Hyperclinica MedLife Craiova

biciclist
biciclist

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni.

Indiferent de specialitate, la MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din țară vei găsi mereu un medic bun.

medic si pacient tinandu-se de maini
medic si pacient tinandu-se de maini

Alege pachetul de sănătate potrivit pentru tine!

Indiferent de vârstă sau stil de viață, medicii buni MedLife îți recomandă evaluarea periodică a stării de sănătate pentru ca tu să fii în cea mai bună formă!

Laboratoarele si clinicile MedLife
Laboratoarele si clinicile MedLife
Vino în laboratoarele și clinicile MedLife!
Când știi ce ai, știi ce ai de făcut.
Clinicile MedLife
Clinicile MedLife
Clinicile MedLife

Printr-o rețea de peste 700 de locații proprii și
partenere, facilităm accesul la servicii medicale
performante și degrevăm sistemul public de sănătate.

clinica online
clinica online_mob
MedLive. Clinica Online MedLife.

Oriunde ești, ai medicul cu tine.

Ambulatoriu integrat pentru specialitatea Oncologie – pacienții asigurați beneficiază de consultații în baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau de alt medic specialist. În ambulatoriu, medicul curant stabilește investigații paraclinice necesare, inclusiv cele de înaltă performanță, și recomandă consulturile interdisciplinare în comisiile oncologice.

Centrul de Medicină Fizică și Reabilitare Medicală – pacienții care se adresează departamentului beneficiază de expertiza echipei medicale formată din medici, asistenți specializați și kinetoterapeuți și de un plan de tratament complet, personalizat. Se asigură programe de kinetoterapie, locomotorie și respiratorie, cure de fizioterapie cu monitorizare permanentă și evaluare a progresului.

Metode și investigații de tratament ultra-performante:

  • Platforma QUARK PFT – sistem pentru explorări funcționale complexe ale aparatului respirator (Spirometrie, Bodypletismografie, DLCO).
  • Vivatmo Pro – echipament pentru determinarea Fracțiunii Oxidului de Azot din aerul expirat, cu rol deosebit de important în diagnosticarea Astmului alergic, mai ales pentru copii.
  • DEXA - Testare osteodensitometrie – investigație esențială în diagnosticarea și monitorizarea Osteoporozei.
  • CellOxy – sistem pentru recuperare respiratorie dezvoltat pe baza studiilor laureate cu premiul Nobel pentru Medicină, în anul 2019, despre efectele benefice ale hipoxia intermitente la nivelul celulelor organismului.
  • Cursa laser LHP – intervenție minim invazivă în tratarea bolii hemoroidale. Procedura poate fi efectuată în condiții de siguranță chiar și la pacienții vârstnici cu multiple comorbidități. Procesul de vindecare și revenire la activitățile cotidiene este rapid deoarece, spre deosebire de operațiile convenționale, nu există suturi.

Acuratețea rezultatelor este certificată prin utilizarea unor echipamente de ultimă generație:

  • FUJI ELUXEO – sistem endoscopic pentru efectuarea bronhoscopiilor cu tehnologia de vârf 4 LED MULTILIGHT
  • Linie Olympus Optera - Sistem video endoscopic pentru efectuarea endoscopiilor digestive superioare și inferioare (colonosopii);
  • Sistemele Voluson E8 și Phillips Affiniti 70 pentru ecografii de înaltă fidelitate a imaginii;
  • Citoscop flexibil Storz - investigația permite vizualizarea directă a tractului urinar inferior reprezentat de uretră, inclusiv uretra prostatică, precum și a interiorului vezicii urinare. Totodată, se evaluează cele două orificii ureterale prin care urina de la rinichi ajunge în vezica urinară. Biopsia transperinelă a prostatei sub ghidaj ecografic este metoda actuală de depistare a cancerului de prostată.
  • Fibroscop Storz pentru investigațiile O.R.L.

Facilități

spitalizare zi

Spitalizare de zi
integrată pentru 9
specialități

consultatie

Consultații
multidisciplinare

analize

Recoltare analize medicale
de laborator

servicii

Servicii decontate CAS

Contact - locație și program
Contactează-ne!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.