Excelenta in sanatate

MedLife este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, spital, laborator de analize, farmacie, imagistica, abonamente corporate.

Grupul MedLife are in componenta 49 de firme  – firme fondate de medici romani, mare parte dintre ei fiind si astazi parte din actionariat. Patru dintre aceste firme au fost fondate inainte de compania mama, respectiv in urma cu 26 de ani. Dat fiind faptul ca aceste firme au o pondere importanta la nivel de grup si sunt firme romanesti, fondate de medici romani, am considerat important si firesc sa continuam istoria acestor firme prin intermediul grupului.

Este o onoare si o bucurie pentru noi sa ducem istoria medicinei romanesti mai departe, prin prisma firmelor din grup, si suntem mandri sa fim alaturi de romani de 26 de ani.

 

Evolutia Sistemului Medical MedLife

Medlife 1996

1996 – se infiinteaza prima clinica MedLife, care oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere. Clinica avea patru specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie si Medicina Interna.

 

Medlife 1999

 

MedLife 202

2002 – este largita gama serviciilor medicale prin adaugarea specializarii de stomatologie-ortodontie si a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, am deschis o baza moderna de fiziokinetoterapie si recuperare medicala

 

MedLife 2004

2004 – Hyperclinica MedLife Grivita, prima Hyperclinica din portofoliul MedLife si cea mai mare clinica din Bucuresti. Alte 6 clinici au fost inaugurate in capitala; NetLife devine o retea extinsa la peste 60 de clinici medicale partenere din tara. 

 

MedLife 2006

2006 – primul actionar de calibru in portofoliul MedLife – IFC – divizia de consultanta si investitii a Grupului Bancii Mondiale. Impreuna cu IFC am semnat un parteneriat pentru infiintarea primei retele de spitale private din Romania. 

 

MedLife 2008

2007 – cel mai mare spital privat din Romania – Life Memorial Hospital, primul spital din tara care corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate.

 

 

MedLife 2008

2008 – Centrul de Medicina Materno-Fetala MedLife, acesta incluzand un departament de fertilizare in vitro. O a doua hyperclinica este inaugurata la Bucuresti – Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit functionale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timisoara, aceasta din urma avand integrat si un laborator de analize medicale.

 

MedLife 2009

2009 – cea de-a patra Hyperclinica MedLife – Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculara a devenit functional in Grivita. 
Am derulat cea mai mare tranzactie din sistemul de servicii medicale, prin atragerea unui nou actionar de calibru - SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management – subsidiara a Grupului Societe Generale.

 

MedLife 2010

2010– o noua unitate in reteaua de Hyperclinici MedLife – Hyperclinica MedLife Baneasa, care integreaza un centru specializat de proctologie. Am castigat titlul de “Trusted Brands Romania 2010” – la categoria “Clinica privata”. Tot in 2010, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brasov, printr-o tranzactie de 3 milioane euro. Se lanseaza reteaua de farmacii proprii, PharmaLife.

 

MedLife 2011

2011 - anul cu cele mai multe investitii realizate de MedLife. La inceputul anului am achizitionat Spitalului MedLife Genesys din Arad, am continuat cu lansarea Hyperclinicii MedLife Titan si Spitalul MedLife de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din Romania. In luna septembrie, am deschis un spital MedLife pluridisciplinar la Brasov si am finalizat achizitia Maternitatii MedLife Eva in Brasov, iar la finalul anului, am deschis clinica MedLife de dermatologie estetica – DermaLife si Spitalul MedLife de Ortopedie si Traumatologie, primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular. Am incheiat anul cu deschiderea Centrului de Herniologie MedLife.

 

MedLife harta

2015 – MedLife devine primul operator medical privat cu amprenta nationala, fiind prezent in toate regiunile istorice ale Romaniei.

 

MedLife Dent Estet

2016 – MedLife dezvolta o noua divizie de business, ca urmare a achizitionarii clinicilor DENT ESTET.

 

MedLife Polisano

2017 – MedLife achizitioneaza Almina Trading (Targoviste), Anima (Bucuresti) si spitalul Humanitas (Cluj) Una dintre cele mai mari tranzactii din domeniul medical din Romania: POLISANO.

 

MedLife Ghencea Medical Center

2018– MedLife achizitioneaza Ghencea Medical Center din Bucuresti si Solomed, grup de clinici de servicii medicale cu servicii pe piata din Pitesti, Costesti si Curtea de Arges In portofoliul MedLife intra si platforma online sfatulmedicului.ro.

 

In prezent de desfasuram activitatea in:

• 200 de puncte de recoltare
• 33 de laboratoare
• 50 de clinici
• 21 hyperclinici
• 12 spitale
• 10 farmacii
• 12 centre de stomatologie
• 4 maternitati
• 1 banca de celule stem

Ca rezultat, am devenit cel mai mare operator privat de servicii medicale si depunem toate eforturile pentru a raspunde in continuare nevoilor dumneavoastra si pentru a ne asigura de calitatea si siguranta actului medical.

MedLife, liderul serviciilor medicale private in Romania

Premii si distinctii MedLife

Cel mai de incredere operator privat de servicii medicale

In 2016, pentru al saselea an consecutiv, MedLife este cel mai de incredere operator privat de servicii medicale din tara: „Trusted Brand”.

Operatorul nr. 1 al calitatii in sistemul medical privat

Romanii au desemnat MedLife ca fiind operatorul nr. 1 al calitatii in sistemul medical privat, conform studiului QUDAL – Quality meDAL efectuat in Romania.

Superbrand la categoria clinici private

In ultimii trei ani, MedLife a castigat premiul “Superbrands” la categoria “Clinici private”, in urma unei cercetari de piata derulate de Superbrands Romania.

Cel mai cunoscut furnizor de servicii medicale private

Un studiu al companiei GfK a aratat ca MedLife ramane cel mai cunoscut furnizor de servicii medicale private la nivel national.