Avem cel mai complet sistem medical din România.
Centrul Medical Badea Medica
Centrul Medical Badea Medica

Clinica Badea Medica este un un serviciu medical privat de excelenta, care presteaza activitati ambulatorii de diagnostic si tratament minim invaziv.

Specialistii nostri sunt medici cu experienta vasta si prestigiu profesional recunoscut. Intre specialistii cu care ne mindrim se gasesc cadre didactice cu performanta recunoscuta in educatia medicala la toate nivelele precum si in cercetarea clinica.

Activitatile din Clinica Badea Medica sunt complexe, multimodale, orientate inspre patologia abdominala in primul rind dar si inspre alte tipuri de afectiuni. Stam la dispozitia pacientilor nostri cu consultatii clinice de specialitate de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, chirurgie generală, chirurgie plastică și reconstructiva.

Beneficiem de resurse tehnice si expertiza inalta in domeniul ecografiei (inclusiv tehnici Doppler, elastografie, contrast i.v), al endoscopiei digestive superioare si inferioare. In portofoliul de servicii al Clinicii Badea Medica se afla proceduri speciale de endoscopie (ligaturi hemoroidale, montare de balon intragastric), terapia durerii sub dirijare ecografica, histerosalipingografie ultrasonografica, ecografie cutanata cu rezolutie inalta. Avem experti in chirurgie orala si maxilo faciala si in implantologie dentara.

Aceasta optiune de tratament imbunatateste calitatea actului medical, prin abordarea simultana a nevoilor pacientului si prin comunicarea intre medicii sai curanti.

Oferim pacientilor nostri consiliere in majoritatea domeniilor de patologie in scopul detectarii cit mai precoce a suferintelor, in diagnosticul si evaluarea exacta a afectiunilor, in aprecierea eficientei terapeutice. Colaboram cu cele mai bune servicii clinice si ambulatorii din Cluj Napoca.

Totul spre binele pacientilor nostri care ne onoreaza cu increderea lor.

Specialități disponibile


Locație și program

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.