Camera de Gardă

Calea Griviței nr. 365, București
Life Memorial Hospital
Life Memorial Hospital

Life Memorial Hospital București

pune la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă calitate, cele mai noi tehnologii și o echipă medicală cu vastă experiență, toate reunite într-un cadru instituțional de excelență.

Despre Departamentul Camera de Gardă

Camera de Gardă din cadrul spitalului Life Memorial Hospital asigură tratament medical specializat în medicina de urgență, 24h/24h, 7 zile din 7, pentru îngrijirea pacienților adulți care prezintă probleme acute și urgențe care nu pot fi amânate sau soluționate de către medicul curant.

Pentru cele mai frecvente tipuri de urgențe, echipa noastră de medici asigură intervenția imediată și stabilizarea pacientului.

Urgențele chirurgicale pot fi preluate și rezolvate de medici specialiști și primari cu experiență în urgențe chirurgicale.

chirurgie

Camera de Gardă Life Memorial Hospital dispune 24h/24h, 7 zile din 7 de următoarele linii de gardă: medicină de urgență (consultații medicale pentru adulți), chirurgie generală, obstetrică ginecologie, neonatologie, ATI, cardiologie (luni - vineri), analize de laborator (POC) în regim de urgență, imagistică medicala - RX și CT, cardiologie on call (sâmbătă – duminică), urologie on call.

Cele mai frecvente cazuri direcționate către Camera de Gardă sunt: urgențe minore care pot fi diagnosticate și tratate ulterior la domiciliu (infecții acute căi respiratorii, infecții tract urinar, boală diareică acută fără deshidratare), urgențe care pot fi rezolvate cu tratament aplicat imediat (sindroame alergice, colică renală, criză astm), cazuri chirurgicale acute și cronice (colică abdominală, apendicită acută, colecistită acută, hernii cu diverse localizări, litiază veziculară, ocluzii intestinale, perforatii digestive), cazuri de cardiologie (doar în intervalul luni – vineri), cazuri de ortopedie (entorse, fracturi, luxații ce pot fi investigate în Camera de Gardă și redirecționate ulterior către Spitalul de Ortopedie MedLife).

Cazuri care nu pot fi direcționate către Camera de Gardă: cazuri acute de cardiologie, neurologie, hematologie, boli infecțioase. În cazul în care un pacient prezintă astfel de afecțiuni sau alte afecțiuni față de cele menționate mai sus i se vor acorda măsurile de prim ajutor, va fi stabilizat în Camera de Gardă și va fi direcționat către un spital de urgență cu linie de gardă în specialitatea necesară.

Servicii

 • Consult în Camera de Gardă - medic specialist/primar medicina de urgență
 • Recoltare analize - urgență POC și laborator
 • Testare RT-PCR Sars-CoV-2 (eliberare rezultat în 45 – 90 de minute)
 • Montare branulă
 • Administrare tratament perfuzabil
 • Injecție subcutanată (sc.), intramusculară (im.), intravenoasă (iv.)
 • Heparinizare cameră chimioterapie
 • Administrare vaccin ATPA
 • Administrare vaccin antigripal
 • Toaleta plăgilor, pansament
 • Aplicare capse plăgi superficiale, extragere capse
 • Cateterism uretro-vezical
Contactează-ne!

Contact - locație și program

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.