Hyperclinica MedLife Grivita

Hyperclinica MedLife Grivita este prima unitate medicala prin intermediul careia MedLife a lansat conceptul de hyperclinica ce imbina serviciile medicale integrate cu profesionalismul si experienta specialistilor.
In cadrul clinicii Grivita puteti beneficia de toate analizele medicale (inclusiv analize de genetica si anatomie patologica), de consultatii in peste 55 de specialitati si subspecialitati medicale, precum si de servicii complete de imagistica (radiologie, tomografie, mamografie si ecografie 2D, 3D, 4D si 4D E8.)
In beneficiul clientilor nostri aducem tehnologia de ultima ora si experienta celor mai buni specialisti, acestia fiind instruiti continuu in ceea ce priveste cele mai moderne tratamente si proceduri de investigatie.
Peste 1.000 de persoane trec zilnic pragul Hyperclinicii MedLife Grivita pentru ca au incredere ca vor fi tratate cu profesionalism si atentie.
Pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre, asiguram standardele unui sistem medical de nivel European.

Adresa: 
Calea Grivitei, Nr. 365
Telefon Programare: 
021 9646 / 0214084000
Program Centru: 
Luni- Vineri: 07:00 – 21:00
Hyperclinica MedLife Grivita

Promotii

Ne dorim sa fii sanatos si bine, iar atunci cand intampini probleme de sanatate, vrem sa te asiguram ca esti pe maini bune. Chirurgii nostri inteleg...