Excelenta in sanatate

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 18 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin sustinerea pe care o avem din partea International Finance Corporation - divizia de consultanta financiara a Grupului Bancii Mondiale, precum si a Societe Generale, care au ales sa ne sprijine, devenind actionari MedLife.

 

Momente importante in istoria MedLife

Medlife 1996

1996 – am deschis prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie si Medicina Interna.

 

Medlife 1999

 

1999 – am infiintat primul laborator propriu de analize si investigatii paraclinice.

 

MedLife 202

2002 – am largit gama serviciilor medicale prin adaugarea specializarii de stomatologie-ortodontie si a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis o baza moderna de fiziokinetoterapie si recuperare medicala. 

 

MedLife 2004

2004 – am inaugurat Hyperclinica MedLife Grivita, cea mai mare clinica din Bucuresti. Alte 6 clinici au fost inaugurate in capitala; NetLife devine o retea extinsa la peste 60 de clinici medicale partenere din tara. 

 

MedLife 2006

2006 – am atras primul actionar de calibru in portofoliul MedLife – IFC – divizia de consultanta si investitii a Grupului Bancii Mondiale. Impreuna cu IFC am semnat un parteneriat pentru infiintarea primei retele de spitale private din Romania. 

 

MedLife 2008

2007 – am inaugurat cel mai mare spital privat din Romania – Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate.

 

 

MedLife 2008

2008 – am deschis Centrul de Medicina Materno-Fetala, acesta incluzand un departament de fertilizare in vitro. O a doua hyperclinica este inaugurata la Bucuresti – Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit functionale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timisoara, aceasta din urma avand integrat si un laborator de analize medicale.

 

MedLife 2009

2009 – am inaugurat cea de-a patra Hyperclinica MedLife – Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculara a devenit functional in Grivita. 

Am derulat cea mai mare tranzactie din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou actionar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management – subsidiara a Grupului Societe Generale.

 

MedLife 2010

2010– Am extins reteaua de Hyperclinici MedLife cu o unitate in zona de nord a Capitalei – Hyperclinica MedLife Baneasa, care integreaza un centru specializat de proctologie. Am castigat titlul de “Trusted Brands Romania 2010” – la categoria “Clinica privata”. Tot in 2010, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brasov, printr-o tranzactie de 3 milioane euro.

 

MedLife 2011

2011 - A fost anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului am achizitionat Spitalului Genesys din Arad, am continuat cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, am deschis un spital pluridisciplinar la Brasov si am finalizat achizitia Maternitatii Eva in Brasov, iar la finalul anului, am deschis clinica de dermatologie estetica – DermaLife si Spitalul de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular. Am incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie.

 

In prezent, ne desfasuram activitatea in 12 Hyperclinici MedLife, in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 6 spitale - 3 in Bucuresti si 3 in tara, in Brasov, Timisoara, Arad, o unitate spitaliceasca in Craiova, 18 laboratoare proprii de analize, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 de clinici medicale partenere in toata tara.

Ca rezultat, am devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale si depunem toate eforturile pentru a raspunde in continuare nevoilor dumneavoastra si pentru a ne asigura de calitatea si siguranta actului medical.