Scoala Parintilor Maternitatea MedLife Grivita

Incepand de anul acesta, MedLife va ofera Cursuri Prenatale Gratuite, sustinute de catre specialistii Centrului ProMAMA, cu sprijinul Bayer. Cursul de desfasoara lunar si cuprinde 2 module a cate 1,5 ore fiecare: primul modul va fi despre sarcina & nastere, iar al doilea despre alaptare si ingrijirea nou-nascutului.

 

Scopul acestor cursuri este de a va oferi acces la informatii corecte si concise, prezentate intr-un limbaj prietenos si oferite de specialisti recunoscuti in domeniul educatiei prenatale. Vor fi informatii de baza despre subiectele mai sus mentionate, astfel incat sa puteti fi pregatita pentru venirea pe lume a bebelusului dumneavoastra.

 

Cursul se desfasoara pe platforma ZOOM, va fi live si interactiv. Veti putea adresa intrebari si primi raspunsuri.

 

In luna ianuarie acesta se vor desfasura in datele de 19 ianuarie, ora 17:00 (Sarcina si Nasterea) si 20 Decembrie, ora 17:00 (Puericultura si Alaptare), si vor fi sustinute de Sorana MURESAN, educator prenatal Lamaze si Consultant in Alaptare IBCLC.

 

Inscrierile se pot face la adresa maternitate@medlife.ro, urmand ca MedLife sa furnizeze adresa dvs. de e-mail Centrului ProMAMA, de unde veti primi link-ul pentru conectarea Zoom.

 

Va asteptam cu drag!

Echipa MedLife

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.