Sprijin pentru angajații din turism

 MedLife a derulat programe de testare gratuită a învățătorilor, angajaților din turism și donatorilor de plasmă

Încă de începutul pandemiei MedLife a căutat soluții pentru a veni în sprijinul comunităților și a companiilor din România.

Astfel, a lansat programe naționale de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 de testare pentru învățători și industria hotelieră și program de testare și evaluare a stării de sănătate gratuit pentru donatorii de plasmă.

Sprijin pentru industria hotelieră din RomâniaOT

În plin sezon de vacanțe, date fiind restricțiile internaționale, românii au ales în principal destinații turistice autohtone.

Pentru a veni în sprijinul angajaților din industria hotelieră, care, în ciuda contextului epidemiologic, au intrat zilnic în contact direct cu numeroase persoane, MedLife a lansat un program național de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 în perioada 7 – 22 iulie 2020.

În cadrul programului, MedLife a pus la dispoziție mii de teste gratuite care detectează prezența anticorpilor specifici COVID-19 în organism, produși ca răspuns la infecția cu noul coronavirus, pentru angajații în contact direct cu turistii: recepționer/ă, camerist/ă, ospătar/ ospătăriță, lucrător spa, hotel etc.

Testele serologice IgG arată dacă o persoană a intrat în contactul virusul, indiferent dacă a avut sau nu simptome specifice.

Prin acest demers, MedLife a ajutat atât angajații, cât și angajatorii să își desfășoare activitatea cu încredere și responsabilitate, oferindu-le posibilitatea de a afla dacă personalul a intrat în contact cu virusul”, a declarat Mihai Marcu, CEO MedLife.

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.