medlife-logo

În 2018

Bebeluși născuți la MedLife
Copăcei plantați pentru viitor

Tu ce-i promiți micuțului tău?

Pentru a duce mai departe promisiunea Facem România verde, în primăvara lui 2018, am lansat cea mai lungă scrisoare cu promisiuni pentru generațiile viitoare, invitând astfel părinții și viitorii părinți să participe în proiect. Astfel, timp de cinci luni, scrisoarea a adunat peste 2000 de mesaje de la părinți, viitorii părinți, dar și angajați MedLife. Pentru ca promisiunile să prindă rădăcini, scrisoarea a fost plantată simbolic într-o capsulă a timpului, în Munții Făgăraș. Locul marchează și punctul de pornire pentru un nou traseu turistic în zona Munților Făgăraș, mai ales după ce pădurea va prinde rădăcini și va schimba aspectul zonei.

Înscrie promisiunea!

Avem grijă și de sănătatea pacienților și de sănătatea pădurilor. Credem că avem puterea de a construi un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri

Ne implicăm mai mult pentru a îndeplini promisiunea de a face Romania bine.
Facem România verde, prima inițiativă MedLife de responsabilitate socială continua si in 2019. Impreuna cu ajutorul Fundatiei Conservation Carpathia, contribuim la sănătatea și echilibrul generațiilor următoare plantând un copăcel pentru fiecare nou-născut din maternitățile noastre. Până acum, în cadrul proiectului au fost plantați 40.000 de puieți de brad, fag și molid, punându-se astfel bazele reconstrucției ecologice a unei zone greu accesibile și profund afectată de exploatările forestiere necorespunzătoare.

carpathia-logo

Fundația Conservation Carpathia a fost înființată în 2009, la Brașov, având ca viziune crearea unei zone protejate cu natură sălbatică de talie mondială, în sudul Carpaților românești, în beneficiul biodiversității și al comunităților locale. Proiectul Fundației Conservation Carpathia este unic în România și în Europa, reprezentând în prezent cea mai mare inițiativă de conservare a pădurilor. Oamenii și natura cresc împreună la MedLife. Pădurea ne poate învăța să fim verticali și perseverenți, de aceea vom avea grijă de ea așa cum avem grijă și de pruncii noștri.

Afla mai multe
medlife-tree
medlife-angajament

“Facem România bine” înseamnă și promisiunea de a le oferi celor mici un mediu sănătos în care să crească.

medlife-logo awards-img

© 2017 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.