Programari PCR SARS-COV-2

Programarile se efectueaza numai pentru urmatoarele 30 de zile.

Testul efectuat in laboratoarele Medlife pentru depistarea virusului SARS COv 2 utilizează tehnologia NAAT (nucleic acid amplification technology), respectiv reverse transcription real time PCR (RT-PCR). Acest test pune în evidentă prezenta ARN viral la nivelul nazofaringelui; cu alte cuvinte, atestă prezenta virusului.

Pregatire:
Probele recoltate sunt exsudat nazofaringian si faringian iar prelevarea trebuie facută diminetata inainte de toaleta cavitatii bucale sau ingestia de alimente lichide, sau dupa cel putin 4 ore de la acestea.

Pret si termen rezultate:
Termenul estimativ de eliberare a rezultatelor este de 1 zi lucratoare de la receptia probei in laborator. Rezultatele pot fi accesate atat în limba romană cat și în limba engleză pe bază de cod probă si CNP pe site-ul www.medlife.ro/rezultate-analize sau in contul online.

Costul unui test este de 219 lei.

* Programarea recoltarii se face prin serviciul Call Center pentru posesorii de card Medlife care au analiza depistare SARS-COV-2 inclusa in pachetul de beneficii.

Pentru a va putea programa online este necesar sa indepliniti conditiile prezentate in fisierul PDF pe care il puteti descarca aici. In caz contrar va rugam sa va programati prin call-center MedLife.

Detaliile Pacientului


Detaliile Programarii


©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.