ATI

Calea Griviței nr. 365, București
Life Memorial Hospital
Life Memorial Hospital

Life Memorial Hospital București

pune la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă calitate, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experiență, toate reunite într-un cadru instituțional de excelență.

Despre Departamentul ATI

În cadrul Life Memorial Hospital, departamentul de anestezie şi terapie intensivă (ATI) reprezintă unitatea cu cel mai avansat grad de asigurare a îngrijirilor medicale și monitorizării pacienților.

Echipa medicală experimentată și dotarea complexă asigură un nivel ridicat al actului medical. Indiferent de vârstă sau patologie, pacienţii noştri sunt supravegheaţi permanent de către o echipă de medici primari și specialiști ATI cu o bogată experiență profesională și un grad înalt de pregătire și dedicare.

Activitatea de ATI se desfășoară atât în sala de operație, în afara sălii de operație (imagistică, endoscopie, laboratorul de angiografie, departamentul de fertilizare în vitro, etc), cât și în saloanele de terapie intensivă sau saloanele de supraveghere postoperatorie.

ati

Departamentul este dotat cu aparatură modernă, aparate de anestezie, de ventilație mecanică, de monitorizare și suport al funcțiilor vitale, metode tehnice și farmacologice moderne de control al durerii postoperatorii.

Intraoperator, medicul anestezist conduce anestezia (generală, regională, sedarea, etc), urmărește și monitorizează continuu funcțiile vitale ale pacientului pe tot parcursul intervenției chirurgicale. Ulterior, după terminarea intervenției chirurgicale și revenirea din anestezie, medicul anestezist însoțește pacientul în salonul postoperator, unde continuă să îl urmărească și îngrijească până la transferul acestuia pe secția chirurgicală.

În ceea ce privește activitatea de terapie intensivă, medicul ATI selectează și aplică cele mai adecvate moduri - non invazive sau invazive - de monitorizare a pacientului, asigură tratamentul adecvat precum și suportul funcțiilor vitale ale pacientului – respiratorie, circulatore, renală, prin tehnici specifice și avansate de terapie intensivă (ventilație mecanică non-invazivă sau invazivă, susținere circulatorie, tehnici de epurare extrarenală, nutriție enterală, etc).

Contactează-ne!

Contact - locație și program

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.