Centrul Medical MedLife Victoriei

Amplasat in centrul Bucurestiului, Centrul Medical MedLife Victoriei ofera servicii de medicina generala, medicina alternativa si stomatologie prin intermediul celor doua divizii pe care le cuprinde.

Divizia de medicina alternativa – ofera tratamente de medicina complementara pentru o paleta larga de afectiuni, reducerea nivelului de stres si echilibrarea psihologica a organismului. In cadrul acestei divizii, pacientii pot beneficia de tratamente prin acupunctura, tratament prin terapia Yumeiho si mai multe tipuri de masaj (masaj terapeutic, masaj de relaxare, masajul sportiv, masaj Shiatzu si Streching, reflexoterapie, masaj capilar, drenaj limfatic si masaj special pentru femeile insarcinate).

Divizia de stomatologie – vine in intampinarea pacientilor cu servicii de diagnostic si tratament toate patologiile dentare. In cadrul diviziei functioneaza un serviciu de radiologie dentara care permite evaluarea problemelor dentare si stabilirea unui diagnostic precis pentru crearea unui plan de tratament. Specialistii diviziei de stomatologie asigura tratamentul unei game complexe de patologii dentare din domeniile: stomatologiei generale, implantologiei, chirurgiei dentare, proteticii, paradontologiei, ortodontiei etc.

Centrul dispune de echipamente performante si asteapta pacientii intr-o ambianta calda

Adresa: 
Calea Victoriei nr. 222
Telefon Programare: 
021 9646
Program Centru: 

Program clinica:
Luni - Vineri: 7:00 - 21:00
Sambata: 7:00 - 16:00

Program recoltare analize:
Luni - Vineri: 7:00 - 19:00 (*recoltarile cu bilet CASMB se fac doar pe baza de programare)
Sambata: 8:00 - 10:30 (*doar pe baza de programare)

Galerie Foto Centrul Medical MedLife Victoriei

Promotii

Laboratorul de analize al Spitalului de Pediatrie MedLife are program NON-STOP, inclusiv in weekend si de sarbatori. Recoltarea analizelor in cadrul...