Școala Părinților Maternitatea MedLife Grivița

Începând din anul 2020, MedLife oferă Cursuri Prenatale Gratuite, susținute de către specialiștii Centrului ProMAMA, cu sprijinul Stem Cells Bank - banca de celule stem a sistemului medical MedLife. Cursul se desfășoară lunar, online, și cuprinde două module a câte 1.5 ore fiecare: primul modul va fi despre sarcină și naștere, iar al doilea despre alăptare și îngrijirea nou-născutului.

 

Scopul

Scopul acestor cursuri este de a vă oferi acces la informații corecte și concise, prezentate într-un limbaj prietenos și oferite de specialiști recunoscuți în domeniul educației prenatale. Vor fi informații de bază despre subiectele mai sus menționate, astfel încât să puteți fi pregătită pentru venirea pe lume a bebelușului dumneavoastră.

Cursul se desfășoară pe platforma ZOOM, va fi live și interactiv. Veți putea adresa întrebări și primi răspunsuri.

 

Programul

În luna septembrie, Școala Părinților se va desfășura în zilele de marți, 13 februarie 2024 (Sarcina și Nașterea) și miercuri, 14 februarie 2024 (Puericultura și Alăptare), în intervalul 17:00-18:30 și va fi susținută de Sorana Mureșan, educator prenatal Lamaze și Consultant în Alăptare IBCLC.

 

Pentru a verifica orarul de desfășurare pentru luna iulie, ne puteți contacta prin e-mail la adresa maternitate@medlife.ro

 

Înscrierile

Înscrierile se pot face la adresa maternitate@medlife.ro. Link-ul pentru conectarea Zoom va fi trimis de MedLife în ziua desfășurării cursului, cel mai târziu cu 10 minute înainte de începerea primei ședințe.

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa MedLife

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.