PharmaLife Med București - Grivița


PharmaLife Med Bucuresti - Grivita
an

PharmaLife Med București - Grivița CF2 face parte din lanțul farmaciilor PharmaLife Med.

 

Te asteptam într-o atmosferă primitoare, unde beneficiați de consiliere de un înalt standard profesional; pe lângă serviciile oferite, vă punem la dispozitie o gamă variantă de medicamente care pot fi eliberate doar pe baza prescripției medicale (RX), medicamente fără prescripție medicală (OTC), retete magistrale (rețete preparate în laborator), vitamine, suplimente alimentare, cosmetice, dermatocosmetice, produse naturiste și bio, aparatură medicală și lista continuă.

 

Lantul de farmacii PharmaLife Med completeaza serviciile sistemului privat de sanatate, MedLife.

In 2010, MedLife a lansat o linie proprie de farmacii, PharmaLife Med. Majoritatea farmaciilor PharmaLife Med sunt situate in incinta Hyperclinicilor si Spitalelor MedLife, atat in Bucuresti, cat si in tara (pentru detalii legate de contact si program, va rugam sa consultati lista farmaciilor).

 

DOCTOR LIFE * brand propriu – sunt produse create pentru sanatatea intregii familii, prin toate beneficiile pe care le ofera (vitamine, suplimente- le poti gasi in farmaciile Pharmalife Med).

PharmaLife Med dispune si de un laborator propriu, unde clientii pot beneficia de produse specifice in functie de nevoia lor si de recomandarile medicale.

 

Farmaciile PharmaLife Med au incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si elibereaza medicamente in regim compensat si gratuit.

Clientii beneficieaza de reduceri pentru produse din reteaua farmaciilor PharmaLife Med (pe baza cardului MedLife 5% sau pe baza retetei eliberata de medicul Medlife 5% – reducerile nu se cumuleaza).

 

Clienții PharmaLife Med beneficiează de discount-uri și produse cadou la achiziția unei game variate de produse dermatocosmetice, cosmetice, suplimente alimentare, promoții săptamânale, lunare și sezoniere. În lunile de sărbătoare, pacienții se pot bucura de multe momente plăcute și surprize în locațiile PharmaLife Med (poze cu mascote, baloane, cadouri atât pentru cei mici, cât și pentru adulți).

 

Vă informăm că farmacia PHARMALIFE MED este înscrisă în Proiectul FIV - “O Șansă Pentru Cuplurile Infertile” + Proiectul Materna.

 

Angajații PharmaLife Med sunt empatici cu nevoile și dorințele clienților noștri și au o grijă permanentă de a veni în întampinarea lor cu produse de cea mai bună calitate, diversitate și produse deficitare, produse de sezon, din gama „protecție”, produse brand propriu Doctor Life.

 

Suntem alături de tine, cu tot ce-ți face bine!

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.