PharmaLife Med București - Băneasa


PharmaLife Med Bucuresti - Baneasa
an

PharmaLife Med Baneasa face parte din lantul farmaciilor PharmaLife Med si se afla in incinta HyperClinii MedLife Baneasa.

Obiectivul nostru este sa oferim pacientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, o gama varianta de medicamente care pot fi eliberate doar pe baza prescriptiei medicale (RX), medicamente fara prescriptie medicala (OTC), retete magistrale (retete preparate in laborator), vitamine, suplimente alimentare, cosmetice, dermatocosmetice, produse naturiste si bio, aparatura medicala si lista continua;

In PharmaLife Med Baneasa gasiti si produse homeopate;

 

Lantul de farmacii PharmaLife Med completeaza serviciile sistemului privat de sanatate, MedLife.

In 2010, MedLife a lansat o linie proprie de farmacii, PharmaLife Med. Majoritatea farmaciilor PharmaLife Med sunt situate in incinta Hyperclinicilor si Spitalelor MedLife, atat in Bucuresti, cat si in tara (pentru detalii legate de contact si program, va rugam sa consultati lista farmaciilor).

 

DOCTOR LIFE * brand propriu – sunt produse create pentru sanatatea intregii familii, prin toate beneficiile pe care le ofera (vitamine, suplimente- le poti gasi in farmaciile Pharmalife Med).

PharmaLife Med dispune si de un laborator propriu, unde clientii pot beneficia de produse specifice in functie de nevoia lor si de recomandarile medicale.

 

Farmaciile PharmaLife Med au incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si elibereaza medicamente in regim compensat si gratuit.

Clientii beneficieaza de reduceri pentru produse din reteaua farmaciilor PharmaLife Med (pe baza cardului MedLife 5% sau pe baza retetei eliberata de medicul Medlife 5% – reducerile nu se cumuleaza).

 

Clientii PharmaLife Med beneficiaza de discount-uri si produse cadou la achizitia unei game variate de produse dermatocosmetice, cosmetice, suplimente alimentare, promotii saptamanale, lunare si sezoniere. In lunile de sarbatoare, pacientii se pot bucura de multe momente placute si surprize in locatiile PharmaLife Med (poze cu mascote, baloane, cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru adulti).

FarmaciaPharmaLife Med Bucuresti (Spitalul de Pediatrie) prepara retete magistrale si oficinale in laborator, produse cosmetice si parafarmaceutice.

 

Va informam ca farmacia PHARMALIFE MED este inscrisa in Proiectul FIV - “O Șansă Pentru Cuplurile Infertile” + Proiectul Materna.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul ASSMB.

 

Angajatii PharmaLife Med sunt empatici cu nevoile si dorintele clientilor nostri si au o grija permanenta de a veni in intampinarea lor cu produse de cea mai buna calitate, diversitate si produse deficitare, produse de sezon, din gama „protectie”, produse brand propriu Doctor Life;

 

Suntem alaturi de tine, cu tot ce-ti face bine!

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.