii medicale de excelență în trei direcții principale:

Medicină Materno-Fetală 

Activitatea se concentrează pe sfatul preconcepțional, screeningul anomaliilor cromozomiale în primul trimestru de sarcină, screeningul anomaliilor congenitale în trimestrul II, folosind ecografe de mare performanță. În același timp, se ocupă cu diagnosticul invaziv al anomaliilor cromozomiale (Sindrom Down, Trisomie 18, Trisomie 13), al sindroamelor genetice, prin biopsie de vilozități coriale și amniocenteză, dar și urmărirea gravidei și managementul sarcinilor cu risc crescut.

medicina materno-fetala
Reproducere Umană Asistată

Primul serviciu integrat de Medicină Reproductivă din România, ce cuprinde o echipă multidisciplinară, formată din specialiști în reproducerea umană asistată, chirurgie reproductivă, endocrinologie reproductivă, embriologie, andrologie, genetică și urologie. Specialiștii centrului au diagnosticat și tratat până în prezent peste 5.000 de cupluri infertile, având o rată de succes de peste 40% în cazul fertilizărilor in vitro. Ca linii de dezvoltare, centrul se remarcă prin: crearea primului serviciu de andrologie, posibilitatea efectuării de fertilizare in vitro cu ICSI la pacienții cu azoospermie obstructivă prin puncție testiculară, diagnostic genetic preimplantațional, abordarea pacientelor cu avorturi recurente.

Reproducere Umană Asistată 
Genetică Medicală

Se ocupă cu depistarea anomaliilor genetice și funcționează în strânsă legatură cu primele două.

Genetică Medicală

Contact - locație și program

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.