Program prim-ajutor – Copii sănătoși, părinți fericiți.

Comunitate

Mii de oameni mor sau suferă anual din cauza necunoașterii măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență sau a modalităților de aplicare a acestora.

Proiectul „Copii sănătoși, părinți fericiți” face parte dintr-un program mai amplu, derulat sub genericul „Facem România bine” a cărui scop este educarea oamenilor despre primul ajutor și implicațiile sale.

Cel mai recent program desfășurat a avut loc în Municipiul Galați și a vizat implicarea a peste 30 de grădiniţe, respectiv 4000 de preşcolari şi a unui număr de 300 de cadre didactice.

În luna iulie 2018, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Galaţi, Serviciul de Asistenţă Medicală a Municipiului Galaţi şi Asociaţia SMURD Galaţi am desfăşurat cea de-a doua etapă a proiectului „Copii sănătoşi părinţi fericiţi”, sub genericul  „Şcoala de vară”.

Obiectivul celei de-a doua etapă a proiectului, a fost instruirea personalului didactic şi nedidactic din cadrul grădiniţelor din oraşul Galaţi, în vederea acordării măsurilor de prim ajutor. Cursurile de prim ajutor acoperă cunoştinţele necesare pentru a oferi suportul esenţial de bază în situaţiile de urgenţă.

În program au fost implicate peste 200 persoane, iar programul de curs a curprins atât o sesiune practică cât şi una teoretică care au culminat cu înmânarea unui certificat de participare.
 

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.