medlife-logo

bebeluși născuți la MedLife

copacei plantați pentru viitor

Tu ce-i promiți micuțului tău?

Fiecare părinte își dorește ca lumea în care copilul lui va crește să fie una sănătoasă. E una din sutele, miile, poate milioanele de dorințe pe care românii le au pentru micuții lor. De aceea, ne propunem să adunăm toate aceste gânduri creând cea mai lungă scrisoare cu promisiuni pentru un viitor mai verde dedicată generațiilor următoare. Ajută-ne și tu să facem acest jurământ cât pentru o țară întreagă și noi îl vom planta în pădurea din Făgăraș. În plus, dacă te înscrii, poți câștiga un abonament MedLife de un an pentru copilul tau.

Înscrie promisiunea!

Credem că avem puterea de a construi un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri

În fiecare zi Facem România bine, iar de acum înainte ne implicăm mai mult pentru a îndeplini această promisiune.
 
Facem România verde, prima inițiativă MedLife de responsabilitate socială. Contribuim la sănătatea și echilibrul generațiilor următoare plantând un copăcel pentru fiecare nou-născut din maternitățile noastre. Ne propunem să reîmpădurim astfel o zonă defrișată din Munții Făgăraș, cu ajutorul Fundației Conservation Carpathia.

carpathia-logo

Fundația Conservation Carpathia a fost înființată în 2009, la Brașov, având ca viziune crearea unei zone protejate cu natură sălbatică de talie mondială, în sudul Carpaților românești, în beneficiul biodiversității și al comunităților locale. Proiectul Fundației Conservation Carpathia este unic în România și în Europa, reprezentând în prezent cea mai mare inițiativă de conservare a pădurilor. Oamenii și natura cresc împreună la MedLife. Pădurea ne poate învăța să fim verticali și perseverenți, de aceea vom avea grijă de ea așa cum avem grijă și de pruncii noștri.

Afla mai multe

La MedLife, natura și
oamenii cresc mari împreună.

baby-photo

“Facem România bine” înseamnă și promisiunea de a le oferi celor mici un mediu sănătos în care să crească.

medlife-logo awards-img

© 2017 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.